Remaniere Guvern: Radu Berceanu vrea sa paraseasca Guvernul

Joi, 02 Septembrie 2010, ora 18:29
3200 citiri
Remaniere Guvern: Radu Berceanu vrea sa paraseasca Guvernul

Radu Berceanu, care a ocupat portofoliul de la Transporturi, a anuntat si el joi, in cadrul discutiilor despre remaniere, ca se retrage din Guvern.

Democrat liberalul este al cincilea ministru care va fi remaniat din cabinetul Boc IV, el alaturandu-se lui Mihail Dumitru, Mihai Seitan, Gabriel Sandu si Sebastian Vladescu, au anuntat surse pentru Antena 3.

Pentru ministerul Muncii se pare ca s-a gasit deja un inlocuitor in persoana deputatului Ioan Botis. Si pentru ministerul Comunicatiilor sursele politice anunta ca Gabriel Sandu ar putea fi inlocuit de Valeriu Vreme.

Si ministrul Economiei, Adriean Videanu, i-a spus premierului ca vrea sa se retraga din Executiv ca sa se ocupe de conducerea partidului.

Remanierea Guvernului: Dumitru, Vladescu, Sandu si Seitan - inlocuiti

Colegiul Director al PD-L decide joi numele ministrilor sustinuti de democrat-liberali care vor fi remaniati. Desi niciunul dintre acestia nu crede ca este vizat, la bursa zvonurilor apar aproape toti, cu exceptia ministrului Justitiei, independentul Catalin Predoiu.

Evenimentul se desfasoara la sala grupului PD-L din Camera Deputatilor, de la ora 16:00.

Premierul Boc a declarat miercuri seara, la finalul intalnirii cu parlamentarii PD-L, ca au fost luate in calcul doua variante: depunerea mandatului actualului Cabinet si remanierea acestuia. In urma votului, s-a decis, cu o larga majoritate, ca Emil Boc sa ramana premier si sa fie inlocuiti doar ministrii care nu au avut o activitate satisfacatoare.

#Radu Berceanu remaniat, #remaniere guvern Boc , #guvern
Comentarii
Poza ioana1
ioana1
rank 5
cat mai repede domnu, si-a facut plinul?
Poza jelu
jelu
rank 4
Ludovic Orban n-a facut nimic pe cand era la Ministerul Transporturilor...