Ziare.com

Motiunea de cenzura, prezentata in Parlament - vezi argumentele Opozitiei (Video)

de Alexandra Sandru
Miercuri, 20 Octombrie 2010, ora 11:21

   

Motiunea de cenzura, prezentata in Parlament - vezi argumentele Opozitiei (Video)
Guvernul Boc a fost luat la raspundere miercuri, in Parlament, pe ordinea de zi cel mai important punct fiind lectura motiunii de cenzura depusa de Opozitie.

Cel care a dat citire textului motiunii nu a fost, cum ne-am fi asteptat, un social-democrat, ci un liberal, in persoana lui Eugen Nicolaescu. Acesta si-a inceput cuvantarea exprimandu-si regretul ca in sala nu se afla si premierul Emil Boc."Prezenta motiune nu este o motiune ideologica, de stanga sau de dreapta. Ea este mai mult decat un document politic. Este un act de sanctionare a activitatii actualei guvernari, asumat de reprezentantii Opozitiei, indiferent de orientarea lor ideologica si sustinut de majoritatea covarsitoare a romanilor, care considera in proportie de 90% ca Romania merge intr-o directie gresita.

Prezenta motiune exprima vointa tuturor segmentelor societatii romanesti - mediul privat, sectorul bugetar, tineri dominati de spirit intreprinzator, carora actualii guvernanti le fura si le vand viitorul, dar si batranii batjocoriti si condamnati la moarte prin foame, frig si boala, Romania care sufera in tacere, dar si Romania care isi striga furia in strada. Sunt uniti de o nevoie stringenta, pe care o afirmam in aceasta motiune: guvernarea Basescu-Udrea-Boc-Anastase trebuie sa plece.

Criza economica este folosita ca justificare pentru instaurarea unei politici de dictat, pe care o comanda cel care ocupa, vremelnic, functia de presedinte si care este pusa in aplicare de o grupare lipsita de legitimitate electorala, condusa de un personaj fara personalitate, fara identitate doctrinara si fara simt al ridicolului - premierul Emil Boc", a spus Nicolaescu, de la tribuna Parlamentului.

Toti parlamentarii trebuie sa voteze motiunea de cenzura

Astfel, Opozitia, prin vocea lui Nicolaescu, a facut un apel la toti parlamentarii, indiferent de culoarea politica, sa voteze motiunea pentru a indeplini vointa poporului care i-a trimis in Parlament.

"Romania este condusa astazi, intr-o perioada de grava criza economica mondiala, de o grupare de persoane lipsite de orice competenta, caracterizate de oportunism si unite de un singur obiectiv: mentinerea cu orice pret la putere, in scopul utilizarii resurselor publice pentru satisfacerea intereselor clientelei politice. Cu orice pret, chiar cu pretul sacrificarii intereselor societatii romanesti, careia i-au declarat un razboi nemilos. Guvernul Basescu-Udrea-Boc-Anastase, distruge cu perseverenta cei doi piloni pe care se construieste orice societate libera si prospera: economia si institutiile fundamentale ale statului de drept.

Consideram ca, in fata acestei situatii, prin care este pus in pericol viitorul natiunii, noi, toti membrii Parlamentului, indiferent de afilierea politica, sau de orientarea doctrinara personala, ca reprezentanti legitimi ai puterii suverane a poporului, trebuie sa actionam neintarziat, in apararea intereselor Romaniei si ale cetatenilor ei. Trebuie sa actionam in conformitate cu manifestarea de vointa a majoritatii covarsitoare a societatii romanesti. Avem datoria de a asculta vocea Romaniei majoritare si de a vota motiunea Romaniei majoritare", a mai spus Nicolaescu.Reactii politice la citirea motiunii de cenzura

10 motive pentru care Guvernul Boc trebuie sa plece

Liberalul a dat citire mai apoi celor 10 motive trecute in motiunea de cenzura pentru care Guvernul Boc trebuie sa fie demis:

1. Pentru ca actualul Guvern Boc nu mai respecta demult Programul de guvernare aprobat de Parlament, la investitura, in decembrie 2009.

2. A declansat un veritabil razboi economic impotriva romanilor, inceput cu un atac devastator impotriva mediului privat, impotriva acelor oameni care produc valoare adaugata in societatea romaneasca, care vor sa munceasca mai bine, pentru a castiga mai bine, pentru a putea trai mai bine.

