Ponta l-a numit pe omul lui Dan Diaconescu secretar general adjunct al Guvernului

Joi, 03 Iulie 2014, ora 07:21
3346 citiri
Ponta l-a numit pe omul lui Dan Diaconescu secretar general adjunct al Guvernului

Liviu Robert Neagu, secretar general al Partidului Poporului Dan Diaconescu (PP-DD), a fost numit de premierul Victor Ponta in postul de secretar general adjunct al Guvernului, in locul Ioanei Lambru, care ocupa aceasta functie din noiembrie 2012.

Decizia de numire a fost semnata miercuri de Ponta.

Nascut in Alexandria, judetul Teleorman, Neagu a candidat la ultimele alegeri europarlamentare din partea PP-DD.

In urma cu o saptamana, PSD si PP-DD au incheiat un protocol de colaborare parlamentara si la nivel local, liderul PSD Victor Ponta sustinand ca nu este vorba despre intrarea PP-DD in Guvern si ca acest protocol va fi pana la alegerile parlamentare din 2016.

El a precizat ca pentru obtinerea unor posturi in guvern pentru PP-DD ar trebui sa fie consultati si ceilalti parteneri guvernamentali.

Pentru ca postul de secretar general adjunct al Guvernului sa fie vacant, Andreea Ioana Lambru a fost numita secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului.

Ea ocupa aceasta functie de secretar general adjunct din noiembrie 2012, numita fiind atunci la propunerea PNL.

Din 2009 pana in 2011, Ioana Lambru a fost director de cabinet al secretarului general al PNL, care la acea vreme era Radu Stroe, iar in mai 2011 a devenit secretar general adjunct al Partidului National Liberal.

Ea l-a inlocuit, in 2012, pe liberalul Dan Mihalache la SGG, demis din functie dupa ce acesta afirmase ca daca parteneriatul cu SUA depinde de Agentia Nationala de Integritate, atunci "mai bine fara".

#PPDD secretar guvern, #Liviu Neagu secretar guvern , #guvern
Comentarii
Poza schmit
schmit
rank 5
Pontax face pact si cu draku,fara un pic de rusine...
Poza curechila
curechila
rank 5
Marele asta de secretar, cunoaste bine secretele Elodiei ?