Cand am putea sarbatori Ziua egalitatii de sanse intre femei si barbati

Marti, 09 Septembrie 2014, ora 16:02

   

Cand am putea sarbatori Ziua egalitatii de sanse intre femei si barbati
Ziua egalitatii de sanse intre femei si barbati ar putea fi sarbatorita in fiecare an la 8 mai, senatorii adoptand, in acest sens, in calitate de prima Camera sesizata, o propunere legislativa semnata de mai multi senatori PSD, UDMR si PPDD.

Semnatarii propusesera initial ca Ziua egalitatii de sanse intre femei si barbati sa fie sarbatorita in 10 februarie, insa aceasta data a fost modificata printr-un amendament al Comisiei pentru egalitate de sanse a Senatului.

Membrii acestei Comisii au justificat modificarea aratand ca in 8 mai a fost publicata, in Monitorul Oficial, pentru prima data, Legea 202/2002 privind egalitatea de sanse intre femei si barbati.

Potrivit propunerii de lege, autoritatile administratiei publice locale pot organiza manifestari si actiuni publice dedicate sarbatoririi acestei zile, iar Societatea Romana de Televiziune si Societatea Romana de Radiodifuziune vor putea include, in programele lor, emisiuni dedicate Zilei egalitatii de sanse intre femei si barbati.

Propunerea de act normativ a fost adopta de Senat in calitate de prima Camera sesizata.
Sursa: MEDIAFAX

Articol citit de 1532 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
KOJAK
rank 1
POFTIIM ? o lume nebuna nici ca exista ?
de unde pana unde ? barbatul e mai puternic,inteligent si curajos ! femeile sunt mai frumoase,mai viclene si mai atat ! poate ca se completeaza reciproc,dar egalitate ?! cine a mai scos idiotenia asta ?! nu poate fi vorba de asa ceva,daca asta vor sa demonstreze si alava domnului exista sport,bucatarie,dormitor in care pot demonstra ! de fapt,pe femei le-a intrebat vreunul din fatalaii care o tin langa-langa ,cu egelitatea intre femei si barbati ?! cred ca femeile nu vor sa fie egale cu barbatii ! cine vrea o femeie ca serena williams - femeia barbat ?! sau un barbat ca fatalau de mircea solcanu ? lasati vrajeala cu egalitate intre sexe,nu vrea nimeni o societate egalitara formata din hermafroditi ! cat despre egalitatea de sanse,e clar o conspiratie mondiala a fatalailor ! de ce nu o egalitate de sanse intre 2 candidati(femei sau barbati)unul cu pile,celalalt de valoare ?!
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor