PNL, gata sa preia Sanatatea. Rares Bogdan: "Nu dam inapoi. Avem oameni valorosi: Nelu Tataru, Cristi Busoi sau Andrei Baciu"

Joi, 15 Aprilie 2021, ora 21:35
7263 citiri
PNL, gata sa preia Sanatatea. Rares Bogdan: "Nu dam inapoi. Avem oameni valorosi: Nelu Tataru, Cristi Busoi sau Andrei Baciu"
Rares Bogdan este prim vicepresedinte PNL FOTO: Rares Bogdan/facebook

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a declarat joi, 15 aprilie, ca PNL nu va da inapoi in scandalul momentului, ca nu isi va schimba premierul iar daca USR PLUS nu vin cu o varianta de ministru pentru portofoliul Sanatatii, liberalii vor prelua ei ministerul care ar urma sa fie condus de Nelu Tataru, Cristi Busoi sau Andrei Baciu.

"De-o fi una, de-o fi alta... Ce e scris si pentru noi, bucurosi le-om duce toate, de e pace, de-i razboi. Noi suntem pregatiti, va asigur, sa asiguram si un inlocuitor si pentru sanatate, avem oameni valorosi, Nelu Tataru, Cristi Busoi, Andrei Baciu si altii. Noi ne dorim sa continuam in aceasta formula de coalitie dar in acelasi timp avem responsabilitatea guvernarii, nu vom da inapoi. De asemenea, nu ne sperie nici alegerile anticipate, dar ar fi o iresponsabilitate", a spus Rares Bogdan la Antena 3.

Vicepresedintele PNL a mai declarat ca spera ca liderii USR PLUS sa treaca peste orgolii si sa nu impinga liberalii spre o guvernare minoritara, pentru ca PNL nu va da inapoi, nu isi schimba premierul

"Nu urmeaza niciun alt episod. Criza se va incheia intr-un fel sau altul in cateva zile. PNL ramane la guvernare. PNL nu-si va da jos propriul guvern dupa modelul PSD-ului lui Dragnea. Citu va ramane premier. Iar cei din USR PLUS sper din tot sufletul ca vor gasi un inlocuitor pentru dl Voiculescu (...) Cred ca vor intelege colegii nostri de la USR PLUS ca e mai important sa guvernam Romania in aceasta perioada critica", a spus Rares Bogdan.

RARES BOGDAN: Nu renuntam nici la Citu, nici la guvernare

Exista formula prin care criza se incheie printr-o inlocuire a dlui Voiculescu, asta e cea mai normala, noi nu credem ca se intampla altfel, iar daca nu se va incheia prin inlocuirea dlui Voiculescu, sper ca toti cei responsabili din USR PLUS sa continue, iar noi vom continua cu mandatul dlui Voiculescu preluat de dl Citu si delegat dlui Baciu pentru a guverna Romania. Noi nu renuntam nici la Florin Citu, nici la guvernare, pentru ca in acest moment nu este loc de negocieri politice si schimbari de formule guvernamentale", a adaugat liberalul.

Strategia PNL in disputa cu USRPLUS. Ce calcule si-au facut liberalii

Prim-vicepresedintele PNL a adaugat: "Eu cred ca domniile lor inteleg responsabilitatea actului de guvernare si inteleg ca nu suntem permanent in campanie electorala. Sa merge mai departe, nu cred ca orgoliile vor intuneca ratiunea lui Ciolos, Barna, Tudorache, Pislaru. Sunt convins ca vor intelege momentul, nu ne vor impinge spre un guvern minoritar, nu vor parasi guvernarea"

Liberalul a incheiat cu mesajul: "Noi suntem pregatiti pentru absolut orice, important este sa guvernam, sa aducem bani prin PNRR, sa aducem investitii straine in Romania".

Premierul Florin Citu a delegat deja atributiile la Sanatate. Cine va conduce ministerul dupa refuzul lui Dan Barna

Marcel Ciolacu dă asigurări că lista cu medicamente compensate se aprobă. „Vrem să producem în România astfel de medicamente”
Marcel Ciolacu dă asigurări că lista cu medicamente compensate se aprobă. „Vrem să producem în România astfel de medicamente”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat că toate propunerile privind finanţarea listei de medicamente compensate sunt aprobate în Guvern şi a subliniat că în discuţiile purtate cu producătorii...
Sondajul care i-a speriat pe politicieni: Tik Tok ar putea fi reglementat. Rareș Bogdan: "În România sunt 7,4 de utilizatori. Este procentul cel mai mare la nivel european"
Sondajul care i-a speriat pe politicieni: Tik Tok ar putea fi reglementat. Rareș Bogdan: "În România sunt 7,4 de utilizatori. Este procentul cel mai mare la nivel european"
După ce au fost publicate primele date ale unui sondaj, realizat în martie la nivel național, care arată că partidul condus de George Simion ar fi primul votat la parlamentare, de către...
#Rares Bogdan PNL, #ministerul sanatatii, #Tataru, #Busoi , #minister