Romania lovita de uraganul PSD

Miercuri, 13 Septembrie 2017, ora 07:43
13426 citiri
Romania lovita de uraganul PSD

Mihai Tudose, premierul Romaniei, prezinta taierile bugetare ca si cum ar fi castiguri, incercand disperat sa faca din noapte, zi.

Am ajuns din nou in logica partidului unic, detinatorul adevarului absolut care poate spune orice prostie si nu poate fi contrazis, pentru ca oamenii de treaba si cu bun simt nu tipa la fel de tare ca Olguta Vasilescu.

Esecurile sunt prezentate ca mari succese, dar, in opinia mea, aceasta mistificare nu poate dura la nesfarsit.

Suntem la inceputul unui proces destructiv care nu mai poate fi oprit. Liderii PSD au facut atat de multe compromisuri, au deformat realitatea ca pe o plastilina, incat reactia de aparare va fi pe masura.

Societatea romaneasca e intinsa ca un arc. Avem manifestari impotriva aberantelor legi ale Justitiei propuse de Tudorel Toader care, dintr-un condei, a transformat functia de ministru al Justitiei in cea de prim-ministru in cazul in care proiectul va trece.

Se poate spune ca va avea mai multa putere si ca presedintele tarii, demnitate votata direct de cetateni.

Premierul Tudose a decis sa joace la doua capete, dar e un joc dificil, asa ca, in opinia mea, are mari sanse sa se duca la fund odata cu seful sau iubit, Liviu Dragnea.

Cred ca, in acest moment, orice criza din societate se va transforma intr-un uragan impotriva PSD. Gafele, esecurile, promisiunile fara acoperire, prostia, incultura, lipsa de educatie ale celor aflati in pozitii cheie au creat un context exploziv. Nu mai e nevoie decat de o scanteie pentru ca sandramaua sa sara in aer.

E mai rau ca inainte de Colectiv, cand Victor Ponta pierduse alegerile prezidentiale, dar se tinea cu amandoua mainile de scaunul de premier. Si atunci se ajunsese la un nivel ridicat de exasperare a societatii. Acel trist accident a insemnat sfarsitul pentru Guvernul Ponta.

Liviu Dragnea supravietuieste cu voturile UDMR

In opinia mea, PSD e un partid atat de corupt si putred incat ii va fi imposibil sa reziste la guvernare vreme de patru ani. Astazi, PSD-ALDE mai sunt la putere doar pentru ca asa vrea UDMR.

Frica politicienilor maghiari de DNA il tine pe Liviu Dragnea la butoane. Ce se va intampla cand un eveniment catalizator va declansa o greva generala sau un protest masiv?

Ar fi bine sa nu ajungem din nou in situatia in care parlamentarii sa se ascunda pe sub banci si sa voteze un nou guvern tehnocrat, iar, apoi, cu trecerea timpului sa inceapa sa latre si sa faca promisiuni fara acoperire odata cu apropierea alegerilor.

Ar fi bine ca PSD sa iasa din scena printr-un vot masiv al romanilor, iar pentru asta chiar merita sa fie lasati, intr-un fel sau altul, sa guverneze patru ani. La felul cum merg lucrurile, marea intrebare e daca va mai exista piatra pe piatra dupa patru ani? Acesta e marele risc.

Nu cred sa mai fi fost o guvernare atat de paguboasa intr-un timp atat de scurt.

Parca a venit ciuma si in opt luni de zile a risipit toata agoniseala unei natiuni, ipotecandu-i si viitorul. Din pacate, alaturi de cei care sufera acum si vor suferi si in lunile care vor veni, suferinta va fi transferata si asupra generatiilor viitoare in urma imprumuturilor si a risipirii banului public prin marirea salariilor la angajatii din primarii si a pensiilor speciale.

Nu e nimic de stanga in guvernarea PSD. In opinia mea, Liviu Dragnea, Tariceanu, Olguta Vasilescu si Gabriela Firea nu fac decat sa cumpere bunavointa unei parti a populatiei, sacrificand viitorul si prosperitatea intregii tari.

De ce? Pentru a scapa de dosarele de coruptie si pentru a-si proteja averile. Asta-i tot ce a fost, este si va fi politica PSD.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Dragnea legile justitiei, #PSD ALDE parlament, #Guvernul Tudose rectificare negativa , #guvern
Comentarii
Poza ScoalaTe
ScoalaTe
rank 1
Sugerez Romaniei sa introduca votul obligatoriu ca in Australia.