Ziare.com

Trei ministri acuzati de ANI de incompatibilitate si abuz in serviciu

de Florin Necula
Vineri, 09 Noiembrie 2012, ora 09:58

   

Trei ministri acuzati de ANI de incompatibilitate si abuz in serviciu
Trei ministri ai Guvernului Victor Ponta sunt acuzati de Agentia Nationala de Integritate pentru abuz in serviciu sau incompatibilitate. In plus, mai este in vizorul ANI si secretarul general adjunct al Guvernului, Dan Mihalache.

Cei trei ministri sunt sefii de la Transporturi, Ovidiu Silaghi, si cel de la Dezvoltare Regionala si Turism, Eduard Hellvig, precum si ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop.

Toti patru sunt acuzati de ANI de incompatibilitate sau abuz in serviciu.

Acuzatiile pe care le aduce ANI celor patru

Potrivit site-ului Agentiei Nationale de Integritate, Liviu Pop este acuzat de conflict de interese si abuz in serviciu contra intereselor publice. Infractiunile pentru care a fost investigat Pop au fost savarsite in perioada 15 mai - 30 iunie, in timpul interimatului la Ministerul Educatiei.

"E o decizie politica, nu vreau sa comentez, e o aberatie. O voi ataca in instanta si o voi contesta. Este o chestiune pur electorala, astept cu interes maxim decizia ANI. Nimic nu e intamplator, e cu tenta electorala. Am fost o singura data la ANI, mi s-a spus ca s-au autosesizat dintr-un ziar (...) Cu siguranta, este o decizie politica, exact in ziua campaniei electorale", a declarat Liviu Pop, la Realitatea Tv.

Ministrul pentru Dialog Social a fost insa chemat de mai multe ori la ANI, in cazul de incompatibilitate. Pe 2 iulie, acesta s-a prezentat la sediul Agentiei Nationale de Integritate, ocazie cu care a luat cunostinta de informatiile si datele cuprinse in dosarul de evaluare, depunand, ulterior, pe 10 iulie, un punct de vedere, in exercitarea dreptului la aparare.

Liviu Pop este acuzat ca, in execitarea prerogativelor de ministru interimar al Educatiei, a emis, cu nerespectarea hotararilor judecatoresti executorii, Ordinul nr. 4271, care obliga statul sa retina cotizatia sindicala, respectiv sa o vireze ulterior sindicatelor din invatamant, efectuand acte de administrare in numele acestora, fiind astfel asigurat un folos patrimonial fostului angajator, respectiv Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant.

Liviu Pop a fost desemnat in functia de ministru interimar al Educatiei pe 15 mai, iar in perioada 1 decembrie 2007 - 17 mai 2012 a exercitat functia de secretar general al Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant.

Ministrul pentru Dialog Social este acuzat ca, in calitate de ministru interimar al Educatiei, a avantajat patrimonial Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant, organizatie cu care s-a aflat in raporturi de munca in ultimii cinci ani, incalcand astfel dispozitiile in vigoare referitoare la conflict de interese si abuz in serviciu contra intereselor publice, in materia legislatiei penale.Trei ministri acuzati de ANI - Ponta: Sunt probleme din trecut. ARD: Demisia!

In cazul lui Ovidiu Silaghi, ANI a constatat, in urma procedurilor de evaluare, existenta unei diferente semnificative, intre cheltuielile efectuate si veniturile realizate in perioada 7 mai - 15 octombrie, in care Silaghi a fost ministru al Transporturilor, functie pe care o ocupa si in prezent.

In urma evaluarilor demarate pe 23 iulie, s-a constatat existenta unei diferente semnificative, in cuantum de 206.798 de lei, aproximativ 45.955 de euro, intre modificarile patrimoniale intervenite si veniturile realizate in perioada 7 mai - 15 octombrie de catre Ovidiu Silaghi.Agentia Nationala de Integritate a constatat, in urma procedurilor de evaluare, incalcarea legislatiei privind regimul juridic al incompatibilitatilor de catre Dan Mihalache, secretarul general adjunct al Guvernului.