3. Guvernarea Basescu-Udrea-Boc-Anastase a produs un dezastru generalizat in economie, prin sugrumarea cu taxe si impozite aberante a liberei initiative si a investitiilor in mediul privat care genereaza noi locuri de munca.

4. Politica haotica si fiscalitatea excesiva impuse de Guvernarea Basescu-Udrea-Boc-Anastase adancesc si mai mult criza.

5. Guvernarea Basescu-Udrea-Boc-Anastase a luat masuri prin care umileste toate categoriile de cetateni.

6. Directia spre care tara este condusa de Guvernarea Basescu-Udrea-Boc-Anastase este cea a colapsului social. Activitatea guvernamentala dezastruoasa a declansat si intretine razboiul impotriva cetatenilor romani, - razboiul intre romani.

7. Guvernarea Basescu-Udrea-Boc-Anastase este singurul guvern din Europa care a indraznit sa ceara limitarea drepturilor cetatenesti pentru asanarea finantelor publice. Asimilarea situatiei din economie cu un razboi sau un cataclism reprezinta actul de capitulare al unei guvernari care s-a declarat neputincioasa in fata realitatii.

8. Guvernarea Basescu-Udrea-Boc-Anastase a instalat in Romania un sistem clientelar care capuseaza institutiile statului, de la cel mai inalt nivel pana la ultima comuna din Romania, in care banii publici se scurg prin "sitele" portocalii catre camarila politica.

9. Guvernarea Basescu-Udrea-Boc-Anastase a inoculat sentimentul de frica, de teama, de represalii, specifice regimurilor totalitare, pentru a incerca sa se mentina la putere cu orice pret.

10. Actualul Prim-ministru trebuie sa plece pentru ca a oferit pe tava lui Traian Basescu Guvernul pe care il conduce, reusind sa-l stearga din paginile Constitutiei, de la capitolul Putere executiva.

27 octombrie, o zi decisiva

Motiunea de cenzura a fost semnata de 209 parlamentari PSD, PNL si PC. Textul a fost citit miercuri in plenul Parlamentului urmand ca peste o saptamana sa fie votata. In aceeasi zi sindicatele au anuntat ample manifestari de protest pentru a demonstra ca populatia sustine demersul Opozitiei.

Pentru a trece, motiunea trebuie votata de 236 de senatori si deputati. In acest caz Guvernul va fi demis, iar seful statului va convoca partidele pentru consultari in vederea desemnarii unui nou premier care sa formeze Executivul.

In cazul in care trei incercari de a desemna un nou premier esueaza, presedintele poate declansa alegeri anticipate.

Daca motiunea de cenzura va fi respinsa, deputatii si senatorii care au semnat-o nu mai pot initia, in aceeasi sesiune, o noua motiune de cenzura, cu exceptia cazului in care Guvernul isi angajeaza raspunderea.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4045 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
36 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

suntem incantati sa aflam de la locurile noastre de la loja sau din stal, ca protagonistul, vornicul, prota...gornistul acestei strigari este nimeni altul decat Eugen Nicoalescu, care.. e un gen de te miri ce, de n-ati-o buna ca ti-am dres-o, de da' asa

ce-are, de fie ce-o fi, de n'imporrrrte quoi, grassiat inept, dar pedant, frantuzeste. Pentru ca tragedia sa isi fi luat tot talcul, tot talcul, tot sacazul ca la calul cu manere, s-ar fi cuvenit tragos-ului, tapului, incopitatului, sabot-atului genetic, caprei de taiat lemne, o toba in gat, bubuitoare, o palarie galbena cu trei pene si-apoi trimis sa ne-aduca ploia precum Burt Lancaster in piesa lui Richard Nash - "Omul care aduce ploia" :

"Am zis cumulus-nimbus si apoi nimbus-cumulus si cand m-am uitat in zare, am vazut un nor mic-micut cat o colivie. Si cand ma mai uitai odata, o turma de bizoni albi framanta cerul ! si s-a pornit fratilor, ploaia ! Ploie cu galeata, cu ligheanul, de s-au inecat sesuile si s-au revarsat vaile ! Iar eu, calare treceam chiar prin curcubeu !!!"

Potop de minciuni sfruntate, adunatura de nerozii tinute gramada din sfichi, dinaintea unei turme de oi cachii, smintite de canicula si de netunsa lana, ovine gafaind una cu nasu'n fundul umbros al celeilalte, septel dus cu telealca si muls la stilul smuls !

Multa minte ne mai trebuie ca sa ne dam pe mana astuia care n-a vazut stana in viata lui ! Si nici ploaie !Cat despre cetate prospera, de-asta nici n-a visat. Nici fumat !

O sa crapam cu zile de fluierul tontului, de toba-i si de goarnà ! In chip de expertiza !

 

Aceasta Motiune nu este un motiv de critica si analiza....este o Necesitate !

..Este o stare de fapt si o unica sansa de revenire la normalitate.....Guvernul Boc si-a dovedit in mod repetat incompetentele...mai mult decat starea in care ne aflam ce poate fi mai elocvent?
Sa transforme Romania intr-un imens Cimitir ?

 

Deputatii si senatorii se unesc intr-o o sedinta solemna, la Iasi, pe 27 octombrie, cu ocazia implinirii a 150 de ani de la infiintarea primei universitati din Romania

Parca ieri aparea stirea. Acum vad ca taman pe 27 se voteaza motiunea. Din greseala sau anume in acea zi?

 

Iată de ce a fost ales tovarăsul Eugen să dea citire textului:

Citat din presă:
"Timp de peste 14 ani, Eugen Nicolaescu a fost unul dintre personajele importante din Ratmil S.A, Regia de Armament creata de Ceausescu pentru vanzarea mai mult sau mai putin legala si traficul de armament spre lumea araba. Surse apropiate serviciilor secrete spun ca, inainte de 1990, Ratmil reprezenta un paravan al afacerilor fostei Securitati.

Aceleasi surse dezvaluie ca si dupa 1990 compania a ramas sub umbrela serviciilor secrete. In mod oficial, Ratmil s-a aflat in subordinea Ministerului Economiei si Comertului, pana cand a fost comasata cu alte structuri, pierzandu-si urma. Absolvent de ASE in 1982, Nicolaescu a fost angajat imediat la Ministerul Turismului. In 1985, conform biografiei oficiale, a ajuns la Ministerul Comertului, fara a preciza insa in care structura, dar, de fapt fiind vorba de Ratmil. Din 1991, Nicolaescu urca spectaculos scara ierarhiei la Ratmil. Intre 1991 si 1994 este sef Serviciu buget si analize economice. Apoi, in 1994, devine director economic, iar in 1997 ajunge director general. Cariera sa la Ratmil se sfarseste in 1999, cand ajunge secretar general adjunct la Ministerul de Finante.

Sefii Ratmil, deplin conspirati la DIEDupa ce URSS a invadat Cehoslovacia, dictatorul Nicolae Ceausescu a decis sa creeze o industrie nationala de aparare independenta de Moscova. Fiecare minister important si-a creat departamente militare, coordonate de o Regie de Tehnica Militara, adica tocmai Ratmil. In 1972, dictatorul a decis sa transforme Romania in exportator major de tehnica militara si a creat departamente speciale in principalele ministere."

Măi să fie! Si Felix a sărit etapa stagiaturii, fiind repartizat la terminarea facultătii direct in minister. Si a ajuns la SRESCENT pană la urmă! Buni băieti! Trăiască coalitia GRIVCO!!

.

ERATĂ: CRESCENT

Scuze!

Crucea

Normal ar trebui ca Motiunea de cenzura sa cada. Normal ar fi ca Boc XVI sau cat o fi in 2012 sa isi duca crucea pana la capat. Normal ar fi ca celor care l-au votat sa le iasa pe nas cand in sfarsit se termina mandatul. Normal ar fi ca niciodata o guvernare neo-legionar-nazista sa nu mai guverneze aceasta tara. Dar din pacate nimic nu este normal in aceasta tara.

PRIVITI LA ACEST CAL INSIPID,INCOLOR SI INDOR-NUMIT NICOLAESCU,UN FOST MINISTRU DE C.ACAT,CU UN TUPEU IESIT DIN ...MATCA!

Sper ca acest eveniment... parlamentar sa fie ultimul inaintea dizolvarii opozitiei si un punct forte pentru guvern de a continua reforma!
Parlamentarii puterii au in fata puterea deciziei si a responsabilitatii si sau spectrul tradarii,pentru a devenii eventual ...obelele traseiste ale viitorului virtual guvern comunist,care se va lepada de liberali IN PRIMA SECUNDA!!

E un tip valoros

Daca este adevarat ce spuneti, acest Eugen Nicolaescu are merite mai mari decat am crezut pana acum. Din cate stiu eu regiile autonome au fost infiintate dupa 1990. Inainte de 90 productia de aparare se afla in mare parte in subordinea CIES , Centrala Industriala pentru Echipamente Speciale. Crearea si dezvoltarea unei industrii nationale de armament si tehnica de lupta , capabila sa asigure majoritatea nevoilor armatei romane si un export de cateva miliarde de dolari anual a fost un lucru foarte bun pentru Romania. Disparitia acestei industrii , distruse dupa 90, inseamna pierderea a sute de mii de locuri de munca si a 2-3 % din PIB.

Eugen Nicolescu, este un mic sacal, mai putin toxic de cat Ludovic Orban, dar la fel de "social democrat" ca si colegul lui de partid ... cel mai interesant "liberal" ramane Cristian Adomnitei ... "inteligent" cat cuprinde si pretentios nevoe mare !

.

Latrai de profesie

Parca te apuca furia cind vezi ca cei mai incompetenti politicieni si fosti ministri, urla de disperare si reclama tot timpul un regim tiran si incompetent, in timp ce un sobolan slinos si mustacios isi face acelasi joc murdar la "Organizatie"
Fostul ministru al sanatatii, a reusit in timpul mandatului sau sa mai dea citire unor bazaconii, informind populatia de cita urina a fost capabila domnia sa colecteze pentru analize, si citi pafaristi au reusit sa devina din contabili directori de spital .

Dane, mai rau ca pe vremea lui Vespasian cu taxa pe urina, care pe atunci, folosea la curatatoriile-spalatoriile chimice, caci bulendrele inmuiate in p--shat si calcate de scav in pioare cat e ziua, scoteau petel, faceau mai alb decat alb si spume ca Dero

Vzd mai sus pe neutron laudand din greu pe nicolaescu mare negustor de prastii, cracane, catapulte si arcane.
Nu se cerea inteligenta domnilor, ci obedienta si un solid apetit al denuntului de aproape, al spanzurarii de tata si al violului de mama !
Adica astea nu-s calitati, ci aptitudini !

Domnule T.basilic, vorba maestrului care a tulit-o la timp să nu m.oară in Romania: "Simț enorm, văz monstruos!"

.

@T. basilic

impreuna cu Tom si DAN-795 fac buna echipa. Se purica reciproc precum maimutele. Ei, acesti eunuci de Cotroceni aduna paduchii guvernarii Boc in cornete pe care le sufla in chip de comentarii savante.

In politica nu e nimic intamplator, totul este planificat, calculat, premeditat:-)

.

Sant curios sa stiu ce discur va avea dupa ce pica motiunea

Din spusele unora, cum ca intentioneaza sa propuna PNL refacerea DA, ar fi interesant sa aflam ce discurs va avea acest nenorocit. De fapt, este cunoscut comportamentul cu.rvelor, de care nu este prea departe. Este foarte adevarat, mai sant cativa in PNL care nu fac cinste acestui partid, dar noi cetatenii vom avea un cuvant greu la urmatoarele alegeri. Deci, PNL-isti, fiti cu ochii in patru, nu in cu.rul PSD-PC. Am zis.

Circ!

Asta nu e motiune de cenzura ci o proba de analfabetism politic ce scoate la iveala lipsa de respect a acestei opozitii fata de institutiile statului si mai ales, fata de poporul roman. Este de neimaginat cat de mare poate fi nesimtirea si impostura unora! Cum isi permit scarnavii astia sa se afiseze in fata parlamentului tarii cu gogoasa asta rasuflata? Un elev clasa a 8-a nu s-ar fi prezentat in fata profesorului sau cu o lista de observatii ca asta, fara sa o sustina cu elemente concrete.
Brasoava asta nu ne transmite decat ca semnatarii si lansatorii ei sunt nu doar lichele ci si incompetenti, chiar prosti daca vreti! Cele asa zise 10 puncte se reduc in esenta la 4. Primele doua sunt rasucite in forme si cuvinte diferite de inca 6 ori. Nu inteleg cum a fost acceptata asta, drept motiune de cenzura! Ca nu exagerez, va invit sa analizam impreuna fiecare punct de mai jos.

10 motive pentru care Guvernul Boc trebuie sa plece

Liberalul a dat citire mai apoi celor 10 motive trecute in motiunea de cenzura pentru care Guvernul Boc trebuie sa fie demis:

1. Pentru ca actualul Guvern Boc nu mai respecta demult Programul de guvernare aprobat de Parlament, la investitura, in decembrie 2009.[Radu Constantin:nimic concret; trebuiau oferite exemple clare de abatere de la program. In felul asta se exprima si tzatza Mita in piata din Berceni iar afirmatia poate fi spusa oriunde si despre orice guvern, chiar si despre cel al Marii Britanii].

2. A declansat un veritabil razboi economic impotriva romanilor, inceput cu un atac devastator impotriva mediului privat, impotriva acelor oameni care produc valoare adaugata in societatea romaneasca, care vor sa munceasca mai bine, pentru a castiga mai bine, pentru a putea trai mai bine.[Radu Constantin: din nou, lispesc datele de sustinere a afirmatiilor].

3. Guvernarea Basescu-Udrea-Boc-Anastase a produs un dezastru generalizat in economie, prin sugrumarea cu taxe si impozite aberante a liberei initiative si a investitiilor in mediul privat care genereaza noi locuri de munca. [Radu Constantin:pe principiul "cauza - efect", era necesar sa se porbeze ca intr-adevar guvernarea asta (si nimic altceva), a produs dezastrul economic si a sugrumat libera initiativa. Pntru mine si punctul se desprinde din cel dea-l doilea si ca si acela, ramane tot neconvingator.].

4. Politica haotica si fiscalitatea excesiva impuse de Guvernarea Basescu-Udrea-Boc-Anastase adancesc si mai mult criza. [Radu Constantin: Punctul 4 este subinteles la punctele 2 si 3; prezentarea lui separata demonstreaza superficialitate si lipsa de idei-combat. Din asta eu trag concluzia ca editorii s-au concentrat mai mult pe inventarea celor 10 puncte incriminatorii, decat pe evidentierea unor probleme cu adevarat reale si care chiar exista.

continuare

5. Guvernarea Basescu-Udrea-Boc-Anastase a luat masuri prin care umileste toate categoriile de cetateni [Radu Constantin: Bula, daca ar fi fost pus sa dezvolte o propozitie ar fi facut-o mai potrivit].

6. Directia spre care tara este condusa de Guvernarea Basescu-Udrea-Boc-Anastase este cea a colapsului social. Activitatea guvernamentala dezastruoasa a declansat si intretine razboiul impotriva cetatenilor romani, - razboiul intre romani.[Radu Constantin: vezi punctul 5: e acelas lucru spus/din nou nesustinut de exemple, intr-o alta forma. Cata saracie de idei!]

7. Guvernarea Basescu-Udrea-Boc-Anastase este singurul guvern din Europa care a indraznit sa ceara limitarea drepturilor cetatenesti pentru asanarea finantelor publice. Asimilarea situatiei din economie cu un razboi sau un cataclism reprezinta actul de capitulare al unei guvernari care s-a declarat neputincioasa in fata realitatii. [Radu Constantin: varza! Ce poti sa spui despre o asemenea formulare? "Asimilarea situatiei din economie cu un razboi sau un cataclism reprezinta actul de capitulare al unei guvernari care s-a declarat neputincioasa in fata realitatii". Notati-va la rubrica: " ASA NU/NU FACETI CA EI!" Voi intelegeti ceva din ce spun astia aici? Pe cine blameaza ei? Cine a facut aceasta "asimilare de situatie economica, cu un razboi? Si cum, in ce fel o asimilare intre doua aspecte, reprezinta un act de capitulare? Apoi, cand oare s-a declarat guvernarea asta neputincioasa in fata realitatii, ca eu nu-mi aduc aminte sa fi auzit de asa ceva?]. Ce parere aveti de cei ce vor sa rastoarne guvernul? Eu cred ca trebuiesc judecati cu codul penal in mana! Prostii astia se joaca cu institutiile poporului!]

continuare 2

8. Guvernarea Basescu-Udrea-Boc-Anastase a instalat in Romania un sistem clientelar care capuseaza institutiile statului, de la cel mai inalt nivel pana la ultima comuna din Romania, in care banii publici se scurg prin "sitele" portocalii catre camarila politica . : mda, chiar zilele trecute ne-am delectat cu stenogramele ce sustin observatia asta. Cata ipocrizie;"se sparie gandul!']

9. Guvernarea Basescu-Udrea-Boc-Anastase a inoculat sentimentul de frica, de teama, de represalii, specifice regimurilor totalitare, pentru a incerca sa se mentina la putere cu orice pret.[Radu Constantin: Cui, lui Vantu, lui Voiculescu, lui ponta "infantul obraznic"? Cui, lui Mircea Badea?] Cui, ca romanilor obisnuiti,pe care-i stiu eu in tara, in niciun caz!]

10. Actualul Prim-ministru trebuie sa plece pentru ca a oferit pe tava lui Traian Basescu Guvernul pe care il conduce, reusind sa-l stearga din paginile Constitutiei, de la capitolul Putere executiva. [Radu Constantin: Iarasi spun: astora, Bula le e profesor! .
Cica Primul ministru, a oferit pe tava presedintelui, un guvern pe care-l conduce? Cine-l conduce? Primul ministru sau Traian Basescu? "Ponta paste ***", cine/care e subiectul? Sa stearga ce ,sau pe cine, din paginile Constitutiei? Nici ca sa te crucesti nu mai ai energie! Astia trebuiesc trimisi dupa gratii pentru perturbarea linistii publice, pt consum ilegal de fonduri publice si pentru actiuni subversive impotriva tarii. .

Jos bas-Boc !

sa pice Boc6 :))
Urmeaza Boc7 :)))))))

 

mai degraba urmeaza

basescu 2
sau udrea 5

Udrea sigur ramane :))

il schimba iar pe vladescu si zice c-a facut reforma :)))))))))))))))))))))))

MANIA PROLETARA A PRIVILEGIATILOR..

Din startul lui Eugen Nicolaescu in prezentarea motiunii sunt deja calificari si categorisiri grele referitoare la societatea romaneasca si evident guvernarea actuala ca si cum romania s-a nascut ieri..
Furia verbala este o tactica cu efect emotional in care mai intai si-ntai trebuie sa creada cei ce-o folosesc si-apoi cei carora le este transmis mesajul.
De la distanta pare mai mult decat suspecta aceasta abordare avand in vedere tot spectrul politic si disperarea de-a ajunge la resurse.
Eugen Nicolaescu nu s-a remarcat foarte mult ca ministru ci tocmai a fost destul de controversat ca personaj.
Desigur ca batalia se va da in Parlament si nu la un vot.
Singurul fapt ca nr parlamentarilor sa fie redus si este deja suficient sa cred ca frica este la limita.
Nu-mi doresc nicidecum PSD+PNL+PC+UDMR+PRM la guvernare si mai ales cu cei care sunt promovati de respectivele partide.

 

pe banii nostrii astia portocalii s-au imbogatzit!

BASESCU MAI ARE 5% DIN INCREDEREA POPULATZIEI! DACA PRIMESTE MAI MULT DE PROCENTUL ASTA DIN VOTURILE PARLAMENTARILOR..RESPECTIVII SUNT COMPLICI LA RUINAREA ROMANIEI! AM AJUNS ULTIMA TZARA DIN EUROPA! LA PRELUAREA MANDATULUI DE CATRE BOC ROMANIA TOCMAI FUSESE FELICITATA PENTRU CRESTEREA ECONOMICA DIN 2008, UNA DINTRE CELE MAI BUNE DIN EUROPA!

 

ADEVARAT

Aceasta guvernare PDL-UDMR nu a facut nimic palpabil. Promisiuni electorale demagogice ce s-au dovedit minciuni gogonate etc etc le stim cu toti. Dar intrebarea este de la cine a invatat? Nu cumva de la anteguvernanti lor? Indiferent de culoarea politica toti fara exceptie au dus Romania in pragul dezastrului economic social. PSD urmas de drept al PCR a respectat lozinca "nu ne vindem tara"? Nu desigur.Deci trageti concluziile oameni buni. Ar trebui un partid integru si demn pentru natiunea romana,incoruptibil care sa salveze ce mai este de salvat. Si nu acesti mascarici cu titulatura de politician.

