Cine e Ioan Denes, propus de PSD ministru al Apelor: Senatorul caruia homosexualii ii incalca libertatea

Luni, 08 Ianuarie 2018, ora 19:56
13968 citiri
Cine e Ioan Denes, propus de PSD ministru al Apelor: Senatorul caruia homosexualii ii incalca libertatea
Foto: Arhiva Facebook/Ioan Denes

Senatorul Ioan Denes este propus de PSD pentru functia de ministru al Apelor, a anuntat Liviu Dragnea, dupa sedinta Comitetului Executiv National al partidului.

Propunerea a fost facuta in urma demisiei, saptamana trecuta, a Doinei Pana din aceasta functie.

In varsta de 49 de ani, Ioan Denes este senator PSD de Bistrita, la al doilea mandat.

In martie anul trecut, Denes a facut o afirmatie controversata despre homosexuali. El a declarat, intr-o conferinta de presa in Bistrita, ca se impotriveste unei legi a parteneriatului civil de care sa beneficieze si cuplurile de acelasi sex, pentru ca ii "lezeaza" si "incalca" libertatea atunci cand isi "externalizeaza" comportamentul si merg de mana pe strada. Senatorul a declarat ca parteneriatul civil ar trebui analizat doar in perspectiva concubinajelor heterosexuale.

Un senator PSD spune ca homosexualii care merg pe strada de mana ii incalca libertatea

A doua zi, aproximativ 30 de persoane, membri ai comunitatii LGBT, au protestat, la sediul central al PSD, fata de declaratiile facute de senatorul Ioan Denes.

Ulterior, Liviu Dragnea a declarat ca PSD este un partid tolerant, nu unul cu atitudini radicale, motiv pentru care sprijina conceptul ca in Romania exista loc pentru toata lumea, indiferent de orientarea sexuala.

Dragnea se delimiteaza de senatorul care nu vrea sa vada homosexuali tinandu-se de mana: PSD e un partid tolerant. In Romania avem loc cu totii

"Nu sunt de acord cu afirmatiile domnului senator Denes si eu il sfatuiesc si pe el si pe ceilalti sa nu uite ca fac parte din PSD. PSD este un partid tolerant, nu un partid cu atitudini radicale, un partid care crede cu toata taria ca in societatea romaneasca avem loc toti si trebuie sa ne respectam unii pe altii", a precizat atunci Liviu Dragnea.

Cine e Ioan Denes

A absolvit, in 1986, Liceul industrial Beclean, sectia electrotehnica. Apoi, a lucrat ca electrician la CFR si a urmat si cursurile Universitatii Tehnice Cluj-Napoca, Tehnologia Constructiilor de masini, fiind subinginer mecanic.

In 1993-1997 a fost profesor la Centrul de plasamanent din Beclean, iar din 1997 a fost, timp de 10 ani, director comercial la SC Profing SRL, Beclean, iar in perioada 2007-2012, director comercial la SC Termotec SRL, Dej.

Totodata, in 2000-2004 a fost consilier local in Beclean, in 2004-2008, consilier judetean in Bistrita-Nasaud, in 2007-2008 din nou consilier local la Beclean, apoi, timp de patru ani, consilier judetean.

Conform celei mai recente declaratii de avere, Ioan Denes are, impreuna cu sotia sa, doua case construite in Beclean, in 1990 si 2007, de 120 mp. si 66 mp. Senatorul PSD mai detine o autoutilitara Volkswagen si un autoturism Volkswagen Golf 6.

La momentul completarii declaratiei de avere, avea peste 133.000 de lei in conturi.

Citeste si filmul zilei la PSD, unde s-a decis inlocuirea demisionarei Doina Pana cu Ioan Denes.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Ioan Denes ministru Ape homosexuali, #biografie Ioan Denes ministru Ape , #ministri