USR: ALERTA! Dragnea fura si dosare cu semnaturi Fara Penali. Au disparut peste 200.000

Miercuri, 06 Februarie 2019, ora 20:45
10920 citiri
USR: ALERTA! Dragnea fura si dosare cu semnaturi Fara Penali. Au disparut peste 200.000
Foto: Facebook/Uniunea Salvati Romania - USR

USR acuza PSD si pe insusi Liviu Dragnea ca ar fi furat dosare cu semnaturi depuse de Uniune ca urmare a campaniei Fara Penali.

USR a analizat adresa prin care initiativa partidului este trimisa la Curtea Constitutionala si a constatat ca lipsesc peste 200.000 de semnaturi fata de cele depuse. In consecinta, USR avertizeaza ca a pregatit o plangere penala.

"ALERTA! Dragnea fura si dosare cu semnaturi Fara Penali.

Am analizat nota pentru CCR intocmita de Secretariatul General al Camerei Deputatilor cu privire la semnaturile Fara Penali si am constatat cu stupoare ca apare o cifra suspecta de 591.097 de semnaturi inregistrate, in conditiile in care USR a depus peste 800.000 de semnaturi in Parlament, restul pana la un milion fiind inca blocate prin primarii din tara.

In aceasta nota LIPSESC foarte multe dosare depuse, fara nicio explicatie. Tot in nota apare o cifra de 93.775 semnaturi care nu sunt atestate de primarii din motivele abuzive pe care le stiti deja (lipsa celui de-al doilea prenume sau adresa incompleta pentru ca lipseste etajul) ", precizeaza pe Facebook USR.

USR banuieste o incercare a conducerei Camerei Deputatilor care apartine PSD de a trimite la CCR un numar de semnaturi mai mic decat pragul de 500.000 impus de lege.

"Ajunge cu minciunile!

Avem documente stampilate ca sa demonstram fiecare semnatura depusa. Avem copii dupa dosare cu stampila Camerei Deputatilor.

Este fals in acte oficiale ceea ce face Liviu Dragnea prin Secretariatul General, dupa ce a comis un abuz in serviciu si a blocat peste 100 de zile initiativa in Camera Deputatilor.

Comanda politica a lui Dragnea a devenit mai importanta decat legea. Secretariatul Camerei Deputatilor nu avea competenta de a verifica semnaturile, ele au fost deja validate de primarii.

Maine la ora 11, INAINTE de trimiterea initiativei la CCR, vom clarifica situatia. Presedintele comitetului de initiativa Mihai Badea, alaturi de Stelian Ion si Cristina Pruna, vor merge la Secretariatul General sa lamureasca lucrurile. Plangerea penala este pregatita", adauga USR in postarea citata.

Citeste in detaliu ce s-a intamplat azi in Parlament in legatura cu campania #Fara penali in functii publice: Deputatii PSD, ALDE si UDMR fac plangere penala

B.B.

Eveniment Quarterly Report

George Simion, mesaj de la Bruxelles: "Aştept toate româncele în AUR!"
George Simion, mesaj de la Bruxelles: "Aştept toate româncele în AUR!"
Preşedintele AUR, George Simion, a continuat seria întâlnirilor la nivel internaţional în această săptămână la Bruxelles, anunţă, sâmbătă, reprezentanţii formaţiunii. ”Ne...
Ce spune Nicușor Dan despre o eventuală candidatură la președinție: ”Nu îmi este frică de nimeni”
Ce spune Nicușor Dan despre o eventuală candidatură la președinție: ”Nu îmi este frică de nimeni”
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a vorbit vineri seară, 8 decembrie, despre alegerile din 2024. Edilul a declarat că principalul său contracandidat la alegerile locale din 2024 va...
#USR Dragnea fura semnaturi Fara penali , #fara penali