Ioan Ghise: Traian Basescu a vandut interesele romanilor

Sambata, 05 Iunie 2010, ora 19:31

   

Ioan Ghise: Traian Basescu a vandut interesele romanilor
Presedintele Traian Basescu a vandut interesele nationale ale romanilor, este de parere senatorul PNL Ioan Ghise.

El explica declaratia prin faptul ca presedintele Romaniei, Traian Basescu, s-ar fi inteles de unul singur cu Fondul Monetar International, iar, ulterior, Guvernul s-a chinuit sa transpuna intelegerea in doua ordonante.

"Nu poti sa imprumuti 20 de miliarde de euro fara aprobarea Parlamentului. Ei au facut-o. Cand am aprobat bugetul pe 2010 in Parlament, am avut in vedere cheltuielile de personal. O parte din cheltuielile de personal, vor sa le scoata afara. Este o deturnare de fonduri. Nu mai vorbesc de pensii. Este considerat de CEDO un drept patrimonial si nu poate fi redusa. Statul va pierde procesele", a explicat Ghise, intr-o emisiune la Antena 3.

"Ne aflam intr-o dictatura personala a presedintelui Traian Basescu. E ingrijorator faptul ca doar 10% din cetateni constientizeaza acest lucru. Isi impune vointa prin incalcarea legii. Presedinele Basescu s-a inteles cu FMI, care are cu totul alte prioritati decat are Romania. A iesit in fata natiunii dupa ce s-a inteles cu FMI, ne-a anuntat cele doua decizii catastrofale, cu care noi nu o sa fim de acord cat o sa fim pe pamant. Dupa care, guvernul s-a chinuit sa transpuna in doua documente vointa presedintelui", a adaugat Ghise.

La randul sau, deputatul PSD Robert Negoita, prezent si el in cadrul emisiunii, crede ca FMI "crediteaza guverne corupte sau coruptibile".

Potrivit spuselor sale, Romania ar putea urma modelul altor state din regiune, care au reusit sa treaca prin criza.

"Una dintre masurile pe care le-au luat bulgarii este ca la frontiere au externalizat serviciul de vamesi la nemti sau la englezi. De atunci le-au crescut veniturile de acolo cu 25%. Polonezii nu au avut nevoie de FMI, au folosit fondurile europene", a explicat Negoita.

Masuri alternative

Cei doi politicieni sustin ca presedintele Basescu si PD-L nu vor sa aplice alte masuri, in afara celor prezentate, deoarece acest lucru ar afecta clientela politica.

"O pensie de pana la 10 milioane de lei ar trebui sa aiba impozit 0, intre 10 - 20 de milioane, de 5 -10%, iar ce trece de 20 - 30 de milioane, pana la 70%. La fel si pe salarii. Nu vor sa faca asa, vor sa taie de la toata lumea", a explicat Negoita.

Deputatul PSD este de acord, de exemplu, cu taierea subventiilor pentru energie si caldura. Insa, pe langa acestea, ar trebui luate si alte doua masuri: posibilitatea ca fiecare client final sa poata face contract direct cu producatorul si toata productia de gaze din Romania sa fie data la consum local.

"Noi producem mai multe gaze decat consumam. O alta masura ar fi tot ce se produce in Romania sa se dea in consum catre cetateni si am avea un pret la jumatate. De ce azi, in 2010, mai facem import de gaze cu 400 euro/mia mc, cand avem gaze", a spus Negoita.

Motiunea de cenzura nu are sanse sa treaca

Atat senatorul PNL, cat si deputatul PSD, cred ca motiunea de cenzura pe care cele doua partide o vor initia saptamana viitoare, dupa asumarea raspunderii asupra masurilor de austeritate de catre Guvern, nu are mari sanse sa fie votata.

Motivul? UDMR reprezinta 7 procente din Parlament si membrii sai vor fi loiali Guvernului PD-L.

