Anastase: Nu stiu nimic de o posibila remaniere (Video)

Vineri, 04 Iunie 2010, ora 14:06
1375 citiri
Anastase: Nu stiu nimic de o posibila remaniere (Video)

Presedintele Camerei Deputatilor Roberta Anastase a afirmat vineri pentru NewsIn ca posibilitatea unei remanieri guvernamentale nu a fost analizata in cadrul unei sedintei a Biroului Permanent National al PD-L.

Anastase a precizat ca nu are cunostinta de intentia premierului Emil Boc de a recurge la o innoire a echipei guvernamentale printr-o remaniere ce ar urma sa survina dupa angajarea raspunderii cabinetului pe masurile de austeritate.

"Nu stiu nimic de asa ceva. Subiectul nu a fost discutat intr-o sedinta a Biroului Permanent", a afirmat Roberta Anastase.

Vicepresedintele PD-L Ioan Oltean a declarat vineri, la Bistrita, ca "imediat" dupa adoptarea masurilor de austeritate Emil Boc va trebui sa faca o remaniere guvernamentala "si o va face", sustinand ca premierul i-a confirmat acest lucru.

Guvernul, remaniat de Boc dupa aplicarea masurilor de austeritate

"Imediat dupa adoptarea acestor masuri premierul va trebui sa faca o remaniere guvernamentala - si o va face! V-am raspuns la intrebare sincer... ", a afirmat Oltean.

Intrebat daca premierul Emil Boc i-a spus ca va remania Guvernul, Oltean a raspuns: "Mi-a spus ca o va face!". "Imediat dupa ce se adopta aceste masuri va trebui facuta o remaniere guvernamentala. Dar nu acuma, nu astazi, nu maine, ci dupa. Pentru ca sunt multi ministri care nu au confirmat", a continuat vicepresedintele PD-L.

Citeste si:
Congresul PNL s-ar putea ține în aer liber, susține Ludovic Orban
Congresul PNL s-ar putea ține în aer liber, susține Ludovic Orban
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă că au fost pregătite două variante de rezervă cu privire la locul în care se va desfăşura Congresul şi e posibil ca acesta să se...
Cine este Andrei Muraru, istoricul acreditat oficial ca ambasador al României în SUA
Cine este Andrei Muraru, istoricul acreditat oficial ca ambasador al României în SUA
Istoricul Andrei Muraru a fost acreditat oficial de Casa Albă ca ambasador al României în SUA, conform unui mesaj publicat sâmbătă de diplomatul român pe pagina sa de Facebook. Atașând...
Sursa: rNews
Comentarii
SpiritCivic
rank 5
Evbident ca tot asa este si va fi condusa si tara. La PD-L nu stie stanga ce face dreapta... Portavocile neautorizate ale PD-L se dau in stamba producand stiri... de fapt isi dau aere ca au trecut de motiunea de cenzura...