Basescu il desfiinteaza pe Ponta - Ce raspunde Guvernul

Miercuri, 13 Noiembrie 2013, ora 19:19
5113 citiri
Basescu il desfiinteaza pe Ponta - Ce raspunde Guvernul

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Theodor Mirel Palada, a comentat reactia de miercuri seara a presedintelui Traian Basescu, care l-a facut pe Victor Ponta mincinos si plagiator.

Palada a spus ca presedintelui Traian Basescu ii este frica de faptul ca i se incheie mandatul si ca isi va pierde imunitatea.

"Am spus si pana acum ca nu mai trebuie sa mai luam in serios ceea ce spune presedintele Traian Basescu. Singurul lucru care reiese din mesajele transmise in aceasta seara de catre presedinte este pur si simplu faptul ca ii este frica", a spus Mirel Palada, intr-o interventie telefonica la Digi 24.

Basescu, atac la Ponta: Incearca sa reincalzeasca ce nu i-a reusit cu falsul lui SRS

Intrebat de moderator de ce i-ar putea fi frica presedintelui, purtatorul de cuvant al Guvernului a spus ca Basescu se teme ca "adevarul iese la iveala", dar si de faptul ca se apropie finalul mandatul sau si ca nu va mai putea "sa se ascunda in spatele imunitatii prezidentiale".

Presedintele face ce stie el mai bine: scandal

"Presedintele Traian Basescu il ataca pe premierul Ponta, desi premierul nu-l ataca. Premierul a spus doar ca trebuie sa vedem, ca autoritatile responsabile in aceasta privinta, trebuie pur si simplu sa vada daca e ceva in neregula cu aceasta tranzactie imobiliara a lui Traian Basescu, nimic altceva.

Iar felul in care presedintele a reactionat absolut vehement in seara asta arata, pe de-o parte, ca se simte cu musca pe caciula si pe de alta parte ca ii este frica. Domnul presedinte face ce stie el mai bine, face scandal, vrea sa caute certuri. Dansul chiar nu poate sa accepte faptul ca Guvernul Ponta chiar are performante economice", a adaugat Mirel Palada.

Basescu il face praf pe "plagiatorul mincinos" si "degradat moral" Ponta, dar nu rupe coabitarea

Presedintele Traian Basescu a avut o reactie dura, miercuri seara, dupa ce seful Executivului a anuntat ca PSD a decis infiintarea unei comisii parlamentare care sa ancheteze modul in care Ioana Basescu, fiica cea mare a sefului statului, a achizitionat un teren in localitatea Nana din judetul Calarasi.

Cu toate ca l-a etichetat pe premierul Ponta drept "plagiator mincinos" si "degradat moral", seful statului a spus ca nu va rupe pactul de coabitare.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Mirel Palada reactie Basescu, #purtator cuvant Guvern declaratii Basescu, #Basescu Ponta plagiator mincinos , #guvern