"Planurile se fac in functie de situatia concreta. PSD si PNL au 44%. Noi trebuie sa plecam de la o realitate, care este aritimetica parlamentara. Sapte la suta, UDMR, vor fi loiali guvernului. Sunt mici sanse ca motiunea de cenzura sa treaca, chiar daca vor fi mici accidente pe parcurs", a incheiat Ghise.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3140 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
romanianwars
rank
Pai Joe Biden
cand a venit in Romania inainte alegeri s-a intalnit cu primii doi favoriti si a ales unul din ei, pe acela care era mai mult dispus sa urmeze agenda. Ce face Basescu face si Obama, doar au aceiasi stapani amandoi. Imi vine sa rad cand aud ca "n-o sa-l mai votam daca face asa". :))) E o vorba: indiferent pe cine votezi "guvernul" tot intra la putere" :)
vasile_sf
rank
Esti tampi.t amice. Pai OBanana este socialist 100%, si ar vrea ca America sa devina ca Europa. Lasand la o parte trecutul indepartat, ideile sustinute de Base nu sunt de loc socialiste
.
Alexi
rank
PSD-PNL una spun despre FMI la TELEVIZOR - ALTA VOTEAZA IN PARLAMENT
Camera Deputatilor a respins o cere a PSD si PNL de rediscutare a OUG privind acordul FMI

MEDIAFAX

BUCURESTI / 19:06, 12.10.2009

Deputatii PSD si PNL au cerut, luni, in plenul Camerei Deputatilor, rediscutarea in Comisia de buget-finante a ordonantei care ratifică acordul stand-by cu FMI, insă solicitarea a fost respinsă de plen cu 73 voturi "pentru", 73 "impotrivă" si 5 abtineri.
Viceliderul grupului PNL Eugen Nicolăescu, sustinut si de viceliderul grupului PSD Aura Vasile, a propus retrimiterea la Comisia de buget-finante a raportului privind ordonanta de urgentă referitoare la ratificarea acordului stand-by cu FMI, pe motiv că Executivul nu este capabil să pună in practică schimbările preconizate in acordul cu FMI.
El s-a referit, in acest sens, la consolidarea politicii fiscale si la mentinerea capitalizării băncilor.
"Acest acord produce efecte inverse, creste fiscalitatea si sărăceste populatia", a spus Nicolăescu.
Aura Vasile a adăugat că ministrul Finantelor, Gheorghe Pogea, trebuie să răspundă intrebărilor deputatilor in legătură cu acest acord.
In replică, deputatul PDL Petru Călian a spus că membrii Comisiei de buget-finante au dezbătut si aprobat această ordonantă in urmă cu o săptămană, iar reprezentantii PSD si PNL din comisie nu au avut nicio obiectie. El a adăugat că Pogea a fost prezent la aceste dezbateri din comisie, iar deputatii PSD din comisie au fost de acord cu toate măsurile cuprinse in ordonantă si nu au depus niciun amendament.
Liderul grupului PDL Mircea Toader a apreciat că, dacă această ordonantă nu va fi aprobată, Romania nu va putea accesa următoarele transe de imprumut de la FMI.
Propunerea de retrimtere la comisie a ordonantei privind acordul stand-by a fost respinsă cu 73 voturi "pentru", 73 "impotrivă" si 5 abtineri.

http://www.mediafax.ro/economic/camera-deputatilor-a-respins-o-cere-a-psd-si-pnl-de-rediscutare-a-oug-privind-acordul-fmi-4982930
wert
rank
ALOOOOOOOOO, PEDELEUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU..........
voi va faceti de toata jena pe net.

mai intai ati platit pe postacul FEHER sa scrie portokaliu pe ziare.com.

dupa ce a fost dovedit ca e slujbas la pdl l-ati retras.

acum intrati cu acest ALEXI.

VOUA CHIAR NU VA E JENA? uitati-va si voi pe alte site-uri normale ce se intampla. o sa luati o papara de o sa sterga romanii cu voi pe jos! HOTILOR!

nivelul de trai e in picaj si voua va arde de platit postaci pe net. LA JILAVA CU VOI.
sindy
rank
,, Flutur: Celor de la PSD le chioraie matele de foame, le e dor de putere"
Parca la Realitatea TWC, avea succes mai mare...
Ce interese i-l aduce pe aici?
Faptul ca PNL, a cumparat Ziare.com?
sindy
rank
Ghise, amicul lui Sorin Rosca?
Iar apare? Are un motiv.
Degeaba ,,murdarii" nu apar, se feresc!!!
Alexi
rank
BUCUREŞTI, 4 nov 2009: Parlamentul a adoptat actele privind respectarea angajamentelor faţă de FMI
BUCURESTI, 4 nov 2009
MEDIAFAX

Parlamentul a adoptat, miercuri, Hotărarea prin care solicită guvernului să transmită proiectul privind bugetul pe 2010 si declaratia privind respectarea angajamentelor fată de FMI.

Parlamentul a adoptat o Hotărare prin care solicită Guvernului să prezinte proiectul bugetului de stat si proiectul bugetului asigurărilor sociale pe anul 2010.
Parlamentul si-a exprimat, de asemenea, miercuri, intregul angajament si deplina sustinere pentru respectarea nivelului indicatorilor economici, asa cum sunt prevăzuti in acordul cu FMI, si care trebuie să fundamenteze viitoarea lege a bugetului de stat pentru anul 2010.
Senatorii si deputatii au adoptat, in acest sens, cu unanimitate de voturi, o declaratie politică in care se arată că numai in aceste conditii Romania va putea depăsi criza economică cu care se confruntă si isi va afirma statutul de partener credibil pentru organismele internationale.
In documentul adoptat de Camerele reunite se mentionează că această declaratie a fost adoptată avand in vedere că Romania are nevoie de un buget de stat pentru anul 2010 in concordantă cu prevederile si angajamentele asumate prin acordul cu Fondul Monetar International si că dezbaterea publică indică, in acest moment, că nu se poate adopta legea bugetului pe anul 2010.
In documentul citat se mai arată că Guvernul Boc nu si-a indeplinit obligatia legală de a transmite Parlamentului proiectul legii bugetului pană la 15 octombrie 2009, asa cum e prevăzut in lege.
"Constitutia si legile tării prevăd adoptarea bugetului de stat numai la propunerea Guvernului, iar reprezentii FMI doresc din partea Romaniei un semnal politic clar privind continuarea politicilor prevăzute in cadrul Acordului", se mai mentionează in declaratia Parlamentului.
Plenul reunit al celor două Camere a decis, miercuri, cu majoritate de voturi, completarea ordinii de zi cu două noi puncte care vizează adoptarea unei declaratii si a unei hotărari politice privind respectarea indicatorilor macroeconomici si transmiterea unui proiect de buget.
Presedintele de sedintă, Mircea Geoană, a declarat de la prezidiu, că in mod exceptional, la propunerea unuia dintre presedintii celor două Camere, se poate modfica ordinea de zi, anunand că s-a convenit completarea cu două acte politice ale Parlamentului - o declaratie referitoare la angajamentul Parlamentului de a respecta obligatiile si indicatorii macroeconimici stabiliti cu FMI si o hotărare privind transmiterea de către Guvernul Romaniei a unui proiect de buget de stat.
Propunerea de completare a ordinii de zi a fost adoptată cu 216 voturi "pentru" si un vot impotrivă si 110 abtineri.
Alexi
rank
04-11-2009: Parlamentul a adoptat, în unanimitate, Declaraţia politică privind respectarea indicatorilor cu FMI
Parlamentul a adoptat, in unanimitate, Declaratia politică privind respectarea indicatorilor cu FMI

04-11-2009

Parlamentarii au adoptat, in unanimitate, Declaratia politică formulată de liderii PSD, PNL, UDMR si ai minoritătilor nationale care prevede că Parlamentul se angajează să respecte nivelul indicatorilor macro-economici asumati cu FMI.
După ce deputatul PSD, Aura Vasile, a cerut o pauză pentru ca liderii grupurilor parlamentare să decidă asupra ordinii de zi, parlamentarii s-au reunit si au acceptat modificarea acesteia, desi ordinea de zi fusese adoptată la inceputul sedintei in unanimitate.
Astfel propunerea de completare a ordinii de zi a intrunit 216 voturi favorabile, 1 vot impotrivă si 110 abtineri si s-a luat in baza Regulamentului sedintelor comune, potrivit anuntului făcut de presedintele de sedintă, Mircea Geoană.
Deputatul PNL, Eugen Nicolăescu, a fost cel care a citit declaratia politică referitoare la angajamentul "ferm" al Parlamentului Romaniei de a respecta obligatiile si indicatorii macro-economici stabiliti de Acordul incheiat de Romania cu FMI.
Declaratia face o trecere in revistă a actualului context politic si economic.
"Romania are nevoie de un buget de stat pe 2010 in concordantă cu prevederile si angajamentele asumate prin acordul cu Fondul Monetar International. Dezbaterea publică arată că in acest moment nu se poate adopta Legea bugetului de stat pe anul 2010 in conditiile in care Guvernul Boc nu si-a indeplinit obligatia legală de a transmite Parlamentului proiectul legii bugetului pană la 15 octombrie 2009, asa cum este prevăzut in lege. Constitutia si legile tării impun adoptarea legii bugetului de stat numai la propunerea Guvernului, iar reprezentantii FMI doresc din partea Romaniei un semnal politic clar privind continuarea politicilor prevăzute in cadrul acordului", mentionează declaratia.
De asemenea, "Parlamentul Romaniei isi exprimă intregul său angajament si deplina sa sustinere pentru respectarea nivelului indicatorilor marco-economici, asa cum sunt prevăzuti in acordul cu Fondul Monetar International si care trebuie să fundamenteze viitoarea lege a bugetului de stat pentru anul 2010". "Numai in aceste conditii Romania va putea depăsi criza economică cu care se confruntă si isi va afirma statutul de partener credibil pentru organismele internationale", se mai precizează in declaratie.
Realitatea TV
http://www.gardianul.ro/Parlamentul-a-adoptat,-%C3%AEn-unanimitate,-Declara%C5%A3ia-politic%C4%83-privind-respectarea-indicatorilor-cu-FMI-s147999.html
Comentariu inadecvat
Comentariu inadecvat
CIOCOII_NOI_ROZALII
rank
Păi tovarăse Ghise, arde-i o notă informativă si du-i-o personal lui Plesită! Si dacă iubesti asa tara asta, rămai cu el de-a stanga lui că alde matale i-ar fi foarte util in infern.
Secolul XXII va fi tot cu securisti, sau nu va fi deloc?
rank
@gelu - Poezie patriotica
Ungurul mergand calare
Intalneste o apa'n cale
Si vrea el sa faca o baie
Pe la c.r si pe la co.ie.
Cand se iasa el pe mal
P.la haine, p.la cal.
Cine o fost primu'n Ardeal?
rank
OK
FOARTE BINE CA IDEILE SOCIALISTE NU SUNT SUSTINUTE DE BASESCU.MIE MI-A IESIT PE NAS ACESTE IDEI.

PS IOAN GHISE UNUL DIN CEI MAI PROSTI.A FACUT IMPRUMUT LA BANCA CA SA-I SUSTINA CANDIDATURA LIPOVANULUI PEDOFIL.SE PLANGEA CA TREBUIE SA DEA BANII INAPOI SI NU ARE DE UNDE.PROST ,MARE PROST CHIAR MAI PROST CA PROSTANACUL
itadriro
rank
IOAN GHISE
Dupa ce NU a facut NIMIC pentru BRASOV a devenit SENATOR multumita LISTELOR pentru a NU face NIMIC in continuare.
ROMANI INTRATI IN EUROPA!
Ghita_Bizonu
rank
Si Base ce a facut ?
1) ne-a inglodat in datorii
2) a facut pe EBA europarlamentara
3) a facut pe Gaina lu Cocos ministru]
si cam atata !
sen
rank
Ghise: Basescu a vandut interesele romanilor
Si Patriciu le-a cumparat?
itadriro
rank
IOAN GHISE COMENTEAZA...)))
Dupa ce NU a facut NIMIC pentru BRASOV a devenit SENATOR multumita LISTELOR pentru a NU face NIMIC in continuare.
ROMANI INTRATI IN EUROPA!
rank
Du-te bai nene , de te plimba ,
Prea visezi numai conspiratii !
tiberiu2009
rank
comunicare
PDL-ul are un departament de comunicare de toata jena.De pe site-ul PDL nu rezulta cine raspunde in PDL de comunicare.Pai,responsabilul cu comunicarea ar trebui sa aiba blog si sa stea 10 ore pe blog si sa explice la toata lumea ce se intampla.Ce ar trebui sa comunice de zece ori pe zi departamentul de comunicare al PDL-ului?

