Tudor Chirila: Hotii sunt cu o mana pe cruce, cu alta in buzunarul cetatenilor. PSD si Dragnea vor sa dea OUG pe amnistie de Sarbatori

Vineri, 30 Noiembrie 2018, ora 23:08
6049 citiri
Tudor Chirila: Hotii sunt cu o mana pe cruce, cu alta in buzunarul cetatenilor. PSD si Dragnea vor sa dea OUG pe amnistie de Sarbatori
Foto: Facebook/ Tudor Chirila

Cantaretul Tudor Chirila trage un semnal de alarma si sustine ca PSD si Liviu Dragnea "incearca sa foloseasca Sarbatorile si amortirea romanilor ca sa poata sa dea ordonanta pe amnistie si gratiere chiar de sarbatori", adaugand ca, in acest timp, un studiu recent arata ca milioane de romani sunt saraci.

"Un studiu INS ne arata situatia cu care se confrunta Romania. Iata:

Una din trei persoane nu a avut bunuri de folosinta indelungata in 2017

7 milioane de persoane se aflau anul trecut in risc de saracie si excluziune sociala

Rata deprivarii materiale severe a scazut, anul trecut

Tot in 2017 incidenta deprivarii materiale severe era mai ridicata in principal la copiii in varsta de pana la 18 ani.

Aproape 3,9 milioane persoane, in situatia deprivarii materiale severe.

4 din 10 tineri si 4 din 10 copii se afla in risc de saracie si excluziune sociala.

Problemele de locuit afecteaza mai mult de o treime dintre persoane.

Conditiile de locuit pot afecta chiar starea de sanatate a populatiei.

Ponderea persoanelor care se confrunta cu lipsa unor conditii adecvate de locuit este in scadere.

Acum sa ne intoarcem la ce vrea sa faca PSD pentru Romania: ORDONANTA PE AMNISTIE SI GRATIERE!

Poporul roman batjocorit, ignorat, manipulat, dar mai ales sfidat in zile de sarbatoare", scrie pe Facebook Tudor Chirila.

Acesta isi incheie mesajul ca, in ziua de Sfantul Andrei, este nevoit sa remarce "drama pe care o traim, dar nu e ca si cum hotii propun vreun armistitiu macar cand e vorba de cele sfinte".

"Nu, pentru ei e simplu: cu o mana pe cruce, cu alta in buzunarul cetatenilor. Merg bine impreuna, cu binecuvantarea mai marilor prelati", a mai scris Tudor Chirila.

Si deputatul USR Nicusor Dan a tras acelasi semnal de alarma privind o posibila adoptare a OUG in perioada Sarbatorilor, insa premierul Viorica Dancila sustine in continuare ca amnistia si gratierea nu sunt pe masa Guvernului si ca "vom avea Sarbatori linistite".

Amintim ca, joi, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca eventuala adoptare a unei ordonante de urgenta pentru amnistie si gratiere "ar fi o catastrofa, ar declansa o criza politica fara precedent in Romania" si a facut apel la "politicienii lucizi din PSD" sa impiedice adoptarea unui astfel de act normativ.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR nu votează comasarea alegerilor: ”Nu e corect față de alegători”
UDMR nu votează comasarea alegerilor: ”Nu e corect față de alegători”
Liderul senatorilor UDMR, Cseke Attila, afirmă vineri că Guvernul subordonează administraţia publică locală intereselor politice dacă adoptă ordonanţa privind comasarea europarlamentarelor...
Partidul lui Ilan Laufer iese din Alianța AUR. George Simion, acuzat de racolări ”ilegale”: ”Dispreț și umilință greu de exprimat în cuvinte”
Partidul lui Ilan Laufer iese din Alianța AUR. George Simion, acuzat de racolări ”ilegale”: ”Dispreț și umilință greu de exprimat în cuvinte”
Președintele partidului Forța Identității Naționale, Ilan Laufer, fost ministru PSD, a anunțat vineri, 1 martie, separarea de „Alianța AUR”, pe motiv că George Simion presa membrii...
#Tudor Chirila OUG amnistie gratiere, #Tudor Chirila saracie , #Legea amnistierii