Iulian Urban: UDMR vrea umilirea publica a lui Hardau ca sa-si arate muschii

Vineri, 05 Noiembrie 2010, ora 21:55
2092 citiri
Iulian Urban: UDMR vrea umilirea publica a lui Hardau ca sa-si arate muschii

Senatorul PD-L Iulian Urban este de parere ca nu exista sanse ca grupul democrat-liberal din Senat sa dea curs solicitarii de demitere a lui Mihail Hardau din functia de presedinte al Comisiei de invatamant.

"UDMR vrea umilirea publica a unui senator PD-L doar ca sa isi arate muschii si forta in Coalitie", scrie el pe blogul sau. "Si cine ma rog va sustine o asemenea pretentie? Chiar daca BPN al PDL ar decide conform dorintei UDMR?", intreaba el retoric.

"Acolo, alaturi de el, toti senatorii PD-L au muncit extrem de mult la legea educatiei si au adus-o extrem de aproape de o forma buna, diferita de forma initiala data de ministrul Funeriu, care pe alocuri continea aspecte aberante", continua el.

"Nu exista nici o sansa ca Grupul PD-L sa dea curs unei asemenea pretentii a UDMR. Mai mult de atat, cred ca daca se aduce macar in discutie un vot pe o asemenea chestiune, PD-L cam risca sa isi faca praf grupul senatorial. Pentru ca nu putem accepta sa dam la ghilotina gatul unui senator fidel PD-L. Omul nu a aplaudat pentru ca s-a bucurat de infrangerea lui Boc. Nu. El s-a bucurat pentru ca a stiut ca noi toti, ca PD-L a fost santajat de UDMR sa isi asume raspunderea pe legea educatiei (...) cand a aplaudat, senatorul Hardau s-a bucurat ca pretentia neconstitutionala a UDMR a fost sanctionata la CCR", e de parere pedelistul.

"Nu cred ca aceasta eventuala cerere a UDMR ar aduna macar un singur vot pentru la Grupul senatorial PD-L, insa cu siguranta ca ministrul Funeriu ar trebui sa isi vada de ministeriat si nu sa incerce sa isi rezolve chestiuni de frustrare personala alimentand niste cereri aberante ale UDMR. Sau poate ca taman ministrul Funeriu ar trebui sa se gandeasca daca nu cumva ar trebui sa lase locul altcuiva, care alaturi de Comisia de Invatamant din Senat sa termine legea in maxim o saptamana si sa o votam urmand sa mearga la promulgare", mai scrie el pe blog.

"In privinta UDMR, este periculos sa se escaladeze sau sa se insiste cu o asemenea cerere. Risca sa declanseze niste resentimente acute, care sa faca ca actuala Coalitie sa mai ramana matematic doar la Guvern. NU putem face casa buna cu cineva care ne cere sa ne executam un coleg, un prieten si un profesionist al invatamantului romanesc. Este ca si cum am cere si noi sa fie inlocuit dl. Frunda de la sefia Comisiei de Drepturile Omului, pentru ca vrem si noi ceva sange pe pereti, ca asa este frumos", mai scrie Urban.

"Mamaliga supraincalzita face intotdeauna explozie, iar mamaliga romaneasca indeosebi mai are un pacat : cand explodeaza ea sare pe fata celui care a supraincalzit-o si ii provoaca arsuri , mai ales daca acesta si-a bagat prea adanc nasul deasupra ceaunului", isi incheie el apoteotic postarea.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Iulian Urban Mihail Hardau, #Iulian Urban demitere Hardau, #Iulian Urban UDMR, #demitere Mihail Hardau , #guvern
Comentarii
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
Pai domnu Urban ... scoateti cu totii atunci limba la UDMR , spergeti coalitia , spargeti guvernarea si duceti-va acasa daca v-ati lasat santajati !