In urma evaluarilor demarate la data de 31 iulie, s-a constatat ca Mihalache s-a aflat in incompatibilitate, in perioada 10 mai - 8 iunie, intrucat a exercitat, simultan, atat functia de secretar general adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat, cat si functia de administrator in cadrul S.C. DIB MEDIA CONSULTANCY S.R.L.

De asemenea, Dan Mihalache a continuat sa exercite calitatea de administrator in cadrul firmei respective pana in luna august 2012, asa cum rezulta din documentele transmise de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

Conform prevederilor legale, persoana care exercita una dintre functiile publice de autoritate, respectiv cea de secretar general adjunct al Guvernului, asimilata functiei de secretar de stat, este obligata, la data depunerii juramantului sau, dupa caz, la data numirii in functie, sa declare ca nu se afla in unul dintre cazurile de incompatibilitate prevazute de lege.

Dan Mihalache: Seful ANI, o jigodie frustrata. O sa-l dau in judecata

"M-am retras in calitatea de administrator in 30 de zile, asa cum prevede lege. (...) Poate sa fi fost o eroare materiala. Atata vreme cat Registrul Comertului a inregistrat schimbarea de statut de administrator, nu vad care e problema. Nu am ocupat aceasta functie de administrator decat pana pe data de 8 iunie 2012", se apara Dan Mihalache, secretarul general adjunct al Guvernului.

Mihalache a precizat ca nu a primit cele sapte instiintari, inca din luna iunie, asa cum precizeaza ANI.

"Acest comunicat este o frectie si nu exista nicio proba serioasa a unei instante de judecata", a adaugat Mihalache, subliniind ca va contesta decizia ANI.

Hellvig, despre acuzele ANI: Tara e supusa unor mizerii, oamenii au murit la Revolutie

Eduard Hellvig a fost declarat incompatibil de ANI, care a constatat ca acesta s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 7 mai - 31 octombrie, intrucat a exercitat, simultan, atat functia de ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, cat si cea de director in cadrul S.C. SINTEZIS BIROTICA S.R.L.

De asemenea, in perioada 1 iulie 2004 - 31 octombrie 2012, acesta a detinut functia de director in cadrul firmei respective. In punctul de vedere transmis Agentiei Nationale de Integritate, Eduard Hellvig a mentionat ca nu detine functia de director al Sintezis si nici nu a exercitat aceasta functie in niciun moment pe parcursul ultimilor ani.

Contrar celor afirmate de catre Hellvig, in punctul de vedere depus la dosarul de evaluare, Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale a comunicat Agentiei faptul ca incetarea efectiva a contractului individual de munca a fost operata la data de 31 octombrie 2012, in urma cu aproximativ o saptamana.

"Este total nejustificat verdictul, am toate motivatiile, este absurd ce se intampla astazi. Un abuz al ANI! Nu sunt vinovat, am toate argumentele de partea mea. Nu mai am de a face cu aceasta firma (Sintezis) de la 1 ianuarie 2005. Cei de la ANI au intrat in campanie electorala, impreuna cu partidele politice", a declarat Hellvig, la Digi 24.Trei ministri si un secretar al Guvernului, in vizorul ANI - Ce spun acuzatii

Reactia lui Ponta: Daca acuzatiile sunt dovedite, cei in cauza vor fi demisi

Prim-ministrul Victor Ponta a luat act de anuntul facut de Agentia Nationala de Integritate, privind constatarea incompatibilitatii in cazul a patru demnitari.

"Din primele date, am constatat ca sesizarile nu se refera la probleme de incompatibilitate legate de activitatea lor in cadrul echipei guvernamentale, ci la elemente din trecut", a declarat Victor Ponta, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Pornind de la aceasta situatie, prim-ministrul a cerut celor patru demnitari sa demareze toate procedurile legale permise pentru a-si prezenta punctul de vedere in fata institutiei si, daca este cazul, pentru a contesta acuzatiile care li se aduc.

Fiind prima zi a campaniei electorale, prim-ministrul considera ca astfel de situatii nu trebuie sa fie folosite politic, fiind necesar a fi lamurite rapid, se mai arata in comunicat.

