Flutur: Motiunea nu va trece. Opozitia nu vrea sa preia guvernarea

Joi, 26 Aprilie 2012, ora 17:00
996 citiri
Flutur: Motiunea nu va trece. Opozitia nu vrea sa preia guvernarea

Prim-vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur afirma ca motiunea de cenzura a Opozitiei nu va trece, aratand ca in primul rand nu exista numarul de voturi necesar adoptarii motiunii, dar si ca Opozitia nu doreste sa preia acum guvernarea.

"Nu trece motiunea, nu sunt motive sa treaca", a spus Flutur, joi, intr-o conferinta de presa.

El a aratat ca motiunea nu va trece intrucat Opozitia nu va reusi sa stranga numarul necesar de voturi, dar si pentru ca nu doreste sa preia guvernarea acum.

"E usor de vorbit de pe margine si mai greu de guvernat. Realizeaza si ei ce inseamna sa guvernezi acum", a spus Flutur.

El crede ca pe cei din Opozitie "ii trec fiori" cand se gandesc ca ar trebui sa preia guvernarea si ca motiunea a fost doar o dorinta a Opozitiei de a pune bete in roate actualei puteri.

Flutur a mai spus ca nu l-a surprins inscrierea deputatului PDL de Suceava Eugen Uricec in PSD, dar a subliniat ca in judetul Suceava "PDL este pe plus" intrucat in acest mandat au intrat in PDL trei parlamentari care au fost alesi pe listele PNL.

USL a depus, saptamana trecuta, motiunea de cenzura impotriva Guvernului. Motiunea de cenzura, intitulata "Opriti Guvernul santajabil. Asa nu, niciodata!", este semnata de 116 parlamentari, numarul minim necesar pentru initierea acestui demers. Documentul are 15 pagini si este structurat pe trei capitole.

Motiunea de cenzura a fost citita luni seara in plenul Parlamentului, iar vineri, incepand cu ora 9.00, vor avea loc dezbaterea si votul.

Parlamentarii PDL au pareri impartite in privinta motiunii de cenzura a opozitiei, unii avand emotii ca aceasta ar putea trece de Parlament, in timp ce altii exclud aceasta varianta.

Citeste si:
Liviu Dragnea îl critică pe Raed Arafat: "Dacă voiam să-l schimb, îl schimbam"
Liviu Dragnea îl critică pe Raed Arafat: "Dacă voiam să-l schimb, îl schimbam"
Fostul lider PSD Liviu Dragnea îl critică pe șeful DSU Raed Arafat și consideră că acesta este mânat de dorința de a conduce singur sistemul de urgență din România. Dragnea spune că...
Ilie Bolojan, despre varianta de a candida la președinție: "Fiecare om își poate face o analiză personală"
Ilie Bolojan, despre varianta de a candida la președinție: "Fiecare om își poate face o analiză personală"
Fostul primar al Oradei, actualul președinte al Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, este văzut de mulți drept unul dintre cei mai valoroși liberali. Unii merg mai departe și îl văd...