Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Doar 3 ministri ar fi trecut evaluarea lui Dragnea, din care doua femei

Marti, 13 Iunie 2017, ora 13:07
7022 citiri
Doar 3 ministri ar fi trecut evaluarea lui Dragnea, din care doua femei
Foto: Facebook/Sorin Grindeanu

Ministrul de Interne, Carmen Dan, ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, si ministrul Agriculturii, Petre Daea, sunt singurii social-democrati care ar fi trecut evaluarea pe care au facut-o liderii PSD privind activitatea ministrilor Cabinetului Grindeanu, au declarat surse oficiale.

Potrivit surselor citate, in urma evaluarii ministrilor si a stadiului implementarii masurilor din programul de guvernare, doar ministrii Agriculturii, Muncii si Internelor au respectat termenele si si-au indeplinit sarcinile.

Sursele oficiale au mai spus ca ceilalti si premierul Sorin Grindeanu nu ar fi reusit sa treaca cu bine peste aceasta evaluare.

De altfel, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat marti, la Parlament, ca a trecut evaluarea PSD asupra membrilor Guvernului si ca, oricum, ea nu a avut niciun fel de emotie, deoarece ministerul pe care il conduce si-a respectat toate termenele pentru implementarea masurilor.

Si ministrul Carmen Dan a declarat ca rezultatele evaluarii asupra ministerului pe care il conduce au fost favorabile: "Guvernul a trecut printr-o evaluare. Eu am fost concentrata sa raspund bine in ceea ce priveste Ministerul de Interne si parerea mea este ca noi ne-am facut treaba si cred ca si in coalitie s-a vazut treaba asta", a spus Carmen Dan.

Dragnea planuieste sa-si dea jos propriul Guvern, dar Grindeanu n-ar vrea sa plece. Ce variante de premier are PSD

Liderul PSD, Liviu Dragnea, declara, duminica seara, ca nu este exclusa o schimbare a Guvernului in ansamblul sau, in cazul in care partidul va ajunge la concluzia ca acest lucru este necesar, Dragnea precizand ca nu este o varianta pe care sa o doreasca.

Intrebat daca este posibila schimbarea Guvernului, Liviu Dragnea a raspuns: "Inca nu stiu. Eu nu vreau sa ajungem la aceasta solutie (...) Daca o sa ajugem la concluzia ca n-avem alta varianta, o sa propunem si pe asta, dar eu nu vreau sa ajungem acolo."

Liviu Dragnea a spus ca raportul de evaluare a activitatii Guvernului va fi facut public dupa finalizare adaugand ca la concluzii vor fi trecute si propunerile pentru eventualele remanieri.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#ministri evaluare lideri PSD, #evaluare ministri, #activitatea ministrilor Cabinetului Grindeanu , #ministri