Ziare.com

Topul chiriasilor datornici la RA-APPS - Mioara Roman, in frunte

Joi, 07 Februarie 2013, ora 21:08

   

Topul chiriasilor datornici la RA-APPS - Mioara Roman, in frunte
Guvernul a dat publicitatii lista cu persoanele ce locuiesc in imobile RA-APPS si cu datorii fata de Regie, cele mai mari sume datorate fiind imputate Mioarei Roman si Ioanei Sion.

Mioara Roman, sotia fostului premier Petre Roman, are datorii catre RA-APPS de mai mult timp, suma ajungand la 1.437.282,76 lei, peste 320.000 euro. Dupa cum se stie, ea se judeca cu statul intrucat considera exagerata chiria de 6200 de euro lunar pentru un imobil cu 7 camere + 2 camere de serviciu al RA-APPS.

Instanta a decis ca Mioara Roman trebuie sa paraseasca imobilul RAAPPS

Tot cu o datorie la fel de mare catre Regie este si Ioana Sion, care foloseste un imobil cu 5 camere + 2 camere serviciu si care trebuie sa achite catre RA-APPS suma de 1.246.323,15 lei, suma provenita din chiria neplatita de mai mult timp. Cel mai probabil, Ioana Sion este aceeasi persoana cu actrita Ioana Pavelescu, si sotia lui Mihai Bujor Sion, diplomat si cunoscut drept "copilul de suflet" al fostului presedinte Ion Iliescu. Presa a mai scris despre datoriile familiei Sion.

Cati bani datoreaza fostii demnitari RAAPPS-ului pentru locuintele de lux?

Nici fostul vicepremier Gelu Voican Voiculescu nu isi respecta contractul cu RA-APPS, acesta datorand o suma in valoare de 798. 135 lei, suma ce reprezinta chiria pentru imobilul cu 7 camere + 2 camere de serviciu pe care il foloseste. Pentru acest imobil, Voiculescu ar trebui sa plateasca lunar catre RA-APPS o chirie de 3.488,64 euro.

O alta celebritate datornica este cumnata lui Nicolae Ceasusescu, Elena Ceausescu, care trebuie sa dea RA-APPS 147.736,88 pentru un apartament cu 4 camere. Pentru aceasta locuinta, Ceausescu trebuie sa plateasca Regiei o suma echivalenta cu 561,99 euro/luna.

Mama Oanei Niculescu Mizil, Lidia Stefanescu Niculescu, are o datorie catre RA-APPS ce insumeaza 438.422,94 lei pentru apartamentul cu 4 camere pe care il foloseste.

Si senatorul PSD Serban Nicolae, care a cerut recent Senatului bani pentru chirie, este dator catre RA-APPS cu 460.020 lei, si el ca toti datornicii judecandu-se in prezent cu autoritatile.

Datornici care nu sunt celebri

Pe lista datornicilor se afla insa si persoane care nu sunt celebre. Tiberiu Muresan are de dat catre Regie o suma de 620.229,96 lei pentru imobilul cu 5 camere + o camera de serviciu. Veronica Vatasescu detine un imobil cu 4 camere + o camera de serviciu si are o datorie de 178.803,24 lei.

Tot un apartament cu 4 camere + o camera de serviciu detine si Marioara Ispasoiu, datoria acesteia catre RA-APPS ajungand la suma de 306.484,91 lei. 592.253,14 lei datoreaza Nicolae Stefan pentru o locuinta detinuta de RA-APPS, un apartament cu 4 camere + o camera de serviciu. Dumitru Cristea are un contract cu RA-APPS pentru un imobil cu 3 camere + o camera de serviciu si datoreaza Regiei pana in acest moment o suma 347.464,60 lei.

In total, 7.090.490 lei are de incasat RA-APPS de la chiriasii datori-persoane fizice.
Sursa: rNews

Articol citit de 6834 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
12 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Poate afla si A3 , cel mai drag post TV , febletea

naivului gidilat pe burta care, daca nu se duce sa ia agheasma mare , se uita la popa Gadea care este tot un fel de apa chioara, cu care se spala varanul cind are mincarime de tip Jilava

 

Nu ma intereseaza cine e in topul datornicilor la firma cu nume ciud

ciudat ca chirias, sic.
Ma intereseaza legislatia romaneasca. Daca In Germania unde locuiesc te poate da afara propietarul daca nu platesti chiria, de ce in RO pot sta in vile de stata ani de zile oameni cu bani sau fara bani, fara sa plateasca?