Totodata, premierul a precizat ca, daca acuzatiile ANI se vor dovedi intemeiate, cei in cauza nu vor mai face parte din echipa guvernamentala.

Reactia PDL: Demisia celor patru!

Europarlamentarul PDL Traian Ungureanu le-a cerut demisia celor trei ministri si secretarului general adjunct al Guvernului, precizand ca Executivul USL "are o problema cronica".

"Este de la sine inteles ca vom cere demisia lor din Guvern. Oamenii astia trebuie sa se gandeasca la lege, sa respecte verdictul legal. Pana cand se va face lumina sau pana cand Justitia va ajunge la o decizie finala, datoria oricarui politician din Romania este sa se dea la o parte. Guvernul USL are o problema cronica, sustine in serie ministri care nu se pot incadra in limitele legii", a declarat Traian Ungureanu.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 9619 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
72 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

ANI si-ar fi dorit sa-i ajute pe cei din PDL, dar a dat cu batul in

...balta, iar aparitia acestor situatii chiar la inceputul campaniei electorale confirma tot mai mult disperarea pedelista.

 

CEL MAI CINSTIT GUVERN

al lui (DOTTORE) ponta . incepe sa se scufunde.

-

 

Liviu Pop - conflict de interese, acte de corupție cu bani europeni

Liviu Pop, in calitate de coordonator de proiect finanțat din bani europeni, prin deja celebrul program POSDRU,

...Proiectul Regio EDU ..."Impreună pentru calitate in educație!

...formarea de cadre didactice pentru a sprijini in mod direct: organizarea activității CEAC, realizarea evaluării interne a școlii, pe baza standardelor de funcționare și a celor de calitate, elaborarea și implementarea procedurilor și programelor de autoevaluare și de imbunătățire a calității, elaborarea documentației pentru evaluarea externă, implementarea sistemului de management al calității.

Stagiul 1 de formare:FORMARE DE FORMATORI IN EDUCAȚIA ADULȚILOR (4 module, in perioada mai - august 2010) și Stagiul 2 de formare: SPECIALIZARE IN MANAGEMENTUL CALITĂȚII IN INVĂȚĂMÂNTUL PREUNI­VER­SITAR (6 module, in perioada septembrie 2010 - februarie 2011)“.

FSLI poate pierde banii europeni din cauza lui Liviu Pop...

http://www.curentul.ro/2012/index.php/2012...i-europeni.html

vezi si pe Mediafax

Directorul ANI: Liviu Pop, in calitate de coordonator de proiect finanțat din bani europeni, prin deja celebrul program POSDRU,

...Proiectul Regio EDU ..."Impreună pentru calitate in educație!

...formarea de cadre didactice pentru a sprijini in mod direct: organizarea activității CEAC, realizarea evaluării interne a școlii, pe baza standardelor de funcționare și a celor de calitate, elaborarea și implementarea procedurilor și programelor de autoevaluare și de imbunătățire a calității, elaborarea documentației pentru evaluarea externă, implementarea sistemului de management al calității.

Stagiul 1 de formare:FORMARE DE FORMATORI IN EDUCAȚIA ADULȚILOR (4 module, in perioada mai - august 2010) și Stagiul 2 de formare: SPECIALIZARE IN MANAGEMENTUL CALITĂȚII IN INVĂȚĂMÂNTUL PREUNI­VER­SITAR (6 module, in perioada septembrie 2010 - februarie 2011)“.

FSLI poate pierde banii europeni din cauza lui Liviu Pop...

http://www.curentul.ro/2012/index.php/2012...i-europeni.html

vezi si pe Mediafax

Directorul ANI: Fenomenul conflictelor de interese privind fondurile UE a atins proportii epice

 

Ai auzit vreodata de Videanu?

Noi am auzit cu totii!

