Cate semnaturi a strans PDL pentru motiunea de cenzura: Antonescu, prea neserios pentru a semna

Miercuri, 12 Martie 2014, ora 13:39
1906 citiri
Cate semnaturi a strans PDL pentru motiunea de cenzura: Antonescu, prea neserios pentru a semna
Foto: Arhiva

PDL a strans pana in prezent 90 de semnaturi pentru motiunea de cenzura "Guvernul Ponta 3 - Romania fara viitor!" si mai are nevoie de 54 pentru a o depune la Parlament, a declarat, miercuri, prim-vicepresedintele PDL Andreea Paul, aratand ca PNL are 48 de ore pentru a o semna.

"Pana in prezent, PDL a adunat 37 de semnaturi de la Camera Deputatilor din partea PDL, 20 de semnaturi de la Senat de la colegii din PDL, 19 semnaturi ale celor neafiliati, 14 semnaturi de la colegi din PP-DD.

In total, am adunat 90 de semnaturi, mai avem nevoie de 54 de semnaturi pentru a putea depune aceasta motiune de cenzura in Parlament. Prin urmare, PNL mai are inca 48 de ore la dispozitie sa decida unde se afla, in opozitie sau la putere", a declarat Andreea Paul, intr-o conferinta de presa.

Motiunea PDL impotriva Guvernului Ponta 3 pica inainte de a fi depusa: Dragnea multumeste PP-DD

Ea a aratat ca, daca liberalii nu semneaza motiunea de cenzura, atunci acestia "confirma ceea ce se intampla acum, ca sunt la putere, prin intermediul functiilor in structurile statului din teritoriu, ca raman la putere pentru a fi aparati de justitie".

"PDL a initiat motiunea de cenzura 'Guvernul Ponta 3 - Romania fara viitor!'. Cine nu face motiune de cenzura la o angajare de raspundere a Guvernului format acum din PSD, UDMR, PC si UNPR nu este in opozitie! Cine nu participa la consensul politic al opozitiei este cu un picior la putere!", a mai spus Paul.

Ea l-a criticat pe liderul PNL Crin Antonescu, care spunea ca programul de guvernare "este prea neserios pentru a se deranja sa semneze o motiune de cenzura".

Antonescu: Dupa gluma din Parlament, ar fi neserios sa depunem motiune impotriva Guvernului

"Ieri (marti - n.red.) a devenit clar pentru toata lumea ca PNL sustine noul Guvern Ponta 3, sustinere mascata in spatele ironiilor lui Crin Antonescu la adresa fostului sau coleg de guvernare. Pe fata liderul PNL se declara neajutorat, ne spune ca programul de guvernare este prea neserios pentru a se deranja domnul Antonescu sa scrie sau sa-si puna semnaturile pe o motiune de cenzura", a adaugat Andreea Paul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Republica Moldova se pregătește pentru alegeri prezidențiale și referendum pentru aderarea la Uniunea Europeană
Republica Moldova se pregătește pentru alegeri prezidențiale și referendum pentru aderarea la Uniunea Europeană
Alegerile prezidenţiale şi referendumul privind aderarea la Uniunea Europeană (UE), iniţiat de şefa statului, Maia Sandu, vor fi organizate în aceeaşi zi, pe 20 octombrie 2024, a anunţat...
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
#Andreea Paul motiune cenzura, #motiune cenzura PDL, #motiune cenzura PDL semnaturi , #motiune cenzura