Rus imparte microbuze in Cluj: La primaru' ungur i-am dat cu defectiuni la partea de franare

Luni, 15 Septembrie 2014, ora 17:10
3325 citiri
Rus imparte microbuze in Cluj: La primaru' ungur i-am dat cu defectiuni la partea de franare

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a fost pus pe glume vinerea trecuta, cand mai multi oficiali ai Guvernului au impartit microbuze in judetul Cluj.

Astfel, pe langa Ioan Rus, ministrul Muncii Rovana Plumb si ministrul pentru Dialog Social Aurelia Cristea au impartit cheile microbuzelor intre primarii a sapte localitati din Cluj, dintre care unul maghiar, cel al comunei Catina, Alexandru Bota, scrie publicatia locala citynews.ro.

Clujeanul Ioan Rus nu a ezitat sa glumeasca pe seama etniei edilului maghiar, spunand ca la acesta a ajuns un microbuz "cu defectiuni la partea de franare".

Microbuze scolare folosite pentru transport la petreceri de partid - se cere ancheta

"Ca sa ai rezultate economice trebuie sa ai un popor inteligent si sanatos, iar preocuparea Guvernului este pentru invatamant si sanatate. In interiorul acestui principiu intra si predarea acestor microbuze pentru a asigura posibilitatea de invatare cat mai bine pentru cat mai multi copii.

Programul e in derulare, iar astfel de microbuze le vom mai da in Romania si in anii urmatori. Da, acestea de la Cluj le-am dat pe criterii politice. Majoritatea primarilor sunt PD-isti si liberali, deci ne-au acuzat pe buna dreptate. De exemplu, la domnu' primar ungur i-am dat cu defectiuni la partea de franare", a spus ministrul Transporturilor.

Cele sapte microbuze au fost cumparate din bugetul Guvernului, prin intermediul Ministerului Dezvoltarii Regionale, urmand ca alte trei sa ajunga in comunele Bobalna, Capusu Mare si Chiuiesti. Pretul unui astfel de mijloc de transport pentru elevi este de 27.000 de euro.

#Ioan Rus primar ungur, #Ioan Rus microbuze ungur, #Ioan Rus microbuze , #maghiari