Arafat se intoarce - Andrei Georgescu si-a dat demisia

Marti, 17 Ianuarie 2012, ora 14:30
3695 citiri
Arafat se intoarce - Andrei Georgescu si-a dat demisia
Foto: Realitatea TV

Andrei Georgescu si-a dat demisia din functia de subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii.

Fostul oficial in Sanatate a adaugat ca a demisionat inainte ca premierul Emil Boc sa anunte ca Raed Arafat revine in functia pe care a ocupat-o.

Raed Arafat revine in functie la Ministerul Sanatatii

"Am considerat ca este mai bine sa plec si sa-i las locul doctorului Arafat. Demisia mi-am dat-o inainte ca Raed Arafat sa anunte ca revine. A fost o intelegere cu premierul Emil Boc.

Am avut o discutie amiabila cu premierul Emil Boc. Mi-a cerut parerea cu privire la revenirea lui Raed Arafat in Ministerului Sanatatii. Am considerat ca e mai bine sa plec. Premierul mi-a multumit si mi-a spus ca se va baza pe expertiza mea", si-a motivat Georgescu demisia.

"Eu sunt medicul Spitalului Universitar, sunt seful de la Unitatea de Primiri Urgente (UPU), ma intorc de unde am plecat. A fost decizia mea sa-mi dau demisia dupa o discutie cu premierul. Am venit intr-o situatie dificila la Ministerul Sanatatii", a adaugat fostul subsecretar de stat din Sanatate.

Boc l-a numit pe Georgescu in locul lui Arafat si a modificat organigrama ministerului

Andrei Georgescu a mai spus ca va veni la consultarile pe tema noii Legi a Sanatatii, insa din pozitia de medic-sef al UPU, si nu in calitate de secretar sau subsecretar de stat. Totodata, a mentionat ca i s-a oferit functia de consilier in MS, dar ca a refuzat-o.

Premierul Emil Boc a anuntat, marti, ca fondatorul SMURD, Raed Arafat, revine in Ministerul Sanatatii, in aceeasi functie pe care a ocupat-o inainte sa-si dea demisia, si anume cea de subsecretar de stat.

Amintim ca Boc a semnat, pe 11 ianuarie, decizia de numire a lui Andrei Georgescu in functia de subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii, precum si decizia de eliberare a lui Raed Arafat din aceeasi functie, in urma demisiei acestuia.

Citește și:
Moțiune simplă împotriva ministrului Bode: ”Pentru acest eșec trebuie să existe și responsabili”
Moțiune simplă împotriva ministrului Bode: ”Pentru acest eșec trebuie să existe și responsabili”
USR şi Forţa Dreptei vor depune moţiune simplă împotriva ministrului Afacerilor Interne Lucian Bode, „pentru eşecul înregistrat în procesul de aderare la Schengen”, a anunţat Ludovic...
Bode invocă detașat intrarea în Schengen în martie: ”Nu s-a pus problema decuplării de Bulgaria”
Bode invocă detașat intrarea în Schengen în martie: ”Nu s-a pus problema decuplării de Bulgaria”
Ministrul de Interne Lucian Bode a declarat că o decizie privind aderarea României la spaţiul Schengen poate fi luată la Consiliul JAI care este programat să aibă loc în luna martie. El...