Discuta LIVE la TV Ziare.com cu Daniel Oajdea despre motiunea de cenzura

Marti, 15 Iunie 2010, ora 08:00
1546 citiri
Discuta LIVE la TV Ziare.com cu Daniel Oajdea despre motiunea de cenzura

TV Ziare.com va invita sa intrati in dialog marti, incepand cu ora 10.40, cu parlamentarul Daniel Oajdea.

Invitatul Ziare.com este unul dintre putinii parlamentari ai puterii care a declarat deschis ca va vota pentru motiunea de cenzura indreptata impotriva guvernului Emil Boc.

Cine este Daniel Oajdea?.

Deputata Teo Trandafir si senatorul Georgica Severin sunt ceilalti doi democrat liberali care au declarat ca o sa voteze impotriva propriului partid.

Teo Trandafir voteaza motiunea, dar vrea ca Boc sa ramana in functie.

Daniel Oajdea a organizat duminica o intalnire cu alegatorii din colegiul sau carora le-a cerut sa-i spuna cum sa voteze la motiune. In urma votului, parlamentarul PD-L a luat decizia sa voteze impotriva cabinetului condus chiar de presedintele sau de partid, Emil Boc.

Dupa declaratiile publice ale parlamentarului iesean, Biroul Permanent al PD-L a decis luni s apropuna suspendarea lui Oajdea din partid.

Pentru a afla ce regrete are Daniel Oajdea dupa aceasta decizie si cum crede ca se va sfarsi ziua de azi, intrati AICI, incepand cu ora 10.30.

Codul de etica

Ziare.com isi rezerva dreptul de a lua masuri impotriva tuturor celor care nu respecta obligatiile ce le revin in urma participarii la emisiune.

Realizatorul emisiunii si comentatorii trebuie sa respecte dreptul la opinie a celorlalti participanti la emisiunie si sa nu faca niciun fel de comentariu discriminator pe criterii fizice, religioase, etnice, rasiale, politice sau culturale.

Toate afirmatiile si comentariile trebuie sa tina cont de existenta dreptului la pluralism politic si social, la diversitate culturala, lingvistica si religioasa.

Atat realizatorul emisiunii, cat si comentatorii nu au voie sa faca niciun fel de afirmatii care ar putea leza demnitatea umana, dreptul la propria imagine sau care sa afecteze in vreun fel protectia minorilor.

Participantii la emisiune nu au voie sa promoveze publicatii, site-uri sau alte canale media cu continut xenofob, rasial, pornografic sau care intra sub incidenta legilor cu privire la drepturile de autor.

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#Daniel Oajdea, #TV Ziare com, #televiziunea Ziare com, #motiune cenzura, #vot motiune cenzura , #motiune cenzura