 

sigur

ca nu au facut ceva de amploare privatizarii avutiei nattionale, bine dirijata spre buzunarele cui trebuie,
- sigur ca nu a distrus agricultura de dragul afacerilor cu papica din import,
- sigur ca n-a zapacit pe romani prin manipulari mass-mediatice, de nu mai stie omul ce-i cu tara lui si nici macar ca-i este interesul lui de cetatean,
- sigur ca nu a produs un SOV sau un Voicu, ca sa nu vorbim decat de ultimele dezvaluiri ...
- sigur ca justitia a fost aservita si cumparata in timp iar curatarea ei va cere tot atata timp,
- sigur ...
Intr-adevar guvernarea actuala e departe de astfel de performante. Lucrurile mari pe drumul raului l-au facut inaintasii lor, initiati, pusi la treaba si protejati de tatucul Ilici.

@Herra

NU te contrazic dar asta nu inseamna tot a demagogie? UN politician integru si onest face ce a promis intr-o campanie ca sa fie reales si pomenit mereu pentru posteritate. Caci am urmaritcu interes de la inceputul acestei guvernari ascensiunea pe care afacut-o,dar sunt complet dezamagit di ceea ce am obsevat in acesti 6 ani.Si cred ca imi dai dreptul la opinie asa cum este prevazut acest drept in toata lumea.

Discursuri sforaitoare ale Opozitiei si nimic altceva ....

...MAI DE ACTUALITATE AR FI ANTICIPATELE PENTRU PARLAMENTUL UNICAMERAL .

 

NU VA TRECE NICI ASTA

...pentru ca opozitia inca nu are psosibilitatea redresarii si tuatiei si atunci asumarea unei raspunderi in acasta situatie este echivalent cu un salt in gol fara parasuta . Daca PDL considera ca ar fi o iesire onorabila din incercuire se poate da o comanda si atunci cu sprijinul independentilor motiunea ar pute trece . Pina si Presedintele s-a saturat de incompetenta si incpacitatea PM.

 

MOTIUNE - LOTIUNE

FONFAILA - MOFLAILA
POLITICA - CA** !

 

DIBACI CITITOR!

Tovarasul contabil sef de la C.A.P.-ul pesedisto-liberalo-conservator,a interpretat mult asteptata "BOCTIUNE" Bogata in continut, ea reprezinta pentru membrii partidelor lor, un document de insemnatate deosebita si care le va calauzi calea in drumul spre societatea multilaterala pe care viseaza sa o faureasca in frunte cu marii cirmaci.....dupa ce vor cistiga puterea , probabil pe undeva dupa 2012!!!!!
Acum nici ei nu cred si nici nu vor acest lucru, dar in RAZBOIUL declansat , suna frumos.

 

KGB-ul lucreaza cu ajutorul cozilor de topor

Cine are ceva cunostinte istorice despre miscarile sociale din Romania de dupa unirea din 58 si pana la primul razboi, iar apoi despre cele din perioada interbelica si dupa aceasta, poate sa constate ca toate actiunile puse la cale de opozitie se pliaza ca o manuse pe tiparele miscarilor sociale din trecut, miscari sociale puse la cale de mama Rusie pentru a slabi si distruge statul roman.

 

nici macar atat

cozi de ciocan din .......... cauciuc !

O, haos si incompetentă, numele vostru este PD-L!

Cuvantul de ordine al politicii din ziua de astăzi este incoerenta. Iar in ultimele două zile asistăm la cea mai nouă formă de manifestare a acesteia. Două legi, extrem de importante pentru viitorul economic al Romaniei, au trecut prin votul Parlamentului "din greseală". Este vorba despre Legea privind scăderea taxei pe valoare adăugată, de la 24% la 5%, la alimentele de bază, si respectiv despre Legea neimpozitării pensiilor mai mici de 2,000 de lei. "A fost o eroare de comunicare, ca modalitate de lucru. Vom reveni asupra acesteia printr-o initiativă legislativă pe care o vom promova in regim de urgentă si prin care vom reveni", a declarat acesta. Spunesitu .ro

 

un mare perche faceti voi

va faceti ca munciti , hartii pe dindoua pe din patru si tot asa.

 

Ce-aveti bre?

V-a muscat capra?Adica cum, a fost luat la respundere? poate tras la raspundere.Nu se mai obisnuieste cap limpede? o sa va faceti de bafta. O zi buna!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor