Aberatia zilei Vrajitoarele au descantat Guvernul: Sa ramana curat de farmece, de invidie!

Sambata, 07 Ianuarie 2017, ora 12:21
11394 citiri
Aberatia zilei Vrajitoarele au descantat Guvernul: Sa ramana curat de farmece, de invidie!
Foto: Administratia Prezidentiala

In Romania lui 2017, patru vrajitoare specializate in magie alba au descantat noul Guvern, in miez de noapte, pentru ca romanii sa aiba "ce face", sa aiba locuri de munca, iar intre Executiv si presedinte sa fie pace si intelegere.

"Nici noua, la Uniunea Vrajitoarelor nu ne convine ce se intampla in tara si am ales aceasta noapte de Boboteaza si de Sf. Ion, pentru ca se deschid apele si este o sarbatoare foarte mare", declara inainte de descantec una dintre vrajitoare, Sandra.

"Vom folosi o incantatie si descantece pentru a imbuna Guvernul, pentru a fi mai bun presedintele tarii, pentru ca Guvernul si presedintele sa se inteleaga, sa li se limpezeasca mintile si sufletele pentru tara noastra. Altfel, nu va fi prosperitate si nici nu vor merge bine lucrurile", mai spunea aceasta.

Zis si facut. Adunate la miez de noapte la marginea Bucurestiului, in zapada, vrajitoarele Sandra, Geanina, Jennyfer si Alexandra si intreg arsenalul lor - ceaun, roua, busuioc descantat cu o noapte inainte, flori, apa de la noua izvoare, smirna si tamaie veche - au descantat Guvernul, pentru bunastarea tarii.

"Cum se potoleste vantul cu pamantul, soarele din cer, focul din cuptor, asa sa se potoleasca neintelegerea dintre conducatorii tarii, sa se duca raul din Parlament, sa se duca raul din Guvernul Romaniei, sa ramana Guvernul Romaniei curat de farmece, de invidie, de blesteme scapat, sa fie curatat Parlamentul Romaniei, sa fie presedintele cu mintea limpede si Guvernul sa ajute pe toata lumea, sa aiba toti napastuitii de soarta locuri de munca, sa aiba bucurie, sa plece necazul, sa plece raul. (...)

Sa se potoleasca farmecele din Guvernul Romaniei, sa aiba pace, sa aiba intelegere Guvernul, sa dea tara noastra grane, sa fie Romania vazuta in tot globul pamantesc cu bucurie si dragoste. Iar presedintele tarii si Guvernul Romaniei sa aiba pace si intelegere, sa aiba toata lumea ce face si locuri de munca. Doamne ajuta!", au fost vorbele rostite in noapte de cele patru vrajitoare, in jurul ceaunului care clocotea, arata Mediafax.

Simbolic, una dintre vrajitoare a tinut in mana chiar steagul Romaniei.

In 2010, mai multe vrajitoare au facut un ritual de desfacere a blestemului flacarii violet. Tot in acelasi an a fost descantat si Palatul Parlamentului, pentru a fi gonite spiritele rele.

ABERATIE, aberatii, s.f. 1. Abatere de la ceea ce este normal sau corect. 2. Ceea ce este inadmisibil, absurd; absurditate, ineptie, prostie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#vrajitoare descantat Guvern, #Guvern farmece vrajitoare, #vrajitoare relatie Guvern presedinte , #Guvernul Sorin Grindeanu
Comentarii