Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Vosganian: Ministrii PD-L se ascund de popor

Luni, 18 Octombrie 2010, ora 13:30
1414 citiri

Purtatorul de cuvant al PNL, Varujan Vosganian, i-a acuzat pe membrii guvernului Boc ca se ascund de popor si nu mai apar in public din cauza situatiei dezastruoase pe care au creat-o.

"Noi avem un Guvern care se ascunde de popor. Observati ca in nici un eveniment public, ministrii PD nu mai ies. Ei au fost intampinati fie cu ghemotoace de hartie aruncate catre dansii, cu sticle de plastic, cu oua. Mitingurile au atins un nivel folcloric fara precedent", a declarat Vosganian, conform RFI.

Vicepresedintele PNL a mai declarat si ca Opozitia va demara procedura de suspendare a presedintelui Traian Basescu, daca acesta nu va numi un premier propus de alianta PSD-PNL-PC in cazul in care guvernul Boc va cadea la motiunea de cenzura.

"In situatia in care se va face o astfel de majoritate, care va prezenta, asa cum ne-am propus, PSD cu PC si cu PNL, un singur candidat pentru prim-ministru si presedintele va refuza acest lucru, e foarte probabil sa reluam procedura suspendarii presedintelui, pentru ca el se va aseza iarasi impotriva spiritului constitutional, care respecta vointa majoritatii parlamentare ca fiind principalul argument in alcatuirea unei guvernari stabile", declara Varujan Vosganian.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Varujan Vosanian motiune cenzura, #majoritate parlamentara, #Guvern PDL , #motiune cenzura