Gorghiu, lui Dragnea: Studiati legislatia inainte de a va umple de ridicol in mod public!

Luni, 25 August 2014, ora 18:30
4690 citiri
Gorghiu, lui Dragnea: Studiati legislatia inainte de a va umple de ridicol in mod public!
Foto: Digi24

Purtatorul de cuvant al PNL, Alina Gorghiu, precizeaza ca este perfect legal ca un membru al unei organizatii apartinand minoritatilor nationale sa faca parte in acelasi timp si dintr-un partid politic si ii sugereaza vicepremierului Liviu Dragnea, care i-a reprosat aceasta situatie liberalului Klaus Iohannis, sa studieze mai bine legislatia.

Gorghiu precizeaza ca, potrivit articolului 8 din Legea nr.14/2003, membrii organizatiilor cetatenilor apartinand minoritatilor nationale care inscriu candidati in alegeri pot face parte si dintr-un partid politic, avand dreptul de a candida in conditiile legii.

"Domnule Dragnea, studiati cu mai multa atentie legislatia Romaniei inainte de a va umple de ridicol in mod public!", declara purtatorul de cuvant al liberalilor.

Potrivit Alinei Gorghiu, Liviu Dragnea a facut o gafa cand s-a referit la "bigamia politica" a lui Klaus Iohannis.

"Este realmente penibil si jignitor la adresa electoratului ca tocmai Liviu Dragnea sa vorbeasca de calitatea lui Klaus Iohannis de membru PNL, fix dansul care este un fost membru PD, experienta care l-a ajutat foarte mult sa ajunga in functia de secretar general al PSD.

Domnule Dragnea, daca nu faceati aceasta gafa, v-as fi spus in particular, dar asa ma simt obligata sa va informez public - si sper sa paliti de rusine - ca este perfect legal sa fii membru intr-o organizatie apartinand minoritatilor nationale si in acelasi timp si intr-un partid politic. Probabil ca fara autostrada care sa lege Bucurestiul de fieful domnului Dragnea, Alexandria, informatia circula mai incet. Se poate explica astfel de ce dansul nu a aflat, acolo in Teleorman, ce prevede legea partidelor politice in Romania", afirma Gorghiu.

Presedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a declarat luni, la Baia Mare, ca liderul PNL, Klaus Iohannis, da dovada de "ipocrizie" in privinta actului normativ care ar permite alesilor locali sa poata opta in doua saptamani pentru partidul in care vor sa activeze, in conditiile in care si el a fost ales la Primaria Sibiu pe lista Forumului Democrat German si apoi a migrat la liberali.

Iohannis: Ar fi o eroare daca guvernul ar da ordonanta privind migratia primarilor

Dragnea: Iohannis a migrat de la FDGR la PNL. E singurul caz de bigamie politica

"Domnul Iohannis se gaseste si intr-un caz de unica bigamie politica din Romania: este presedintele PNL si este in continuare membru al Forumului Democrat German. De ce este moral pentru Klaus Iohannis sa migreze de la organizatia pe listele careia a candidat la PNL si ar fi imoral pentru ceilalti primari din Romania sa poata sa aiba o astfel de optiune? De ce este posibil pentru domnul Iohannis? De ce are dreptul sa faca asta si n-ar avea dreptul ceilalti primari? Eu cred ca domnul Iohannis mai bine tacea decat sa iasa el cu aceasta acuzatie!", a spus Liviu Dragnea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Gorghiu Iohannis Dragnea bigamie politica, #Dragnea ordonanta migratie primari , #legislatie