:) eu am auzit numai de bune !Zice-se ca va fi

Prim Ministru !!!!!!....auzi tu ce glumitza ???!!!!!! Eu, chiar as vrea ,ca Videanu sa fie PM....sa lichideze odata focarul asta de prostie ,care voteaza prin alternanta ,pleaca ai nostrii,vin ai nostrii,noi ramanem tot ca prostii !

se pare ca nu l-ai citit pe Caragiale...

da' tu de ce tragi?.. intreaba Goe

asa si tu cu Videanu. aici e vorba de ministrii din 'cel mai cinstit guvern' care sunt dovediti, din nou, nici hoti&mincinosi. dupa ce am aflat ca Dan Nica incaseaza de zeci de ani spagi pentru psd, se confirma, a cata oare, ca Ponta si-a numit in guvern doar gainari care nu se pot abtine sa mai ia cateva mii de euro de ici de colo..
banii ca banii, dar eu am alta nelamurire: astia cand mai muncesc? as fi de acord sa fie platiti de 10 ori mai mult, numai sa stea in ministerele lor si sa-si faca treaba!
Romania pierde zilnic oportunitati de milioane, rateaza sansa unei generatii cu fiecare guvern incompetent a carui singura scuza este si 'ceilalti' au furat...
Chiar atat de orbi sa fiti sa nu vedeti? Chiar nu va dati seama ca si daca va plateste cineva sa postati aberatiile astea, tot saraci veti fi o viata intreaga pentru ca traiti in tara asta condusa de niste jeguri umane, fie ei din usl sau pdl?

Cetatene european - sic! Nu abate discutia peste

... munti si peste vai. Priveste atent titlul si comenteaza la subiect. Despre Videanu vom discuta in articolele care i se vor dedica. Scrie la subiect si nu gandi ca aici, pe ziare.com, ai de a face cu romani fideli OTV.

Cel mai cinstit guvern din istoria Romaniei - sanchi - de unde

... "adunatura de banditi", cum il numeste regizorul Andrei Serban.

Pentru USL-isti ANI nu conteaza,ci balivernele tv.

Antena 3 e pentru ei institutia indriduita sa spuna cine sunt coruptii si cine sunt imaculatii,in Romania.Varanul e instanta suprema!

Cunoscutul sistem de hartuire politica

E bine ca lucreaza in forta.
Acest mod de actiune legitimeaza reactii adecvate.
finita la comedia portocalia!

Cinismul fara margini al USL fata de acest popor.

Prezentarea facuta acestui guvern ca cel mai cinstit guvern, reprezinta dovada cinismului fara margini a lui Ponta si a USL fata de poporul roman. Prezentand un guvern plin de infractori, ca fiind cel mai cinstit guvern, inseamna ca acestia considera poporul roman ca fiind "stupid people", adica un popor de o prostie crasa, care poate inghiti orice minciuna lansata de ei prin antene sau alte mijloace de dezinformare....

Ponta: Daca acuzatiile sunt dovedite, cei in cauza vor fi demisi

... Oare ? Din cel mai cinstit guvern ? Condus de un preacinstit plagiator ? De un copilot ? Cine e insa pilotul ? Varanul ?

 

Baiatul ala de la ani are dosar ca si-a cumparat

case de 300000 Euro cica de la parinti cu bani dati de nasul sau.
Un fel de matusa tamara mai perfid si cocolosit de procuratura.
Ani se implica la semnal in campania electorala basisto-portocalie care a inceput de foarte mult timp.
Mihalache este incompatibil intre 8 mai si 10 iunie,unul intre 8-31 mai.
Georgescu seful portocaliu al ANI,fost pupil a lui macovei alaturi de tapalaga,vasilica danilet,laura stefan este de o penibilitate extrema.

Oare e in acest guvern si un cetatean cinstit???

Eu sunt aproape sigur ca nu. ANI nu poate sa-i verifice repede, pentru ca actuala guvernare face tot posibilul sa o saboteze. Asa ca in acest guvern sun cetateni cinstiti, doar pentru ca nu au fost INCA dovediti ca infractori....Mai mult decat atat, vor sa desfiintaeze ANI, pentru ca nu-i lasa sa fure....

Nu stiu de ce, nu ma mai mira nimic la acest guvern

Cineva scria un comentariu in care usl-ul erau facuti "o adunatura de puscariabili". Inclin sa-i dau dreptate 100%.

