Stoica: Duminica decidem daca remaniem Guvernul

Sambata, 19 Iunie 2010, ora 15:38
1973 citiri
Stoica: Duminica decidem daca remaniem Guvernul

Vicepresedintele PD-L Valeriu Stoica a declarat, sambata, la Vaslui, ca democrat-liberalii urmeaza sa decida, duminica, daca Guvernul Boc va fi remaniat, ori va fi lasat inca sase luni de zile, pentru a-si pune in aplicare masurile de austeritate asumate.

"Duminica ne vom aduna in sedinta si vom decide daca va avea loc remanierea sau ii lasam sase luni de gratie", a declarat Valeriu Stoica, sambata, intrebat de jurnalisti daca a fost sau nu hotarata remanierea guvernamentala.

"La ora actuala in PD-L sunt doua tabere, doua scenarii. Primul, pe care-l imbratisez si eu si-l consider cel mai nimerit, este ca Guvernul sa fie lasat sa aplice aceste masuri de austeritate, iar dupa sase luni, in functie de rezultate si efecte, sa existe o remaniere sau chiar schimbare de guvern. Al doilea scenariu se refera la o remaniere imediata a actualului Executiv. Nu s-a luat nicio decizie in momentul de fata", a declarat vicepresedintele PD-L.

O noua formula guvernamentala, duminica, la Snagov?

Decizia va fi luata duminica seara, la Snagov, in cadrul unei noi intalniri la care vor participa cei mai importanti lideri democrat-liberali si presedintele Traian Basescu.

O intalnire similara a avut loc tot la Snagov, in urma cu doua saptamani.

Preda: Schimbarea este inutila, daca nu vin oameni mai buni

La randul sau, europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat ca remaniera sau pastrarea Guvernului vor fi decise, cel mai probabil, in cursul intalnirii de duminica, de la Snagov.

Cu toate acestea, Preda sustine ca o remaniere a Guvernului ar fi inutila, fara rezolvarea prealabila a unor probleme de fond si inlocuirea Cabinetului actual cu ministri mai competenti.

"Orice schimbare va fi inutila daca nu va fi bazata pe raspunsuri clare la intrebarile de mai sus. Am speranta ca o parte din raspunsuri vor fi formulate la intalnirea PDL de duminica seara, de la Snagov, unde au fost invitati si deputatii europeni ai partidului de guvernamant", a declarat europarlamentarul PD-L, citat de Mediafax.

Valeriu Stoica: Remanierea este un scenariu

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Guvernul ar urma să țină o ședință într-un mare oraș din vestul României. Care este motivul deplasării
Guvernul ar urma să țină o ședință într-un mare oraș din vestul României. Care este motivul deplasării
Alfred Simonis, președintele interimar al Camerei Deputaților și candidatul PSD-PNL la Consiliul Județean Timiș a anunţat joi, 18 aprilie, că o şedinţă de Guvern ar putea avea loc...
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
O campanie de susținere pentru candidatura lui Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al NATO, a fost demarată în online. Inițiativa, care se recomandă drept o „platformă...
#Valeriu Stoica remaniere, #remaniere guvern snagov, #intalnire snagov pdl , #guvern