Ilie Sarbu: Mai multi parlamentari ai Puterii vor sa voteze motiunea

Miercuri, 06 Octombrie 2010, ora 20:12
1102 citiri
Ilie Sarbu: Mai multi parlamentari ai Puterii vor sa voteze motiunea

Ilie Sarbu, liderul senatorilor social-democrati, sustine ca mai multi parlamentari ai coalitiei de guvarnamant "tatoneaza" in prezent PSD-ul, in vederea motiunii de cenzura din aceasta toamna.

"Sunt deja multi colegi, multi, sigur, la proportia noastra de la Senat, la Camera poate sunt putini, daca vorbim de sapte-opt oameni, care deja isi pun aceasta problema.

Sapte-opt oameni care tatoneaza terenul, discuta cu noi, unii sunt speriati, inca mai exista aceasta frica, aceasta teroare, care a intrat in sufletul romanilor, nu numai al politicienilor, ca nu se stie in ce secunda se poate face un dosar oricaruia dintre noi. Sunt inca sub impulsul acestei mentalitati, dar unii sunt hotarati", a declarat Ilie Sarbu, la RFI.

PSD depune motiunea de cenzura pana la sfarsitul lui octombrie

Potrivit acestuia, parlamentarii care "tatoneaza terenul" sunt din toate partidele aflate in Guvern, iar argumentele lor actualul Guvern nu e capabil sa scoata tara din criza.

"Oamenii sunt de la PD-L, de la UNPR, chiar de la UDMR sunt oameni care stau pe ganduri la ora actuala. De data asta, argumentele nu sunt ale noastre, noi doar confirmam. Argumentele vin din partea dansilor, care ne spun ceea ce spunem si noi, ca nu se mai poate, ca nu exista o directie buna in care merge Romania, ca actualul Guvern nu e capabil sa scoata tara din criza.

Liviu Dragnea: S-ar putea ca parlamentari udemeristi sa sustina motiunea de cenzura

Deci nu incercam noi sa-i convingem sau sa-i seducem politic, asa cum se mai intampla, cu diverse promisiuni. Noi avem o discutie prieteneasca, chiar barbateasca, le explicam ca vad si ei ce se intampla. Argumentele de data aceasta sunt de partea lor", declara Ilie Sarbu.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#motiune cenzura parlamentari Putere, #motiune cenzura PSD Guvern , #motiune cenzura