In ultimele zile ministerele si multe unitati subordonate au postat veniturile angajatilor pe luna aprilie.Acest lucru s-a facut si se face la comanda guvernului si a lui Basescu pentru ca nu exista legislatie care sa impuna treaba asta.
Acum se vad transparent marile porcarii din ministere si institutii.Si lucrurile nu se vor opri aici.PDL a luat decizia politica sa se posteze in viitor si toate cheltuielile cu achizitiile.Si atunci se va vedea ca in institutii se practica preturi de achizitie de 2-3-5-10 ori mai mari decat pretul pietei.
Sa nu credeti ca aceste porcarii nu erau valabile intr-un fel sau altul si acum un an ,doi,trei ,cinci ,zece sau douazeci de ani.Dar nici un conducator politic nu a avut interesul si curajul sa ridice valul asupra porcariilor din institutii.

Daca aceasta transparentizare va continua si va deveni regula atunci presiunea cetatenilor informati , a jurnalistilor informati si angajatilor informati din institutii asupra conducatorilor de institutii va corecta treptat marile si multele incorectitudini din institutii.
Dar nimeni nu recunoaste deocamdata curajul lui Basescu de a impune aceste masuri de transparentizare
a informatiilor din institutii.Din contra. In loc sa se aprecieze aceste masuri de transparentizare toti lovesc in cei care au luat aceasta decizie curajoasa.Nici un canal media nu vrea sa explice acest lucru in aceasta modalitate.Si departamentul de comunicare al PDL doarme.
Toate mijloacele media analizeaza 24/24 postarile veniturilor dar absolut nici una nu recunoaste public ca acest guvern este cel care le pune la dispozitie aceste date tocmai in ideea de a corecta incorectitudinile din institutii.Dar aceste mijloace media in loc sa incurajeze acest lucru ii linseaza public pe cei care au curajul sa infrunte mafia din institutii.Si responsabilii cu comunicarea din PDL dorm.
Tot ceea ce am scris despre departamentul de comunicare al PDL-ului este valabil si despre departamentul de comunicare al guvernului.
silvia_h
rank
Priviti, stimati colegi...
... cu atentie la poza de sus si realizati in mainile caror politicieni este soarta noastra, soarta tarii...
Ghise si Negoita... Priviti-i ca sa stiti cine iese pe TV-uri sa planga soarta romanilor care vor muri de foame...
Oare au fost romani care sa fi pus stampila pe asa caricaturi umane? Cum de nu vedem inainte de alegeri cine se vrea la butoane?... Priviti pe ce deseuri umane cheltuieste statul, lunar, milioane de euro...
silvia_h
rank
Abia acum am vazut titlul... "Traian Basescu a vandut interesele romanilor", spune Ghise...
Nonsense, spun eu... Cui le-a vandut si cine le-a cumparat? Cui i-au trebuit?...
Acuzatia din titlu presupune neaparat si replica...
Cine-i fraierul sa cumpere interesele altora? Ca ce chestie cand pe lume si in magazine sunt atatea lucruri bune care pot fi cumparate si nu interesele unor romani, peticiti in spate si mai mereu flamanzi...
Titlu demn cand e vorba de un membru PNL...
vasile_sf
rank
Alt prost care-si da cu parerea. Sustinerea impozitului progresiv dovedeste inca o data ca PNL NU ESTE PARTID DE DREAPTA ci doar umbra PSD. Deci, sa se bata cu PSD pentru voturile Sugetarilor si Sindicaca.
Si cine mai crede ca PNL e partid de dreapta este ultimul NATARAU.
bum
rank
eu nu tin cu nimeni , dar PDL captusit cu securisti de sus pana jos , e cumva partid de dreapta ? fac ceva pe toate partidele de la - a la - z -
nici un partid nu are anti-comunisti , toate au , fosti colaboratori
Ambigua
rank
bum, fa abstractie de captusala...
...si uite-te la fata, ca aia e importanta.
Or fi cu totii smoliti de sus pana jos, dar importante sunt faptele, nu vorbele si petele de pe haine, daca tot nu avem de ales.
Ghita_Bizonu
rank
Sa nu uitam si prostia celorlati
cand in feb 2009 a aprut la TV zicand ca trebe nimeni nu l-a intrebat de ce? Primul iprumut a fost negcociat de Basescu si au mai asistat Boc si Pogea . Caluzele sunt secrete . Cica democratie. Democratia ei de viata !!
becher
rank
pai dacai asa ,
e grav si poate mai mult.
Dar avem noroc, le rascumpara PNL-ul,
cu bani de la conu Dinu, ei nu au,
si gata ne-am scos.
scu
rank
PNL
degeaba o tot dau la intors penelistii, prabusirea sistemului de pensii lor le apartine de cand au majorat pensiile fara o baza reala .sa ne intoarcem in timp cu doi ani in urma in guvernarea PNL
scu
rank
uite dovada
http://www.presidency.ro/index.php?_RID=det&tb=date&id=8935&_PRID=search

Dorinta mea este sa contribui la aplicarea acestei legi si nu la aruncarea ei in vraful de acte electorale care au functionat cateva luni, dupa care au incetat sa mai fie aplicate din lipsa de resursa financiara. Acesta este motivul pentru care sunt exigent cu promulgarea acestei legi. Din acest motiv, imediat ce legea soseste pentru promulgare, voi solicita Guvernului o prezentare a resursei financiare, cel putin pe termen mediu. Voi face acest lucru pentru a avea constiinta impacata ca, in momentul in care o promulg, legea nu va contribui la prabusirea Fondului de Pensii in 2009 sau in 2010.

Aceasta este declaratia pe care am dorit sa o fac. Va multumesc mult, va doresc o seara placuta!"
Departamentul de Comunicare Publică
04 Iulie 2007

Inapoi
silvia_h
rank
Sa va dea Dumnezeu sanatate!
Aveam si eu nevoie de aceasta dovada.
Multumesc!
scu
rank
multi vad
PUTINI PRICEP orbiti de perdelele de fum lansate de cei care sunt vinovati de situatia de acum

http://www.presidency.ro/index.php?_RID=det&tb=date&id=8935&_PRID=search
silvia_h
rank
Multi fug de adevar...
Il evita, ii sperie.
Nu mi-am imaginat ca nu vor fi comentarii. N-am crezut.
Ar trebui postat pe toate subiectele unde se pomeneste despre situatia de azi a Romaniei, PSD, PNL etc.
scu
rank
lipsa comentariilor
este dovada ,ca li se impune sa vada negrul alb si albul negru ;vai de cei cu capul pe umeri daca au ajuns la gradul asta de indobitocire
XERESS
rank
si eu cred ca nu trece motiunea,...
dar si daca nu trece va fi scandal,..lumea e la capatul rabdarii,..acum e cum e dar vine iarna,intretinere mare ,multa ,..farac subventii ,salarii taiate ,..asta oricum nu trec anul. Poate gasesc totusi bo solutie sa nu omoare bugetarii ca pe pensionari i-a condamnat la moarte(exceptie pensiile rusinoase care oricum nu vor fi taiate ca sint sustinatorii lor).
menuiserul
rank
Am sa-ti raspund cu ce a postat mai inainte SCU
http://www.presidency.ro/index.php?_RID=det&tb=date&id=8935&_PRID=search

Dorinta mea este sa contribui la aplicarea acestei legi si nu la aruncarea ei in vraful de acte electorale care au functionat cateva luni, dupa care au incetat sa mai fie aplicate din lipsa de resursa financiara. Acesta este motivul pentru care sunt exigent cu promulgarea acestei legi. Din acest motiv, imediat ce legea soseste pentru promulgare, voi solicita Guvernului o prezentare a resursei financiare, cel putin pe termen mediu. Voi face acest lucru pentru a avea constiinta impacata ca, in momentul in care o promulg, legea nu va contribui la prabusirea Fondului de Pensii in 2009 sau in 2010.

