Grupul de lucru anticriza, sabotat de femeile de serviciu de la Finante

Luni, 19 Iulie 2010, ora 22:22
3122 citiri
Grupul de lucru anticriza, sabotat de femeile de serviciu de la Finante
Foto: Arhiva

Grupul de lucru constituit de Guvern la nivelul Coalitiei pentru a decide ce masuri de relansare economica vor fi luate nu s-a putut reuni martea trecuta pentru ca femeile de serviciu de la Finante nu au vrut sa descuie usile salilor unde trebuia sa aiba loc sedinta.

Cel putin asa sustin cei de la Jurnalul National, care scriu ca marti, 13 iulie, prima sedinta a grupului de lucru pentru programul economic nu a putut avea loc.

Mai precis, cei sositi la 9:30, la Ministerul de Finante, printre care si deputatul PD-L Sulfina Barbu, nu au putut convinge femeile de serviciu sa descuie birourile din Ministerul de Finante, in conditiile in care ministrul Sebastian Vladescu era plecat la Bruxelles.

Conform sursei citate, membrii grupului de lucru anticriza prezenti, deputatul PD-L si alti doi senatori PD-L, au cautat o alta locatie si au gasit-o. Fostul secretar de stat Gratiela Iordache, proaspat demisa, venise sa-si ia lucrurile din birou, si i-a invitat la ea, pentru o ora, cu rugamintea "sa nu ii spuna domnului ministru Vladescu ca le-a dat cafea".

Liderii PD-L, UNPR si UDMR au decis saptamana trecuta elaborarea unui plan de redresare a economiei. Printre propunerile dezbatute se regasesc scutirea impozitului pe profit pentru firmele nou-infiintate si deducerea fiscala de 10% din TVA pentru renovarea locuintelor.

Potrivit presei, parlamentarii Puterii mai sustin impunerea unei dobanzi pentru fiecare zi de intarziere de plata a impozitelor, care sa fie de 0,04%, si amanarea de la plata obligatiilor fiscale neachitate la termen, pana la data de 30 iunie 2011. In plus, se mai vorbeste despre cresterea la 80% a cotei din dividendele intreprinderilor de stat care se varsa la buget.

Nu sunt singurule masuri anticriza pe care Puterea le-ar avea in vedere spune Sulfina Barbu, intregul set de masuri economice urmand sa fie definitivat in curand.

Citește și:
Primăria, afacere de familie. Fiul deputatului suspectat de relații cu minori a ajuns primar în locul tatălui
Primăria, afacere de familie. Fiul deputatului suspectat de relații cu minori a ajuns primar în locul tatălui
Fiul deputatului PSD de Argeș Aurel Bălășoiu, Victor, este primarul comunei Rociu, cea pe care tatăl său a condus-o timp de 16 ani, între 2004 și 2020. Deputatul Aurel Bălășoiu a fost...
Nicuşor Dan, despre o intrare în PNL: ”Am un mandat administrativ foarte dificil și nu am niciun fel de preocupare politică”
Nicuşor Dan, despre o intrare în PNL: ”Am un mandat administrativ foarte dificil și nu am niciun fel de preocupare politică”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat miercuri, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, despre o intrare în PNL, că în momentul de faţă are un mandat administrativ foarte dificil...
Comentarii
Poza tr2006
tr2006
rank 5
Poza khachaturian
khachaturian
rank 1
chiar asa mai mitici nenorociti,adica dupa prerea voastra si ai unor autori sovietici guvernul Romanieie la p.ula femeilor de serviciu