Moțiunea simplă împotriva ministrului mediului, respinsă de Camera Deputaților cu un vot ferm
Politica / motiune
Camera Deputaţilor a respins, luni, moţiunea simplă depusă de USR împotriva ministrului Mediului, Tanczos Barna. S-au înregistrat 83 de voturi "pentru", 186 de voturi "împotrivă" şi o abţinere. USR susţine că ministrul Tanczos Barna este "principalul vinovat" pentru tăierile ilegale de păduri, pentru distrugerile ...
USR a depus moţiune simplă împotriva ministrului Culturii pentru că nu l-a demis pe directorul interimar al TNB. "Cea mai reprezentativă scenă a ţării a fost transformată într-o platformă a propagandei extremiste pro-Kremlin"
Marti, 29 Martie 2022, ora 10:58 - USR a depus moţiune simplă împotriva ministrului Culturii pentru că nu l-a demis pe directorul interimar al TNB. "Cea mai reprezentativă scenă a ţării a fost transformată într-o platformă a propagandei extremiste pro-Kremlin"
Politica / motiune
USR a anunţat marţi, 29 martie, că a depus moţiune simplă împotriva ministrului Culturii, Lucian Romaşcanu, ca urmare a refuzului de a-l demite pe directorul interimar al Teatrului Naţional...
A fost stabilită ziua moțiunii împotriva ministrului Energiei. USR: ”Virgil Popescu, cel mai mare pericol la adresa securităţii energetice”
Miercuri, 02 Februarie 2022, ora 17:59 - A fost stabilită ziua moțiunii împotriva ministrului Energiei. USR: ”Virgil Popescu, cel mai mare pericol la adresa securităţii energetice”
Politica / motiune
Moţiunea simplă depusă de USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, va fi dezbătută luni, 7 februarie. Votul va fi dat două zile mai târziu. Decizia a fost luată miercuri, 2...
Variantă discutată de PNL și PSD: moțiunea să fie votată pe 1 octombrie, după congresul liberalilor SURSE
Joi, 09 Septembrie 2021, ora 09:15 - Variantă discutată de PNL și PSD: moțiunea să fie votată pe 1 octombrie, după congresul liberalilor SURSE
Politica / motiune
PNL, PSD și UDMR ar putea susține în ședința de azi a Birourilor Permanente ca moțiunea de cenzură să fie votată pe 1 octombrie, o săptămâna după congresul PNL și cu o zi înainte de...
Liberalii au anuntat cum vor vota in cazul motiunii initiate de PSD la adresa ministrului Ghinea. "Nu stim cand va fi depusa motiunea, dar PNL este mobilizat"
Luni, 14 Iunie 2021, ora 11:36 - Liberalii au anuntat cum vor vota in cazul motiunii initiate de PSD la adresa ministrului Ghinea. "Nu stim cand va fi depusa motiunea, dar PNL este mobilizat"
Politica / motiune
Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca Biroul Executiv al formatiunii a decis, in unanimitate, ca parlamentarii formatiunii sa voteze impotriva motiunii initiate de PSD la adresa...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei motiune . Această zonă va concentra articolele categoriei Politica din Ziare.Com care au subiectul principal: motiune.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - motiune, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Politica , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.