Purtatorul de cuvant al Guvernului: Cata indemanare am sa omor prin blocare ziaristi obiectivi, anti-guvernamentali!

Vineri, 15 August 2014, ora 22:04
7191 citiri
Purtatorul de cuvant al Guvernului: Cata indemanare am sa omor prin blocare ziaristi obiectivi, anti-guvernamentali!
Foto: Facebook/ Mirel Palada

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Mirel Palada sustine ca are "indemnare" in a omori ziaristi prin blocare, facand referire la cei obiectivi, despre care spune ca sunt anti-guvernamentali.

"Cum apare cate un subiect politic care invirtoseaza spiritul bejboinic (sic) in opinanti, de zici ca-i catastrofa si dezastru mondial, cum mai scot capul cite doi-trei-zece-douazeci, depinde de intensitatea subiectului, de bezmetici acoperiti de pe lista mea care isi fac seppuku comunicational si trintesc cu cuvintele anti-guvernamentale in balta propagandistica la mine pe wall. Si uite asa mai frigem niste purcelusi anti-guvernamentali la protzap si le dam block si mai bem o bere in cinstea sufletelor raposatilor care nu mai este", scrie pe Facebook Mirel Palada.

Palada: Oamenii care au ramas blocati, vinovati de situatia lor - Ponta nu trebuie sa dea la lopata

In postarea din noaptea de joi spre vineri, acesta nominalizeaza si doua institutii de presa, facand referire insa la un singur jurnalist.

"In seara asta era unul care acum era reporter la Gandul, iar inainte fusese la Hotnews, si care facea clabuci cu spume la mine pe pagina. Ce placere sa-l execut electric! Cita indeminare am sa omor prin blocare ziaristii obiectivi, deci anti-guvernamentali. Pufosilor, nici nu stiti cita placere imi provocati", mai scrie purtatorul de cuvant al Guvernului.

F.N.

#purtator cuvant Guvern ziaristi, #Mirel Palada omorat ziaristi , #guvern