 

Raspuns

Pt ca incepand din 1990, FSN-ul a facut "legi pentru infractori", adica EI ! Si asta-i firesc ! Ceea ce este TRAGIC cu adevarat este faptul ca 85,5 % dintre noi i-au votat pe acesti infractori pe 20 mai 1990 si s-a ajuns la 99,33 % la ultimile alegeri.
Acum stii si ce ce avem astfel de cazuri in Romania !
Somnul ratiunii romanilor naste monstrii cazari, comunisti, etc ! Sa traiti bineeeeee !
Jos comunistii !
PS - poate Ziare.com ne da in foileton lista completa a celor care trebuie trimisi "sub poduri".

pai cine a jefuit statul dupa 89?sekuristii!

pirandele comunistilor si sekuristilor nu se lasa aruncate in strada din vile de lux....ar vrea o chirie simbolica de 1 leu pe luna...

Topul chiriasilor datornici la RA-APPS

Chirias la RA-APPS = trantor de profesie. Iar RA-APPS este o jignire la adresa oamenilor care muncesc pt painea ce o pun pe masa. In mod normal ar trebui ca lumea sa-si manifeste dezaprobarea in strada. Cum asta nu se intampla, singura concluzie e ca sunt la fel de ......

Asta a fost bine impregnata de avantajele comuniste...

Nu inteleg ce este de judecat aici nu a platit AFARA,si dupa ne judecam.Se pune poprire pe bunuri si se scot la licitatie pentru a se acoperii suma.Ce nu se acopera se opreste lunar din banii Marjioalei.
Daca eram noi demult eram aruncati afara.
Train in Romania si nu suntem egali...

Exact, in absenta legilor, vaicareala si listele sunt circ

Nu numai in domeniul acesta, dar in multe domenii vezi hotia, prinzi hotul, dar n-ai ce face cu el fiindca n-ai legi.

da' pe asta cand o dati afara???

mai vreti si comentarii???

Parazitii

Mioara Roman, Ioana Pavelescu Sion, Gelu Voican Voiculescu = evrei
Lidia Stefanescu Niculescu = tiganca
Doar atatea nume ne-ati putut da din lista "fara numar" a celor care paraziteaza poporul roman ?
In lumea lui Kanata acestia ar dormi cativa ani la camera cu zabrele, dupa care directia "sub pod" ! Fireste, unii dintre ei ar merge direct in fata plutonului de executie.
Da' Petre Roman-Neulander unde mai sta ? Tot in vila aceia superba pt care plateste doar maruntis ? Da' Ion Iliescu-Ivanovici ? Dar toata floarea cea vestita a intregii lumi cazare atat de mult "persecutata" in Romania ?
Si d'aia va scriu "Jos comunistii !"
In alta ordine de idei, ma stiti, sunt anticomunist notoriu, dar acum intelegeti de ce Ceausescu ii marginalizase pe cazari ? NU-i mai votati !

 

Gresit!

Mioara Roman s-a numit Georgescu ca fata si a fost fiica unui diplomat roman.

Esti in eroare grobiana

Mioara Roman ESTE evreica !
Mioara Roman ESTE un parazit !
Mioara Roman o fatza patibulara care denota sictirul pentru romani.
Scoateti-o de pe lista prin simpla evacuare din casa ! Strada poate fi un "dormitor" bun, asa cum se obisnuieste si in America de Nord.

Kanata, tanti Mioara e romanca get-beget, Georgescu,

la fel si Ioana Pavelescu. Mama lui Gelu Voican e o Sturdza, poate ca Sturdzestii or fi fost evrei daca spui tu, e un scoop, nici Horia Sima nu l-a dibuit pe stramosul barbosului.
Tu esti roman ? ca Ioan voda era armean, papusho.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor