Hasotti i-a facut cadou lui Boc o carte cu realizarile Guvernului, care contine pagini goale

Miercuri, 27 Octombrie 2010, ora 14:14
1541 citiri
Hasotti i-a facut cadou lui Boc o carte cu realizarile Guvernului, care contine pagini goale

Liderul senatorilor liberali Puiu Hasotti a venit la tribuna Parlamentului pentru a-i oferi premierului Emil Boc o carte scrisa de caricaturistul Mihai Stanescu, intitulata "Realizarile Guvernului Boc in perioada 2009-2010" si care contine 160 de file albe.

"Vom avea o zi tensionata, nu cred ca este cazul sa discutam prea mult cate semnaturi s-au strans, sunt 2,5 milioane de semnaturi, ceea ce inseamna foarte mult. Am venit cu un cadou pentru domnul prim-ministru, este o carte, se numeste 'Realizarile Guvernului Boc in perioada 2009-2010', e scrisa de Mihai Stanescu, un reprezentant al societatii civile, nu al societatii civile reprezentate de doamna Pora si se citeste foarte usor aceasta carte", i-a spus liderul senatorilor PNL premierului, rasfoind in fata plenului cartea cu coperta portocalie si 160 de file veline.

"Eleganta Senatului se simte, multumesc domnului Hasotti", a intervenit presedintele de sedinta Mircea Geoana.

"Realizarile Guvernului Boc in perioada 2009-2010" este o carte de 160 de pagini in care cititorul se asteapta sa regaseasca o retrospectiva a Guvernului Boc. Cei care deschid cartea au insa o mare surpriza: toate paginile sunt goale. Autorul ineditei aparitii editoriale este Mihai Stanescu.

Inainte de inceperea dezbaterii asupra motiunii de cenzura indreptata impotriva Guvernului Boc, mai multi parlamentari social-democrati au cerut cuvantul pentru a vorbi despre numarul de semnaturi ale oamenilor nemultumiti de Guvern si a pleda pe langa parlamentarii puterii din judetele respective sa voteze motiunea.

Citeste si:
PSD a depus moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu
PSD a depus moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a anunţat, marţi, 28 septembrie, că PSD a depus moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu. Grindeanu a precizat la Palatul Parlamentului...
Strategia PSD în cazul în care moțiunea de cenzură trece. „Vrem alegeri anticipate”
Strategia PSD în cazul în care moțiunea de cenzură trece. „Vrem alegeri anticipate”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marți seară, 28 septembrie, la România TV, că social-democrații nu vor face o propunere de premier în cazul în care moțiunea de cenzură va...
Sursa: rNews