Cate semnaturi a strans PDL pentru motiunea de cenzura: Antonescu, prea neserios pentru a semna

Miercuri, 12 Martie 2014, ora 13:39
1793 citiri
Cate semnaturi a strans PDL pentru motiunea de cenzura: Antonescu, prea neserios pentru a semna
Foto: Arhiva

PDL a strans pana in prezent 90 de semnaturi pentru motiunea de cenzura "Guvernul Ponta 3 - Romania fara viitor!" si mai are nevoie de 54 pentru a o depune la Parlament, a declarat, miercuri, prim-vicepresedintele PDL Andreea Paul, aratand ca PNL are 48 de ore pentru a o semna.

"Pana in prezent, PDL a adunat 37 de semnaturi de la Camera Deputatilor din partea PDL, 20 de semnaturi de la Senat de la colegii din PDL, 19 semnaturi ale celor neafiliati, 14 semnaturi de la colegi din PP-DD.

In total, am adunat 90 de semnaturi, mai avem nevoie de 54 de semnaturi pentru a putea depune aceasta motiune de cenzura in Parlament. Prin urmare, PNL mai are inca 48 de ore la dispozitie sa decida unde se afla, in opozitie sau la putere", a declarat Andreea Paul, intr-o conferinta de presa.

Motiunea PDL impotriva Guvernului Ponta 3 pica inainte de a fi depusa: Dragnea multumeste PP-DD

Ea a aratat ca, daca liberalii nu semneaza motiunea de cenzura, atunci acestia "confirma ceea ce se intampla acum, ca sunt la putere, prin intermediul functiilor in structurile statului din teritoriu, ca raman la putere pentru a fi aparati de justitie".

"PDL a initiat motiunea de cenzura 'Guvernul Ponta 3 - Romania fara viitor!'. Cine nu face motiune de cenzura la o angajare de raspundere a Guvernului format acum din PSD, UDMR, PC si UNPR nu este in opozitie! Cine nu participa la consensul politic al opozitiei este cu un picior la putere!", a mai spus Paul.

Ea l-a criticat pe liderul PNL Crin Antonescu, care spunea ca programul de guvernare "este prea neserios pentru a se deranja sa semneze o motiune de cenzura".

Antonescu: Dupa gluma din Parlament, ar fi neserios sa depunem motiune impotriva Guvernului

"Ieri (marti - n.red.) a devenit clar pentru toata lumea ca PNL sustine noul Guvern Ponta 3, sustinere mascata in spatele ironiilor lui Crin Antonescu la adresa fostului sau coleg de guvernare. Pe fata liderul PNL se declara neajutorat, ne spune ca programul de guvernare este prea neserios pentru a se deranja domnul Antonescu sa scrie sau sa-si puna semnaturile pe o motiune de cenzura", a adaugat Andreea Paul.

Citește și:
Marcel Ciolacu, pe aceeași pagină cu BOR pe tema Religiei la BAC: „Religia aduce cunoaștere. Și Sportul e opțional”
Marcel Ciolacu, pe aceeași pagină cu BOR pe tema Religiei la BAC: „Religia aduce cunoaștere. Și Sportul e opțional”
Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a precizat că progresiştii din România duc o campanie de denigrare împotriva Bisericii Ortodoxe Române (BOR), în contextul propunerii cultelor religioase ca...
Marcel Ciolacu: "USL s-a făcut împotriva cuiva, domnule. Eu nu fac alianţe ca să mă duşmănesc cu cineva"
Marcel Ciolacu: "USL s-a făcut împotriva cuiva, domnule. Eu nu fac alianţe ca să mă duşmănesc cu cineva"
Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat că nu îşi doreşte un alt USL, vorbind despre coaliţia actuală PSD-PNL şi UDMR. Acesta a reamintit că USL a fost făcut împotriva lui Traian Băsescu,...
#Andreea Paul motiune cenzura, #motiune cenzura PDL, #motiune cenzura PDL semnaturi , #motiune cenzura