Mircea Titus Dobre, propus ministru al Turismului: A lucrat 10 ani la firma tatalui sau, dupa care s-a dus in Parlament

Marti, 03 Ianuarie 2017, ora 22:10
15819 citiri
Mircea Titus Dobre, propus ministru al Turismului: A lucrat 10 ani la firma tatalui sau, dupa care s-a dus in Parlament
Foto: Facebook/Mircea Titus Dobre

Mircea Titus Dobre, propus ministru al Turismului, este de profesie economist, se afla la cel de-al doilea mandat de parlamentar, iar timp de zece ani a lucrat la o firma a familiei sale. El are, potrivit declaratiei de avere, ceasuri de 18.000 de euro, actiuni sau parti sociale la trei societati si a acordat un imprumut de 325.000 de euro unei persoane.

Iata lista oficiala a ministrilor din Guvernul Grindeanu

Mircea Titus Dobre, fiul consilierului local PSD Mircea Dobre, este nascut in 20 decembrie 1978, in Constanta. A absolvit Liceul Decebal din municipiul Constanta in 1997, iar in 2001 Facultatea de Management Financiar-Contabil a Universitatii "Spiru Haret" din Bucuresti.

Intre anii 1999 si 2000, a urmat cursuri de limbi straine (engleza si franceza) la Universitatea "Marc Bloch" din Strasbourg, iar din 2003 are o diploma de master in Management politic obtinuta la Institutul "Ovidiu Sincai" din Bucuresti, in timp ce in 2004 a obtinut o diploma de management in specialitatea Turism, Hotel si Restaurant. Intre anii 2004-2005, el a urmat cursurile Scolii Europene a Consiliului Europei Bucuresti - Strasbourg, obtinand o diploma in studii politice europene.

Mircea Titus Dobre a lucrat in perioada noiembrie 2001 - septembrie 2005 la S.C. Dobre & Fiii S.R.L. Constanta, firma familiei sale, fiind director de calitate, apoi din septembrie 2005 si pana in iunie 2011 a fost director de marketing la aceeasi societate.

In 2012, el a obtinut un mandat de deputat, candidand din partea PSD Constanta. In calitate de parlamentar, in mandatul trecut, a initiat 87 de propuneri legislative dintre care 24 au fost promulgate legi.

A facut parte din Comisia pentru buget, finante si banci din octombrie 2013, din Comisia pentru Munca si Protectie Sociala, pana in octombrie 2013, si din Comisia pentru comunitatile de romani din afara granitelor tarii, din noiembrie 2014, fiind si vicepresedintele acestei comisii pentru o scurta perioada.

In decembrie 2016, a obtinut un nou mandat de deputat, aflandu-se pe pozitia a doua pentru Camera Deputatilor din partea PSD Constanta.

Conform celei mai recente declaratii de avere, Mircea Titus Dobre are un teren intravilan in Constanta, o casa si un apartament, tot in Constanta, ceasuri de 18.000 de euro, cumparate intre 2008 si 2012, actiuni sau parti sociale la trei societati comerciale si a acordat un imprumut de 325.000 de euro unei persoane fizice.

El are doua credite, unul de 108.000 lei, la Banca Transilvania, scadent in 2041, si altul de 30.000 de lei, luat de la o persoana fizica, scadent in 2017.

Mircea Titus Dobre este de un an purtatorul de cuvant al organizatiei judetene a PSD Constanta. Tatal sau, Mircea Dobre, a fost consilier local si in perioada in care Radu Mazare era primar al Constantei.

Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
#Mircea Titus Dobre Turism , #Guvernul Sorin Grindeanu