Purtatorul de cuvant al Guvernului isi justifica insultele: Si altii o fac - Lazaroiu dixit

Luni, 25 Noiembrie 2013, ora 09:31
4549 citiri
Purtatorul de cuvant al Guvernului isi justifica insultele: Si altii o fac - Lazaroiu dixit
Foto: Arhiva

Dupa ce a lansat un atac dur la adresa presedintelui Basescu, despre care a spus ca e "beat, matrafoxat, iresponsabil", Mirel Palada, purtatorul de cuvant al Guvernului, se apara dandu-l ca exemplu pe consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu.

"Si uite si alte exemple de consilieri prezidentiali care comunica liber si nestingherit si expresiv si retoric pe FB. Sa inteleg ca doar la portocalii e voie la libertatea de expresie?", scrie Mirel Palada pe contul sau de Facebook.

"Libertate sa fie, dar nu pentru catei? Realitatea TV, ce aveti de spus in privinta acestor exprimari? Ca nu v-am auzit sa fiti atinsi la senzorul de indignare pentru asta. Doamnelor si domnilor, Sebastian Lazaroiu dixit", adauga purtatorul de cuvant al Executivului.

Reactia Guvernului, dupa conferinta lui Basescu: Presedintele e beat, matrafoxat, iresponsabil

In acest sens, Palada reda mai multe postari ale lui Sebastian Lazaroiu.

"Antonescu delireaza iarasi. A gasit explicatia pentru sprijinul Germaniei si SUA pentru Basescu. Cica mish-mash-uri sau asa ceva. El e pregatit sa fie partener nu seful unei colonii. Chipurile... Crin, de ce nu spui public ce mesaj ti-a dat Gordon. Vrei sa rezum eu? 'Fuck off, kid!' Cand o sa intelegi ca nu ai trecut o minima evaluare privind stabilitatea mintala?"

"Fantoma aia de Antonescu, care ne tot bantuie de la referendumul din 2012, zice: In realitate Traian Basescu a fost demis. Eu sunt convins ca in realitatea lui asa s a intamplat"

"Felix si-a trimis oamenii sa strice si o cununie civila. Sa te mai miri ca omul asta si-a turnat rudele la securitate si si-a bagat propria fiica paravan pentru operatiuni ilegale?"

"Varujan Vosganian, pe blog: Antonescu a spus ca prezenta mea in Guvern e previzibila 99%. S-a adaugat si acel 1% care lipsea. Alt fraier"

La distanta de cateva ore, Palada si-a repostat statusul in care face o trecere in revista a postarilor lui Lazaroiu.

Luni dimineata, Palada a revenit cu un nou mesaj pe reteaua de socializare.

"Dintre sutele de mesaje de drag si dor primite aseara Unul din putinele pe care pot sa il reproduc. Ce patima. Ce interes. Ii doare. Ii doare.. 'Va vad la sala in costum si centura, daca o sa va rupa cineva o mana sau in picior sa va ganditi la mine! Sau gatul cu gura aia spurcata...'", a notat Palada.

Razboiul insultelor

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Mirel Palada, a scris pe Facebook, ca presedintele Romaniei, Traian Basescu, a fost "matrafoxat" si si-a facut curaj "cu cincizeci de cinci sute".

Palada a facut aceste afirmatii dupa conferinta de presa a presedintelui, adaugand ca Basescu este beat "nu numai de putere" si ca "alcoolul dicteaza".

Tot pe Facebook, relateaza Mediafax, purtatorul de cuvant al Guvernului, Mirel Palada, a distribuit un link in care erau alaturate fotografiile lui Traian Basescu si Adolf Hilter. Apoi insa, a scos imaginea lui Hitler din pagina.

In acest timp, Sebastian Lazaroiu, consilier al presedintelui Romaniei, facea si el pe Facebook cateva consideratii personale la adresa premierului Romaniei:

"-Cioc, cioc

-Cine e?

-Viorel Ponta

-Esti varza!" - a scris pe contul personal de Facebook Sebastian Lazaroiu.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Palada atac Basescu beat, #Palada justifica atac, #Palada Lazaroiu insulte , #guvern