Aceasta este declaratia pe care am dorit sa o fac. Va multumesc mult, va doresc o seara placuta!"
Departamentul de Comunicare Publică
04 Iulie 2007
ciubotaru
rank
de care romani vorbesti ,care interese?
poate interesele voastre ale mafiei politice si ale mafiei bugetare ,voi ticalosilor psd si pnl si udmr ati vindut si furat romania 20 de ani ,voi ati vindu viitorul poporului roman , criminali , base e salvatorul poporului roman, nu uitati ca 80 la suta e cu basescu ,forta base
XERESS
rank
Mai CHE Doby,..In astia 20 de ani ,...
ce-ar fi tu s-o scazi perioada cit a fost alianta Da condusa de Basescu tau,...oricum ai face calculele nu-ti ies 20 de ani,sau consideri ca Basescu din 2004 inbcoace a stat cu buzunarele goale.....clantaniti a proasta,,fica-sa de inde a luau la paris vila de 1000000 euro,astalalta notarita de 1000000euro locuinta ,base sia luat un Duster platit si ala de nevasta-sa ca el nu are bani,....chiar credeti ca lumea e proasta si se uita ca voi la B1Tv sau OTV ?
silvia_h
rank
Ghise... Bietul de el...
... intrat in parlament ca liberal, de pe locul trei, la redistribuire... Realizati ce aderenta a avut la votanti...
Si pentru asta a facut imprumut de 30 000 de euro, la banci...
Cum de unde stiu? Pai, s-a pornit asa, un zvon cum ca vor fi anticipate si Ghise a iesit la Antena 3 sa planga si sa se planga cum ca el nu si-a achitat inca datoriile la banca si ca nu poate face alte imprumuturi...
Si-a mai spus el atunci, imi amintesc perfect, ca avea nevoie numai de un mandat, numai patru ani sa fie parlamentar...
Oare de ce, la ce-i serveste? Ca asta chiar nu stiu...
silvia_h
rank
Oare in 2012...
... daca nu reuseste sa-si plateasca datoriile, Ghise o sa iasa pe TV-uri ca sa planga si sa ceara amanarea alegerilor?
L-ar duce capul ca minte n-are...
tocitu
rank
iara la televizor ?
Nea Nelu,chiar crezi ca noi Brasovenii am uitat de tine?
Ca inafara de scandalurile din sala de consiliu a Primariei ,televizate de TVS Brasov,nu am vazut altceva.Nu sant de partea nici unui partid,dar cand era vorba de actualul primar Scripcaru,fost nu uita sa spuna mereu ca trebuie sa mai invete.Ca sotia sa d-na doctor Maria Ghise este consilier la primaria Brasov,etc,etc.....Dar Scripcaru a facut in Brasov ceea ce nu facea Ghise nici in 30 de ani,asa cum e el PDL-ist.Repet ,faptele,nu partidele ne intereseaza.
silvia_h
rank
tocitu scrie: "Ghise... asa cum e el PDL-ist"
Fals! Ghise e liberal, e la PNL... Seful lui e Antonescu...
Andradda
rank
Si cand te gandesti ca astia sunt oamenii cu care Crin-Antonescu-Porumbacu vrea sa intre la guvernare.....
Sa-i fereasca D-zeu pe romani de asemenea specimene!

Cred ca e totusi ultimul moment in care PNL-istii, ma refer la adevaratii PNL-isti, sa-si dea seama ca drumul pe care a luat-o Crin e de fapt o fundatura plina de gunoaie!
Andradda
rank
Tampenia lui Negoita
Adica o pensie de 10 milioane sa ramana neatinsa iar o pensie de 25 milioane sa fie impozitata cu 70% devenind astfel o pensie de 8 milioane.


