Ziare.com

Unii deputati merg la motiune cu avocatul

Marti, 26 Octombrie 2010, ora 07:06

   

Unii deputati merg la motiune cu avocatul
Decizia conducerii PD-L de-a interzice parlamentarilor partidului sa participe la votarea motiunii de cenzura n-a trecut lin, ca o adiere de primavara, pe langa mintile celor vizati.

Am aflat ca un palc de deputati, incitati de un palc de smecheri de la PSD sa verifice in ce masura o asemenea interdictie este legala, a trecut la fapte.

Unul dintre ei a contactat chiar o mare casa de avocatura si a solicitat o verificare a legalitatii masurii. In plus, a cerut sa i se spuna ce sorti de izbanda ar avea o actiune de contestare in justitie a unei eventuale decizii de excludere din partid pe motiv de prejudiciere a imaginii acestuia.

Din cate am citit noi din statutul partidului, putine. Si asta deoarece PD-L garanteaza libertatea de actiune si exprimare atata timp cat membrii respecta deciziile luate de organele de conducere, in afara acestui cadru putand fi pasibili de excludere.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2083 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
7 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Deci,deputati merge cu avocatu la serviciu

Deci,este indizivi si comunitatiuri de politiciani care doreste sa eziste si sa voteste in palarment ordonat, si pe care incearca sa eslipce asa prin aceste apele la modele de interzice pe parlamentari de la partid sa participeasca sa voteste motiunea de cenruza care poate sa se interpreteste specific la ordinea care este in partidul care tot el este..

 

si cine platesc avocatii aia ?

prostii astia multi.

 

domnule cand se termina devalizarea de bani a acestei tari ?

miliarde si miliarde cheltuite aiurea la cheremul unor nemernici, auzi 4 miliarde de euro locul la Cotroceni, de unde sunt fratilor banii astia cand noi n-ajungem nici intr-o viata la banii aia ?
Lasa ca va vine randul, nemernicilor.

 

Unii deputati merg la motiune cu avocatul

O prostie mai mare nu cred ca se putea spune.Adica cum? Atunci cand opozitia nu voteaza, parasind sala de sedinte si nu de putine ori, este legal si cand puterea declara ca nu va vota se pune problema legalitatii.
Sunteti caraghiosi!

 

Sa vina IANTUUU !!!

Sa faca la PARLIMENT emisiunea "ALESII SPUN LUCRURI TRASNITE" si asa avem nevoie de piine si circ!
Circ avem destul cu piinea e mai greu de asigurat!!!!

 

SCLAVAGISMUL POLITIC PDL-ist,

Conducerea PDL-ista dispretuita de o tara intreaga si PRIN A CARUI FAPTE COPRUPTE [OATE DUCE LA DIZOLVAREA PDL-luii conf. art.46 din legea 14/2003, nu are nici un drept sa impuna membrilor de partid cum sa-si exercite indatoririle de parlamentari.

Aceasta decizie a conducerii penale a PDL-UDREA -BOC contravine insasi legii partidelor politice ,legea 14/2003,
CAPITOLUL I
Dispozitii generale
Art. 1.
Partidele politice sunt asociatii cu caracter politic ale cetatenilor romani cu drept de vot, care participa in mod liber la formarea si exercitarea vointei lor politice, indeplinind o misiune publica garantata de Constitutie. Ele sunt persoane juridice de drept public.

Art. 2.
Prin activitatea lor, partidele politice promoveaza valorile si interesele nationale, pluralismul politic, contribuie la formarea opiniei publice, participa cu candidati in alegeri si la constituirea unor autoritati publice si stimuleaza participarea cetatenilor la scrutinuri, potrivit legii.",

Mai mult decat atat conf.art.40 alin.2 din Constitutia Romaniei:

"(2) Partidele sau organizatiile care, prin scopurile ori prin activitatea lor, militează impotriva pluralismului politic, a principiilor statului de drept ori a suveranitătii, a integritătii sau a independentei Romaniei sunt neconstitutionale. "

Ce este mai IMPOTRIVA P[RINCIPIILOR STATTYULUI DE DREPT decat obstructionarea libertatii de exprimare a constiintei politice?

 

aci ai dreptate

dr cand "m.ata" (crina ntonescu) ia dat afara pa aia de au votat altfel cum a fost? iar t.actu (orban) nu a zis nimik?


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor