Opinii: Economia a inceput sa bubuie! La fel si guvernantii

Autor: Iulian Leca - Senior editor
Miercuri, 04 August 2010, ora 20:33
6817 citiri
Opinii: Economia a inceput sa bubuie! La fel si guvernantii

Poate nu ati inteles. Daca nu ati abandonat ideea de a va informa in legatura cu realitatea in care traiti, daca ati citit presa si nu ati reusit sa intelegeti mesajele transmise de guvernanti, sa incercam sa un scurt rezumat.

Trebuie putina rabdare, intrucat enunturile lor se bat putin cap in cap, insa ideea comuna este clara.

Prima stire. Suntem pe punctul de a iesi din criza, chiar daca la sfarsitul anului vom inregistra o noua descrestere economica.

Secunda - la anul ne vor crestere salariile, desi inca guvernantii nu s-au pus de acord cum, cu cat, de cand si in ce fel.

Numarul trei - un nou acord cu FMI nu este exclus, potrivit parerilor filosofico-economice ale lui Vladescu, dar, in acelasi timp, nu se poate vorbi (inca) de un nou acord.

Ar mai fi cateva noutati, insa cele deja prezentate fiind foarte clare, exacte si coerente, ne limitam in rezumatul nostru la ele.

Daca nici acum nu ati inteles ca urmeaza sa traim mai bine, ca salariile ne vor creste la loc, dupa proaspetele taieri, ca somerii nici nu vor avea timp sa se plictiseasca pentru ca imediat isi vor si gasi de lucru si ca ne asteapta reluarea cresterii economice pe fondul unui nou acord de imprumut cu FMI, reluati stirile si ignorati realitatea.

Nu luati in calcul ca nimic nu da semne sa isi revina in economie, ca investitorii nu numai ca nu mai vin, dar pleaca si cei deja existenti din cauza haosului din fiscalitate si ca guvernantii nu se pun de acord asupra previziunilor minime pe care le fac.

Nu va uitati nici in trecut ca sa va aduceti aminte de nenumaratele promisiuni ale acelorasi politicieni prin care se jurau ca Romania nu va intra in criza, pentru ca avem o economie sanatoasa.

Nu priviti deloc in urma, pentru a nu va aminti de aceiasi guvernanti care se jurau cu mana pe inima ba ca Romania abia intrata in criza va si iesi, ba ca nu vor semna un acord cu FMI, iar daca tot le-au incheiat acesta va fi ultimul, ba ca am si iesit din criza (era ce-i drept campanie electorala), ba ca nu se vor atinge nici de pensii, nici de salarii (tot in aceeasi campanie).

Uitati ca toate promisiunile facute cu lacrimi in ochi in campanie s-au transformat in vorbe spuse cu ura, dupa castigarea alegerilor.

Daca ati reusit sa uitati de taieri, de pensiile vinovate scoase acum vinovate ca au distrus economia Romaniei, de inundatiile invinovatite ca au prabusit statul si reforma lui, sa continuam descifrarea realitatii adevarate a guvernantilor nostri.

Reluam ideea principala si vestea cea buna propovaduita de membrii Guvernului Boc, pentru cei care au reusit sa isi anihileze memoria si sa isi pastreze increderea in vorbele oficialilor. Suntem pe drumul cel bun.

Mai mult, avem toate premisele cresterii si revenirii economiei.

Sa nu fiti ispititi sa credeti ca anunturile de mai sus au fost facute de catre ministri pentru a diminua furia si nemultumurile populatiei care tocmai ce urmeaza sa isi incaseze salariile diminuate. Sau ca ele ar fi o noua pacaleala. Nicidecum!

Ele exprima perfect adevarul si realitatea. Sunt rezultatul capacitatii si competentei muncii pe care oamenii care ne conduc o depun in slujba populimii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#economie Romania, #previziuni economie guvern , #guvern
Comentarii
Poza Gonzagues
Gonzagues
rank 5
Economia a inceput sa bubuie!? La fel si guvernantii!!!Ăhă-ăhă-ăhă-ăhă-ăhă-ăhă-ăhă-hă!