Bravo Negoita, mai ai astfel de idei "mirobolante"?
george61
rank
Pe zi ce trece ...
Incep sa cred ca E.Constantinescu a spus adevarul cand sa referit la marinarul nesatul ca este agent strain !!! Nu este posibil ca acesta [ marinaru sau piratul cum dracu se alinta ] sa nu aiba nici o sansa de redresare concreta a tarii fara sa nu-si bage in toate functiile membri pd-l care la-u sustinut si au acoperit impreuna TOATE aceste nenorociri !!! Chestia cu tariceanu , cu vosganian ca vind tara ...vrajeala pe fata !!! Toata campania lui sa bazat numai si numai pe acei trei moguli si ...atat !! Si in neputinta lui de om cu drinkul in nas a mai batut si un copil ca asa a rezolvat situatia economica ! Multi o sa spuna ca ce el trebuia sa faca acest lucru . Dar nu a prostit lumea cu ''vaicarelile'' astea in campanii ???? Nu stiu cum va arata viitorul cu acest individ dar ...este pacat de noi ca sa ajuns la acest nivel de vanzare efectiva a tarii !!!!
Andradda
rank
Ia-ti domne' medicamentele ca e pacat sa dai coltul pe internet
Cred ca esti singurul om de pe planeta care inca n-a aflat ca filmuletul respectiv a fost trucat de Patriciu si de PNL-isti!

Hai, mergi la nani ca s-a dus baba cu colacii.
baba
rank
Masura prostiei si lasitatii noastre
Contractul cu FMI-ul este secret.Incredibil!Noi trebuie sa platim dar nu avem voie sa stim termenii si clauzele.Pai daca jigodia aia de "prostitor de prosti"face contracte fara ca noi sa stim ce contin,atunci sa le plateasca el cu maica-sa.Plus sleahta care il inconjoara si catre care se scurge majoritatea imprumutului.Dar cei mai scarbosi raman cei 40000 de agenti care ii pazesc sa fure in liniste.Sper sa va ia cu el in Bahamas cand o sa se aleaga praful si pulberea ,ca aici o sa va ia dracul.Nimic nu ramane nepedepsit!In loc sa aparati tara,economia de hoti ca sa aveti de unde sa va luati salariile si'pe termen lung,voi v-ati dat cu hotii devenind COMPLICI.Sa nu auzim scancete si balbaieli tardive,tradatorilor
george61
rank
PTR. ANDRADA !!!
Se vede ca esti incepatoare rau de tot in ale comentariilor de pe acest site draguto !!! Sau vrei sa iti spun tiganca imputita ca seful tau dupa care esti ...fleasca [asta ca am citit ca esti din zimnicea , nu ??]!! Am vazut si alte comentarii ale celorlalti colegi si toate sant pro pd-l si off course - POPEY betivanul !!! Pacat ca esti noua pe aici si incepi in ale comentarilor cu ''laude '' !!! Un singur sfat dragut-o : Daca asa de mult il adori pe marinarul bataus [ au fost milioane care au vazut acel ''filmulet'' numai pe you tube au fost ceteva zeci de milioane -asta daca te intersting !!!!] si betivan si inganfat de ce nu il iei acasa sa te bucuri de prezenta lui forewer ????? Hai la culcare ca young membri pd-l sant deja sub raza violeta !!!!
baba
rank
suntem minoritari
ai vazut ce punctaje avem??Cate cozi de topor suporta neamul asta si inca nu am disparut din istorie.Suporta tarisoara de 3 ori mai multi securisti decat avea Ceausescu,basca informatorii si caricaturile care fac lobby tradatorilor .Culmea este ca sunt platiti din imprumuturi.Ca asa vrea" muschiul"caricaturii aleia care se crede ............presedinte.Presedintele cui?
Andradda
rank
Fraierica
Ce legatura are faptul ca "milioane au vazut filmul" cu trucarea acelui film? Filmul poate fi vizionat si de un miliard de oameni, trucajul ramane trucaj!

Sau ai impresia ca trucajul dispare in functie de numarul de spectatori ai unui film?
Amarata logica zace-n capsorul ala mic al matale!
galileo
rank
au aparut la tv tusea si junghiul
ghiciti care e unul si care e celalalt
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor