Ponta indeamna Guvernul sa sara de la balcoane precum Adrian Sobaru

Miercuri, 16 Martie 2011, ora 17:38
2726 citiri
Ponta indeamna Guvernul sa sara de la balcoane precum Adrian Sobaru
Foto:Realitatea TV

Presedintele PSD, Victor Ponta, a indemnat Guvernul Romaniei, la discursul de la asumarea raspunderii pe Codul Muncii, sa se arunce de la balcoanele Parlamentului, asa cum a facut in decembrie Adrian Sobaru.

"Voi incheia spunand ca la ultima motiune, un fapt aproape tragic s-a intamplat in Parlament. S-a ajuns sa avem aceste balcoane pentru ca un roman sa nu protesteze fata de guvernul Boc. Daca la balcoane ar sta guvernul Boc si daca ar avea demnitatea lui Adrian Sobaru, ar putea sa ne salveze de un rau mai mare", a declarat Ponta.

Liderul PSD a lansat un atac dur si la adresa majoritatii guvernamentale care sustine Guvernul, spunand ca "e o alianta intre hoti si prosti".

"Romania are nevoie de un alt guvern, dar si de alti parlamentari, care sa aiba atata demnitate sa se ridice din banca si sa-si exprime optiunea. Sa primesti bani de la guvern sa stai in banca e chiar mai mult decat o umilinta, pe care sper sincer ca o parte din cei aflati la putere o vor evita", a adaugat acesta.

El l-a infruntat si pe unul dintre parlamentarii Puterii, care i-a spus ceva din sala, zicandu-i ca "inteleg ca ati primit 1.3 milioane de la dl Boc sa stati in banca, nu sa injurati, mai cereti un supliment de bani".

Vorbind despre Boc, el a spus ca acesta va fi oricum data afara din fruntea Guvernului de catre presedintele Traian Basescu si i-a spus ca "repeta ca un papagal".

"O sa remarc ca e neaparata nevoie de un alt prim ministru. E nevoie sa avem un prim ministru. Repetati vorbe goale, ca un papagal, ca vom iesi din criza, si ca domnul Boc cel puternic se lupta cu Alianta Socialista sunt lucruri care nu se explica prin nicio lovitura, nici prin cazatura si nici de la oul de Paste", a mai spus Ponta.

El a citat dintr-un discurs al lui Boc din 2003, in care acuza faptul ca asumarea raspunderii guvernului transforma Parlamentul intr-o anexa a Executivului.

"Va invit sa nu mai fiti o anexa a domnului Basescu, a domnului Boc, a doamnei Udrea", le-a spus Ponta parlamentarilor Puterii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Ponta asumare raspundere, #Ponta guvern saritura Sobaru , #motiune cenzura