Gorghiu asigura din Japonia ca motiunea va fi depusa: La PSD, fara Ponta nu cresc nici florile in ghiveci

Miercuri, 03 Iunie 2015, ora 15:28
2739 citiri
Gorghiu asigura din Japonia ca motiunea va fi depusa: La PSD, fara Ponta nu cresc nici florile in ghiveci

Copresedintele PNL Alina Gorghiu si premierul Victor Ponta au pornit un schimb de replici pe motiunea de cenzura pe care liberalii au anuntat ca o vor depune in Parlament vineri.

In timp ce seful PSD subliniaza ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului nu este luata in serios nici macar de membrii PNL semnatari, Gorghiu, aflata intr-o vizita de lucru in Japonia saptamana aceasta, asigura ca liberalii functioneaza foarte bine si in absenta liderului lor si ca motiunea va fi depusa.

"Fie si de la Tokyo - imi doresc sa depuna motiunea de cenzura PDL-PNL, sa trecem de ea si sa ne vedem de lucruri serioase (nici macar semnatarii motiunii nu par sa o ia in serios, ci o fac doar ca sa arate ca fac ceva)! ", a scris pe Facebook Victor Ponta.

In replica, Alina Gorghiu a asigurat ca, desi ea se afla la Tokyo, liberalii pot "respira si in lipsa unui copresedinte al partidului".

"Dupa cum stiti, in aceasta saptamana ma aflu la Tokyo, la Adunarea Parlamentara a NATO. Liderii PSD sunt ingrijorati ca din acest motiv nu vor mai avea parte de binemeritata motiune de cenzura.

Ii anunt ca nu au motive reale de neliniste. Stiu ca la PSD exista un cult al personalitatii pentru liderul suprem si ca fara Victor Ponta nu cresc nici florile in ghiveci, la sediul de partid. Noi, liberalii, putem respira si in lipsa unui copresedinte al partidului", a notat pe Facebook Alina Gorghiu.

Aceasta a asigurat ca "motiunea va fi depusa pe 5 iunie, asa cum am anuntat, iar premierul va trebui sa dea socoteala pentru umilirea a sute de mii de romani din diaspora".

"Daca nu cumva isi ia concediu si pleaca in Dubai sau la un meci de baschet. Pe langa bugetul Romaniei, amanat pentru ca premierul avea nevoie de distractie, pe langa accidentele gestionate de Victor Ponta de pe terenul de sport sau de la agape cu ziaristi, motiunea noastra chiar nu ar trebui sa-i provoace o asa mare tensiune", a conchis copresedintele liberal.

Premierul Victor Ponta s-a aratat saptamana trecuta neincrezator ca PNL va depune motiunea de cenzura impotriva Guvernului pe 5 iunie, asa cum a anuntat recent Alina Gorghiu.

Ponta pune ramasag ca PNL nu depune motiune de cenzura: Pe cat facem pariu ca o sa asteptam degeaba?

"Pe cat facem pariu ca pe 5 iunie o sa asteptam degeaba pana la miezul noptii motiunea de cenzura anuntata de Dna Gorghiu??? Cine tine pariul???", scria Ponta pe pagina sa de Facebook.

Alina Gorghiu a anuntat, sambata, ca PNL va depune in Parlament, pe 5 iunie, o motiune de cenzura la adresa Guvernului Ponta, pe tema votului prin corespondenta. Gorghiu a facut anuntul la Consiliul National al partidului, de la Pitesti.

PNL depune in sfarsit motiune de cenzura - cand si pe ce tema

D.T.

Citeste si:
Cum a devenit obez aparatul bugetar din România: „Fiecare ministru și-a adus oameni de care nu te poți atinge”
Cum a devenit obez aparatul bugetar din România: „Fiecare ministru și-a adus oameni de care nu te poți atinge”
În contextul în care România se apropie din ce în ce mai mult către o criză economică, numărul angajaților la stat crește de la lună la lună. Totodată, deși premierul Nicolae Ciucă a...
Șansele ca PNL să cedeze în favoarea impozitului progresiv. Consultant politic: ”Este aceeași meteahnă a lui Liviu Dragnea”
Șansele ca PNL să cedeze în favoarea impozitului progresiv. Consultant politic: ”Este aceeași meteahnă a lui Liviu Dragnea”
Impozitul progresiv este noul măr al discordiei în coaliția de guvernare, o idee susținută de tabăra PSD, dar criticată de tabăra PNL. De când a fost vehiculată ideea, politicienii...