 

@un cetatean european 10.17

- tu si cu cine ?

pentru sustinatorii USL

Eu recunosc, o sa votez PDL ( ARD), nu pentru ca sunt perfecti, dar sunt fara indoiala mult peste USL. Bine, fata de USL toti sunt mai buni. In momentele in care un membru PDL este acuzat ca a facut una alta, vreo ilegalitate, niciodata nu am spus altceva decat "sa se faca dreptate si sa fie judecat ca orice alt om". Voi, USL-istii, ganditii ca niste gaini p.roaste, ca o turma de retardati, asa cum va vor liderii vostri, adica sleata mafiota USL

Ponta nu s-a intzeles cu basescu! Base suspendat!

Basescu contraataca prin ANI!
Basescu e primul incompatibil al tzarii!
Are 6(sase) dosare penale de frauda, coruptie, spalare de bani, administrare frauduloasa, favorizarea infractorului si conducerea autovehiculelor sub influentza alcoolului!

Ce mai intrebi? Cu ambideshtu'!

Ca ala e cu "noi stim..."

"Cine sapa groapa altuia pica in ea", spune un pro

-verb romanesc, nascut din intelepciunea romanilor. Si acest lucru a fost spus dupa zeci sau sute de ani de constatari, de experiente, nu aruncat asa, instant. Nu e de jucat cu intuitia poporului, justificata in atatea creatii populare - proverbe, zicatori, parabole.
Se pare insa ca Eduard Hellvig habar nu are ce comori de intelepciune ascunde poporul nostru, de aceea in cele fix doua iesiri ale sale, pe tv-uri, n-a facut decat s-o ameninte si s-o acuze pe Udrea, fara motiv, fara dovezi...
Na, ca a picat el in groapa pe care i-o sapa fostului ministru de la turism...

 

 

pedepsirea penalilor basisti din ANI

sarcina centrala a actualei campanii.
Conferintele de presa ale d-lui Helvig si D-lui Mihalache excelente,pe intelesul tuturor si spulberand total acuzatiile javrelor basiste disimulate intr-o institutie a statului folosita ca politie politica.
Limbajul neortodox folosit de d-l Mihalache mi se pare cat se poate de adecvat situatiei ca si poanta si comentariile legate de abac Trebuie mobilizat Senatul si sa solicitat Comisioei de Integritate analizarea si snctionarea drastica a modului incalificabil, nelegal, inrolat politic in care actioneaza ANI. Pedepsirea ticalosilor cuibariti la ANI este o sarcina centrala a actualei campanii electorale

Oameni buni asa adunatura de hoti nu cred

ca mai gasesti. Eu cred ca daca europa si americanii nu erau cu ochii pe noi in romania era demult un al doilea ceausescu.

 

Mandru ca sunt roman : Guvernul e plin de penali!

« Cel mai cinstit guvern » e plin de penali, incompatibili si plagiatori, iar PM este primul plagiator al tarii.
Dar ce ne face cu adevarat mandrii ca suntem romani, este ca aceasta sleata de incompatibili, hoti, plagiatori, repetenti, chiulangii, impostori si turnatori se afla aproape de inima electoratului mioritic.
Peste o luna minunatul nostru electorat isi va exprima deplina dragoste si unitate in cuget si simtiri cu acesti varani politici care vor conduce Romania spre cele mai inalte culmi ale nesimtirii, jafului, desmatului si sfidarii. «"Un popor de oi naste un guvern de lupi" (Acad. Florin Constantiniu).

