Vedetele se implica in initiativa #OameniNoi: Iata cine a mai semnat

Vineri, 02 Noiembrie 2018, ora 13:42
4654 citiri
Vedetele se implica in initiativa #OameniNoi: Iata cine a mai semnat
Foto: Facebook/ Uniunea Salvati Romania - USR

Artistul Mihai Margineanu a semnat pentru campania #OameniNoi, demarata in luna septembrie de lideri USR, reprezentanti ai societatii civile si fostul premier Dacian Ciolos.

Joi, au iesit in strada ca sa stranga semnaturi pentru aceasta noua initiativa actorii Marius Manole si Natalie Ester.

"Aseara am strans semnaturi pentru #OameniNoi alaturi de actorii Marius Manole si Natalie Ester, doi dintre artistii care si-au dat multe ore din timpul lor liber ca sa ajute la strangerea celor 1 milion de semnaturi pentru #FaraPenali.

Printre semnatarii de ieri a fost si artistul Mihai Margineanu, care sustine simplificarea legilor electorale astfel incat oamenii simpli sa poata intra in politica. Oameni noi inseamna posibilitatea de a vota candidatul pe care il vrei in functia de primar, si nu un partid, cum este in prezent, iar pentru asta avem nevoie de 100.000 de semnaturi", se arata pe pagina de Facebook a USR.

"Oameni noi in politica este o continuare a Fara Penali in Functii Publice, doua initiative care vor face din Romania un loc mai bun. In privinta amandurora, artistii isi folosesc vocile pentru a contribui la schimbarea societatii. Marius Manole spune ca avem nevoie de oameni noi in politica pentru ca vechii politicieni nu sunt preocupati de popor, de doi ani de zile vorbim doar despre justitie in timp ce nu avem autostrazi, gradinite sau aziluri pentru batrani. Iar Natalie Ester vrea oameni noi pentru ca s-a saturat de analfabetismul, lipsa de patriotism si coruptia vechilor politicieni", se mai arata in postare.

Toate detaliile legate de aceasta noua initiativa cetateneasca si etapele care urmeaza a fi parcurse sunt prezentate pe site-ul "Oameni noi in politica".

Vezi si USR, Ciolos si societatea civila aduna semnaturi pentru innoirea clasei politice cu oameni cinstiti si competenti (Video)

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Margineanu semnat campanie Oameni noi, #campanie USR Oameni noi , #fara penali