Tudor Chirila a cerut publicului, in timpul unui concert, sa semneze "Fara penali" (Video)

Duminica, 29 Iulie 2018, ora 12:08
11041 citiri
Tudor Chirila a cerut publicului, in timpul unui concert, sa semneze "Fara penali" (Video)
Foto: Facebook/ Tudor Chirila

Solistul trupei Vama, Tudor Chirila, a imbracat un tricou "Fara penali" in timpul unui concert sustinut sambata seara, unde i-a indemnat pe participanti sa semneze initiativa cetateneasca.

Concertul a avut loc in cadrul evenimentului muzical Europa FM Live pe Plaja, desfasurat pe plaja dintre Venus si Saturn.

"Cand s-a scufundat Titanicul se spune ca orchestra Titanicului a cantat pana cand nava a intrat efectiv sub apa. A fost un exemplu de profesionalism si de sfidare a mortii. Eu nu cred ca noi trebuie sa cantam pana cand tara asta se scufunda de tot. In Romania nu stim cati mai suntem exact, dar stim sigur ca 5 miliaone de romani sunt plecati din tara, iar numarul lor creste luna de luna", a spus Chirila pe scena, in aplauzele celor aflati pe plaja.

"Faptul ca noi am ajuns sa fim condusi de o sleahta de hoti care fac legi doar pentru ei este doar vina noastra. Asta este vina fiecaruia dintre noi. Faptul ca am ajuns ca in tara asta sa fie niste televiziuni care improasca cu noroi si mint cu nerusinare ca sa sutina acesti hoti este vina noastra. Tot ce se intampla in tara asta, sa fie clar, este vina noastra. Si un gest de normalitate ar fi sa terminam cu hotii astia de la Putere odata pentru totdeauna", a adaugat Chirila, ale carui vorbe au fost primite cu aplauze si urale.

Solistul a imbracat apoi un tricou #Farapenali si a facut apel la cei prezenti la concert sa semneze initiativa cetateneasca.

"In seara asta printre dumneavoastra sunt niste bannere pe care scrie 'Fara penali'. Este o campanie care propune o modificare a Constitutiei in asa fel incat niciun condamnat penal sa nu mai poata candida sau sa aiba o functie publica. Oamenii astia (voluntarii USR - n.red.) trebuie sa stranga 500.000 de semnaturi si, mai mult decat atat, trebuie sa stranga 20.000 de semnaturi in 21 de judete.

Presupun ca sunteti multi din diverse judete, eu o sa imbrac tricoul asta (tricou #Farapenali - n.red.) si o sa il pun pe dos sa se vada mai bine 'Fara penali' si o sa cant pana la finalul concertului cu acest tricou. Rugamintea mea la voi este, daca aveti buletinul la voi sau va stiti CNP-ul pe de rost, semnati, fratilor! Este doar o semnatura, este un mic gest. Este macar un inceput. Daca vrem sa traim intr-o tara cu mafia, atunci nu semnam!", a conchis Tudor Chirila.

Iata momentul:

Vezi si:

Eveniment Quarterly Report

Traseismul, boala incurabilă a politicii românești. Toate partidele parlamentare au deschis porțile pentru trădători
Traseismul, boala incurabilă a politicii românești. Toate partidele parlamentare au deschis porțile pentru trădători
Cu doar câteva luni înainte de maratonul celor patru rânduri de alegeri din 2024, partidele parlamentare au început să îmbrățișeze fenomenul traseismului politic și au deschis ușa, cu...
Primarul Nicușor Dan anunță că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă FOTO
Primarul Nicușor Dan anunță că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă FOTO
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat duminică, 24 septembrie, că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă. Administraţia Străzilor Bucureşti execută, în prezent, reparaţii...
#Tudor Chirila fara penali, #initiativa fara penali , #fara penali