Ziare.com

Tariceanu vrea sa reduca emisiile de CO2 in administratii

Miercuri, 26 Martie 2008, ora 14:21

   

Tariceanu vrea sa reduca emisiile de CO2 in administratii
Premierul Tariceanu a cerut ministerelor sa elaboreze un program de aliniere a parcurilor auto aflate in subordine, la normele de protectie a mediului din UE, precizand ca masinile poluante trebuie inlocuite, se arata intr-un comunicat al Guvernului.

Premierul a declarat, la inceputul sedintei de Guvern de miercuri, ca vor fi demarate la nivelul administratiei centrale si locale mai multe actiuni care au ca scop reducerea emisiilor de dioxid de carbon. "Vreau sa dam un semnal foarte clar ca suntem preocupati de reducerea CO2", a spus premierul.

In acest sens, Tariceanu a cerut reprezentantilor ministerelor Mediului si Transporturilor sa elaboreze un program de aliniere a parcurilor auto care se afla in folosinta administratiei centrale, locale, a agentiilor guvernamentale si societatilor comerciale cu capital majoritar de stat, la parametrii de protectie a mediului pe care ii propune UE.

In plus, seful Executivului a mai cerut Ministerului Economiei si Finantelor sa prezinte Guvernului un program privind reducerea emisiilor de CO2, in cazul cladirilor in care se afla autoritatile administratiei publice centrale si locale.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1089 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Taricene ai un fix in capul tau prost

Ai un creier taricene poluat cu emisii de CO2 si este cazul sa-ti scoti asta din cap ca s-ar putea sa inebunesti. Tu nu vezi mai incompetentule la marile combinate si la fabricile uriase care polueaza dublu decat toate masinile care circula la ora asta in romania la un loc. Esti batut in cap si asta iti este sfarsitul. Nu stiu cum te baga in seama ceilalti fraieri din guvern.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor