DOCUMENT Programul de guvernare al Guvernului Florin Citu

Miercuri, 23 Decembrie 2020, ora 10:12
5265 citiri
DOCUMENT Programul de guvernare al Guvernului Florin Citu

Coalitia PNL-USR PLUS-UDMR a facut public programul de guvernare pentru urmatorii patru ani. Documentul are 269 de pagini.

"In urmatorii patru ani vor continua actiunile in vederea reducerii decalajelor fata de economiile statelor din Europa de Vest, prin stimularea capitalului romanesc, investitii strategice in infrastructura, educatie, sanatate, inovare si digitalizare", arata documentul.

Programul de guvernare mai prevede ca "noua paradigma economica a Romaniei va asigura sustenabilitatea finantelor publice pe termen mediu si lung".

"In acest sens va avea loc si o reforma a marilor sisteme de servicii publice si corespunzator de cheltuieli publice. Prin cresterea transparentei si predictibilitatii in domeniul fiscal, va fi consolidata increderea mediului de afaceri, precum si a consumatorilor.

Cresterea economica sustenabila si echilibrata va permite cresterea standardului de viata al cetatenilor.

Obiectivul de mandat al acestui guvern este operationalizarea Bancii Nationale de Dezvoltare. Pe termen scurt vom infiinta Fondul Roman de Investitii, urmand ca cele doua institutii sa fie ulterior integrate.

Vor fi o prioritate digitalizarea si simplificarea interactiunii dintre institutiile subordonate Ministerului Finantelor Publice si contribuabili prin continuarea si extinderea proiectelor de debirocratizare la toate nivelurile", mai prevede documentul.

Program de Guvernare Florin Citu (Pnl.usr Plus.udmr) by on Scribd

DOCUMENT Ce prevede acordul de guvernare incheiat intre PNL, USR-PLUS si UDMR. "Nu vom accepta parlamentari din alte partide"

Citeste si:
Averea fabuloasă adunată de Diana Șoșoacă, senatoarea recent executată silit de ANAF
Averea fabuloasă adunată de Diana Șoșoacă, senatoarea recent executată silit de ANAF
Senatoarea Diana Șoșoacă a fost recent executată silit de către ANAF pentru neplata datoriilor la stat. Conform ultimei declarații de avere a politicianului, aceasta deține numeroase...
Ministrul Digitalizării anunță când vom scăpa de dosarul cu șină. „Semnez zilnic munți de documente”
Ministrul Digitalizării anunță când vom scăpa de dosarul cu șină. „Semnez zilnic munți de documente”
Ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja, a declarat sâmbătă, 13 august, că zilnic semnează ”munţi de documente” pe hârtie, dar afirmă că a semnat şi electronic contractul de...