Ponta spune ca ProRomania vine cu 30 de voturi la vedere pentru motiunea impotriva Guvernului Dancila

Miercuri, 09 Octombrie 2019, ora 20:08
4565 citiri
Ponta spune ca ProRomania vine cu 30 de voturi la vedere pentru motiunea impotriva Guvernului Dancila
Foto: Andreea Alexandru / Mediafax Foto / Hepta.ro

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, anunta ca cei 30 de deputati si senatori ai partidului vor fi prezenti joi la motiunea de cenzura si vor vota vedere "pentru binele tuturor" si afirma ca doi deputati pusi de USR pe lista "au batut palma" cu PSD.

"Cei 30 de deputati si senatori ProRomania vor fi prezenti maine la motiunea de cenzura si vor vota la vedere pentru binele nostru al tuturor", spune Ponta.

El are si doua constatari suplimentare.

"Am crezut ca am trait cele mai dificile momente din viata mea politica inainte de motiunea de cenzura din aprilie 2012 impotriva Guvernului PDL. Sunt extrem de uimit si dezamagit sa constat ca ceea ce s-a intamplat in aceste zile - promisiunile, amenintarile, dezmatul de bani murdari si bani publici la care s-au dedat Dancila, Arsene, Fifor & Co a depasit, din pacate, uraciunea PDL si a lui Basescu", spune Ponta.

El adauga ca ar vrea ca Dan Barna si colegii de la USR sa invete din lectia din aceste zile ca este usor sa-i critici pe altii.

"Iata ca doi deputati pusi de ei pe lista (Oana Bizgan si Adrian Dohotaru) au batut palma fara niciun scrupul cu PSD si Dancila / noi de la ProRomania aducem 30 de voturi!", sustine Ponta.

Adrian Dohotaru, fost membru USR, in prezent deputat independent, s-a intalnit miercuri cu ministrul Transporturilor si a obtinut de la acesta promisiunea ca vor fi scoase de pe lista lacurilor navigabile Tarnita si Belis-Fantanele.

Ponta sugereaza ca, in schimbul atingerii acestui obiectiv, Dohotaru nu va vota motiunea, desi a semnat pentru ea. Intr-adevar, deputatul independent a declarat ca inca nu stie daca merge sau nu la vot.

Oana Bizgan, care a intrat in Parlament pe lista USR, insa din 2017 este deputat independent, este plecata la Londra, unde va participa la un program de fellowship dezvoltat de World Economic Forum in colaborare cu Apolitical Academy.

#Ponta motiune cenzura Dancila , #motiune cenzura