Politia Politica a PDL-ARD-ANI e impotriva legii

In primul rand legea nr.176/2010,legea ANI nu permite angajatilor ANI sa ACUZE pe nimeni.ANI doar intocmeste Rapoartele de evaluare pe care le comunica conf.art.17 alin 4 din legea 176/2010 "..in termen de 5 zile de la finalizare persoanei care a făcut obiectul activitătii de evaluare si, după caz, organelor fiscale, celor de urmărire penală si celor disciplinare, precum si comisiei de cercetare a averilor prevăzute in Legea nr. 115/1996 pentru declararea si controlul averii demnitarilor, magistratilor, a unor persoane cu functii de conducere si de control si a functionarilor publici, cu modificările si completările ulterioare, precum si cu cele aduse prin prezenta lege. In cadrul organelor fiscale si de urmărire penală se desemnează persoane responsabile pentru relatia cu Agentia, care asigură declansarea de urgentă si cu precădere a procedurilor specifice in cadrul acestora."Nu exista nici o comunicare a nici unui Raport ANI organelor de cercetare penala, astfel incat cei incriminati de politia politica PDL-ARD-ANI-Horia Georgescu sa fie judecati strict legal.
Mai mult decat atat prin incalcarea art.8 din legea 176/2010 toate actele in fals,la ordin politruc PDL-ARD-mafiot Basescu Traain intocmite de fiul coloneluilui de securitate,Horia gergescu sunt NULE.
Este salutara decvizia ministrului Eduard Hellvig de a instiinta toate ambasadele europene pe cea SUA despre teroarea savarstita de o instituie a statului transformata in politie politica sa cum estesi DNA-Morar-Daniel,sau PICCJ-Kovesi Codrutza.

In cele din urma lasu Masa-Verde....

....si-a intrat in rolul care la invatat la Baneasa - cursuri de scurta durata! Securistul nr.1 al tarii isi face inca de cap!

 

Securistul asta stie asta face

Nu are insa nici o sansa.Ii vom zdrobi
Problema trebuie rezolvata
Finita la comedia portocalia!

@Securistul nr.1 al tarii isi face inca de cap!

@Apollo13, la voiculescu felix varan te referi, nu ?

He, he, he... ii zdrobitzi sau sunteti zdrobiti?

Vad ca ANI ataca numai PNL si sindicalisti, evita cu grija PSD-ul... ce tzeapa isi iau liberalii cu Ponta...

Domi ai gresit! mai ai 2 incercari!

Indiciu suplimentar:
Primul securist al tazarii e si primul contrabandist...hotz de motorina, incendiator!

 

cint te uiti la moaka lor stii ca-s escroci...

mai ales primul din stinga jos...

Alti patru SARLATANI in "Cel mai cinstit guvern" USL !

Guvernul TRADATORILOR, sarlatanilor, impostorilor, mincinosilor, incapabvililor.

Nu incapi in USL de hoti, interlopi ,penali, sarlatani si golani !

Daca ar fi sa se mearga pe Sfanta Dreptate, intreg guvernul

... Ponta ar trebui sa mearga direct la inchisoare. Toti sunt impostori, incompatibili, incapabili si primesc lunar salariu pe stat degeaba. Noroc ca ANI i-a scos din barlog ca sa cunoastem si noi trei din cei care fac parte din guvern.

 

Inca trei ministri inccompatibili.

Asa ar fi trebuit sa sune titlul,pentruca au fost si sant multi ministri alaturi de Ponta care sant incompatibili,hoti si mincinosi.

 
 

Am senzatia ca pina acum, cel putin jumatate din ministrii lui

dottore sint sau incompatibili, sau puscariabili, sau plagiatori, sau incompetenti... Imi amintesc de Ponta cind ii spunea lui Basescu, fara sa clipeasca: Da, sintem pregatiti sa guvernam. Avem un guvern exemplar, un program inaltator si un presedinte de substitutie mai tare ca Dracula!" Si uite ca nu se dezic! Sint exemplari, inaltatori si insetati de putere ca Dracula de singe!

da :))

nu se compara cu "competentul" de Boc si ministeriabilii lui.Videanu -cel mai competent...ba nu! Udrea, ca a laudat-o pana si...Zeus in persoana.hai ca sunteti din ce in ce mai "obiectivi".imi place de voi.:D

Dardanele - asculta - de mine te-ai luat si nu am

... spus nimic dar, daca te iei de Udrea, te injur si vorbesc serios...

Silvico, aici m'ai facut sa rid

Te iert ca ne'ai facut, ceva mai sus,pe fanii otv, aproape ca si CTP (alienati mintal parca). Sa stii ca daca faci abstractie de unele promisiuni de'a dreptul imbecile, e mai urmaribil postul ala decit Rtv, realitatea, antene.

 

 

?

ce urat ai scriiiiis! o sa fi penalizat.hai ca merit si eu un pupic de la voi, ca v-am mai "colorat" pagina.prea era trista si fara pic de viata!insulte,injuraturi...nu merge.si transmit complimentele mele, silviei-hohoholea,ca..."combate" ca o adevarata "propagandista" ce a fost, este si va fi!::))))

 

ANI este o institutie cu oameni responsabili, care se lupta pentru

... dreptate cu multi, chiar foarte multi sarlatani.

ghighi Rank ora 14:23,Responsabilul H.Georgescu ?!

Horia Georgescu este fiul colonelului Marian Georgescu, fost securist devenit comandant al penitenciarului de la Codlea dupa '89. In 2007 a tras cu pistolul in discoteca manelista "No Problem" din Brasov intr-un conflict iscat de prietenii lui din lumea interlopa locala. Este sustinut si protejat de prietenii din mafia transpartinica locala, ale carei baze au fost puse si de tatal lui in anii '90,oarca voi impostorii PDL-ARD doriti sa fiti ,INFALS ,de drepta,dar va catarati la puterre cu ajutorul asaisnilor securiattii comunsite!
Iata aici DOVEZI INBATABILE,despree nemernicia penala a infractorului inca nejudecat Horia Georgescu,cel care iata ca la ordin politic incalca legea ANI.

http://mariusmina.blogspot.ro/2012/07/agentia-nationala-de-integritate-si-dna.html

Erata...

...tastatura imi joaca feste...."l-a" nu la cum gresit a aparut.

 

@Apollo13

- se mai revolta si ea din cand in cand !

:D mie-mi spui!

si inca cum !

Nu-ti mai cere scuze apoulica, aproape nimeni nu te citeste...

...asa ca oricum a trecut neobservata...

 

Trei ministri si un frustrat.

Patru escroci incompatibili.

 
 

 

?

Te rog frumos,nu te lega de "barbatii" cu...unguent./Ma prapadesc dupa ei. :D :D :)))

 

Si tu, cumai vrea ? Cu ajutorul MILITIEI ?

.

vasilica hits the road ...

Dragi concetateni , e groasa !Ce ANI , ce ministri.
Auziti aici : vasilica de la ceseme vrea sa emigreze ,
daca legislativu se atinge de ceseme! Da !
Ne-a amenintat ca pleaca si ne lasa , pe blogu lui
de pe feisbuc ; eu una nu stiu ce o sa ma fac .
O singura intrebare ma roade : oare cati ar lua cu el ?
Go vasilica , go , go , go !!!

 

Constatati ,mafiotii PDL-ARD sunt impotriva legii 176/2010,

PDL-ARD-istii considera foarte prost un comentariu in care se face trimitere la litera legii 176/2010 nerespectata chiar de secretarul general ANI, incompatibilul ,penal ,Horia Georgescu.

 

Te pomenesti ca nu minri ! Convinge-ma sa te cred !

Pana atunci MINCIUNA este mama ta !

eu ... ca cetatean al romaniei m-am saturat de ANI .

ce e aceasta ani ? e o institutie care ma reprezinta pe mine ca cetatean al romaniei ? evident ca nu... daca aceasta ani functioneaza cu avizul UE atunci eu ma pis pe UE... actioneaza pe linie de partid PPE ?

acest individ ,gen sefii securitatii in anii 50, treebe aruncat dupa gratii...

eu nu vreau ca anii sa-mi aleaga parlamentul ci9 poporul.

 

SI IO

SI IO

 

Iertati-ma ca opostez aici, o fac pentru Ulivia !

ULIVIA !
In tot articolul nu se pomeneste numele de Horea Georgescu.
Ai ceva cu omul asta de te agiti asa si nu stii cum sa-l demasti,e obsesia ta ?
Procurtura te ajuta, partidul tau - daca ai partid - te ajuta.
Dar numai cu o conditie : sa nu minti !

De Voiculescu nu te-ai saturat ? A-i bei apa din pumni ?

.

Prin cenzura nu ascundeti intentiile criminale ale lui MR Unguent U.

Angajatul securitatii ceausiste Horia Georgescu a tinut pana acum ascunse dosarele de improbabila incompatibilitate ale miniostrilor USL pentru a le folosi acum prin politia politica a PDL-ARD MR Unguent Ungureanu.Fapta este penala, daca incompatibilitatea se adevereste atunci Horia Georgescu a tinuit timp de 6 ani fapte penale si atunci neste pasibil la inchisoare.Cenzura voastra dovedeste caracterul politruc al ANI,cea care este politie politica ARD-PDL-ista.MR Unguent Ungureanu,vrea,fraudulos, la putere cu ajutorul progeniturii coloneluilui de securitate Marian Georgescu.cine conduce acum ANI?Horia Georgescu,secretarul general al Agentiei Nationale de Integritate, este cercetat de DNA pentru fals in inscrisuri oficiale si abuz in serviciu.Dosarul a fost inregistrat la DNA in luna martie, procurorii audiind, pana in prezent, mai multi martori din cadrul Agentiei Nationale de Integritate si de la Consiliul National de Integritate.Surse judiciare au explicat, pentru NewsIn, ca procurorii verifica modul in care Horia Georgescu ar fi ajuns sa ocupe functia de secretar general al ANI, desi nu indeplinea aproape nicio conditie, si cum s-au cheltuit 24.000 de euro din fondurile institutiei.In ceea ce priveste prima acuzatie, Georgescu ar fi atestat in fals ca are anumite studii.De asemenea, tot la dispozitia s-a ANI a inchiriat un apartament in Bucuresti cu 8.000 de euro pe luna, care fi trebuit sa fie sediu secundar al Agentiei. Contractul a fost reziliat dupa trei, cand acest aspect a fost sesizat intr-un memoriu adresat Consiliului National de Integritate de Fanel Burciu, fostul sef de cabinet al presedintelui ANI, Catalin Macovei. Burciu reclama ca se platea 8.000 de euro pe luna pentru un apartament care nu era nici macar finalizat. Aceleasi aspecte le verifica acum si procurorii DNA.Cine conduce politia politica a ANI?Horia Georgescu este omul mafiei PDL-ARD brasovene.Exista dovezi conform carora, prin intermediul fratilor Burlacu, a fost angajat in PNA Horia Georgescu, contrar avizului negativ dat de SRI Brasov, care il monitorizase in legatura cu un posibil trafic de persoane, sub paravanul firmelor HBG Consulting si Platinum Media."

http://www.ziua.net/display.php?data=2005-02-01& amp;id=168478

Mai pedelaci cu mintea scurta

Citesc in comentarii tot felul de acuze precum ca Guvernul asta e plin de hoti. Pai daca stiti ce au furat de ce nu spuneti concret? Asa, fura in general sau au furat si sunt hoti dovediti?
In raspunsurile voastre faceti referire la bani si bunuri, trafic de influenta, nu la furat inimia Elenei Udrea sau luna de pe cer.

 

Da ce face acum ANI. stimabgile ? Sau nu pricepi nimic ?

.l

...........

La sfarșitul anului 2004, Eduard Hellvig a devenit parlamentar. In acea perioadă era director executiv la acea firmă si s-a autosuspendat pe perioada mandatului la 1.01.2005. La sfarșitul mandatului de parlamentar, in 2008, a convenit de comun acord cu societatea respectivă să nu isi reia poziția de director executiv la compania respectivă din motive foarte simple: societatea era la Oradea și Hellvig stătea in acel moment la București. Cu alte cuvinte, de la 1.01.2005 intre Hellvig Eduard și societatea S.C. Sintezis Birotica SRL nu mai există niciun de contract de colaborare. Insa a inceput campania electorala si bineinteles ca Basescu se foloseste de toti securistii sa isi atace adversarii politici.

 

Unde ati facut scoala de securitate ? La Baneasa,Sibiu,Bran ?

Nu va puteti dezice de securitate/militie .


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor