Purtatorul de cuvant al Guvernului se razboieste acum cu jurnalistii... in limba elfa

Marti, 26 Noiembrie 2013, ora 15:26
4006 citiri
Purtatorul de cuvant al Guvernului se razboieste acum cu jurnalistii... in limba elfa

Mirel Palada, purtatorul de cuvant al Guvernului, raspunde criticilor sai de pe Facebook... in limba elfa.

La doua zile dupa ce a afirmat despre seful statului ca e "beat, matrafoxat, iresponsabil", Mirel Palada se razboieste, pe reteaua sociala cu jurnalistii.

Reprezentantul Executivului ii raspunde jurnalistului Dan Tapalaga, care l-a comparat cu Smeagol din "Stapanul inelelor".

"Articolul ala cu Smeagol e chiar fain. Dincolo de ceea ce spune (aargh! rezist tentatiei morgothiene de a spune cu cine seamana Smeagoll dintre cei din politica romaneasca! aaargh! must... not... say... name... Facebook bad... four legs good...), deci dincolo de ceea ce spune, orice referire la Tolkien trebuie neaparat incurajata", scrie Palada.

"A Elbereth Gilthoniel O selevra pena miriel A menel aglar ellenath", continua Palada cu un citat din Tolkien.

Evenimentul Zilei scrie ca purtatorul de cuvant al Guvernului a citat gresit din limba elfului.

"Aaargh! Stiti cu cine seamana Smeagoll din politica romaneasca??? Aaargh! Must... Not... Say... Master good... Smeagoll bad... Don't punish poor poor Smeagoll... We bring tasty rabbit... My preciousss...", a mai scris Palada.

Ulterior, el a postat mai multe fotografii de la lucrarile summit-ului premierilor din China-Europa Centrala si de Est.

Prin poze, insa, Palada i-a taxat si pe jurnalistii de la agentia Mediafax.

"Vad ca cei de la Mediafax, acest far calauzitor de obiectivitate jurnalistica, au inceput sa recurga la dezinformari primitive. Afirma in materialele lor ca am postat fotografii cu Hitler pe Facebook. Doar atata puteti? V-a disparut creativitatea? Pacat...", a sris Palada pe Facebook.

Razboiul insultelor

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Mirel Palada, a scris pe Facebook, ca presedintele Romaniei, Traian Basescu, a fost "matrafoxat" si si-a facut curaj "cu cincizeci de cinci sute".

Palada a facut aceste afirmatii dupa conferinta de presa a presedintelui, adaugand ca Basescu este beat "nu numai de putere" si ca "alcoolul dicteaza".

In acest timp, Sebastian Lazaroiu, consilier al presedintelui Romaniei, facea si el pe Facebook cateva consideratii personale la adresa premierului Romaniei:

"-Cioc, cioc

-Cine e?

-Viorel Ponta

-Esti varza!" - a scris pe contul personal de Facebook Sebastian Lazaroiu.

Luni seara, Palada si-a cerut scuze si s-a justificat spunand ca s-a luat dupa consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu.

Palada isi cere "mii de scuze" pentru atacul la adresa lui Basescu: M-am luat dupa Lazaroiu

"Am crezut ca asta este procedura in Romania", a spus purtatorul de cuvant al Guvernului, ironic.

"Trebuie sa-mi recunosc o oarecare greseala, si anume faptul ca eu, ca un sociolog naiv care credea ca poate sa se ia dupa modele profesionale deja existente in aceasta piata de comunicare, am zis ca, daca alte persoane de aceeasi functie cu mine, cum ar fi de exemplu consilierii prezidentiali, pot sa faca aceasta diferentiere intre stilul solemn, arid, retinut - din postura publica si stilul informal - practicat pe retelele de socializare, cum au facut-o si Lazaroiu, si Oprea...", a spus reprezentantul Executivului.

Citeste si:
Ministerul Transporturilor vrea să mai cumpere încă 20 de trenuri electrice. Pe ce trasee vor circula
Ministerul Transporturilor vrea să mai cumpere încă 20 de trenuri electrice. Pe ce trasee vor circula
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat miercuri, 10 august, că începe o nouă licitaţie pentru încă 20 trenuri electrice de lung parcurs. ”Autoritatea pentru Reformă...
Nicușor Dan nu se teme de o nouă confruntare cu Gabriela Firea: ”A fost un administrator foarte, foarte slab al Bucureştiului”
Nicușor Dan nu se teme de o nouă confruntare cu Gabriela Firea: ”A fost un administrator foarte, foarte slab al Bucureştiului”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat miercuri, 10 august, că nu s-ar teme de o nouă confruntare cu Gabriela Firea dacă ar candida pentru un nou mandat, amintind că fostul edil a lăsat...