Udrea va prelua Cazinoul din Constanta - hotarare de Guvern

Miercuri, 31 August 2011, ora 19:39

   

Udrea va prelua Cazinoul din Constanta - hotarare de Guvern
Guvernul a adoptat, miercuri, o hotarare privind preluarea Cazinoului din Constanta de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Ioana Muntean.

Pe 24 august, consilierii locali ai municipiului Constanta au decis transferarea Cazinoului din administrarea municipalitatii in cea a Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului pentru ca imobilul sa fie reabilitat, iar apoi cladirea sa fie din nou trecuta in domeniul privat al administratiei locale.

Cazinoul de pe faleza din Constanta, una dintre emblemele orasului, i-a fost oferit Ministerului Dezvoltarii, condus de Elena Udrea, de Consiliul Local al orasului Constanta.

Hotararea a fost votata, saptamana trecuta, la initiativa primarului Radu Mazare, de consilierii locali cu unanimitate de voturi, care au decis insa si faptul ca acest obiectiv va reveni in administratia Primariei daca in trei luni nu va fi data o hotarare de Guvern pentru a trece la MDTR
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 1293 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
FUUUU
rank 1
Acum e clar!!!
Udrea=Vece-ul Romaniei!!!
Te-o
rank 5
Cazinoul de la Constanta in administratia dnei Udrea
Date fiind evidentele calitati administrative a le dnei Udrea,sunt convins ca acest cazinou va deveni o perla a litoralului.Bine ca s-a luat din mainile maidanagiului Mazare!Teo
Edu
rank 5
jurnalistii lui peste stricat
"Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului" va prelua cazinoul capete patrate de analfabeti ce sunteti! nu l-a luat udrea in proprietatea ei, defaimatorilor! scrieti numai prostii dupa goana de senzatii!
huuuooooo
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor