Noua motiune a PSD - 10 motive pentru care Guvernul Boc trebuie sa cada (Video)

Luni, 28 Iunie 2010, ora 13:40
2193 citiri
Noua motiune a PSD - 10 motive pentru care Guvernul Boc trebuie sa cada (Video)

PSD a pregatit deja textul unei noi motiuni de cenzura care include zece motive pentru care Guvernul Boc trebuie sa cada, iar ea va fi semnata luni de toti parlamentarii social democrati, dupa care va fi inaintata parlamentarilor PNL, dar si celor de la Putere, a anuntat luni, dupa sedinta Biroului Permanent, Victor Ponta.

"Am adoptat azi (luni n.red.) motiunea de cenzura speciala, deschisa, adica una populara. Sunt zece motive pentru care Guvernul Boc trebuie sa plece.

Printre ele se numara faptele ca dispretuieste pensionarii, mareste excesiv taxele si impozitele, atenteaza la siguranta cetatenilor, ignora soarta agriculturii in Romania sau considera presa o amenintare la siguranta nationala", a precizat liderul social democrat.

Victor Ponta a mai spus ca toti parlamentarii PSD vor semna luni aceasta motiune de cenzura.

"Dupa asta o vor trimite grupului PNL si invidividual catre toti senatorii si deputatii care inca sustin Guvernul Boc. Speram ca azi (luni n.red.), maine (marti n.red.) sau poimaine (miercuri n.red.) sa obtinem un numar de 236 de semnaturi.

Facem apel catre sindicate, presa si catre toti cei care se pot implica in aceasta actiune ca sa stranga semnaturi care sa ii oblige pe parlamentari sa voteze motiunea", a mai completat liderul social democrat.

Victor Ponta a mai precizat ca "este o motiune populara si un apel la toti care sunt nemultumiti sa ii sprijine in aceasta actiune, aceea de a putea da jos Guvernul Boc si a gasi o solutie de salvarea Romaniei".

Liderul PSD a mai declarat ca PSD a decis sa adreseze o scrisoarea Avocatului Poporuluim singurul care poate ataca ordonanta de majorare a TVA-ului.

"Tot in sedinta de luni am decis impreun, ca ca sub coordonarea lui Gheorghe Nichita, sa pregatim toate actiunile la nivel local fata de atacul fara precedent asupra administratiei locale. Atacul este fara precedent si este o intoarcere la supracentralizare si condamna autoritatile locale la o disparitie in cat mai scurt timp", a conchis Ponta.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Victor Ponta motiune cenzura, #zece motive eliminare Guvern , #motiune
Comentarii
Poza DomnitaRaluca
DomnitaRaluca
rank 3
Propun ca Ponta sa preia Guvernul, sa ne scoata el din criza. Sa intre la guvernare daca e barbat
Poza Berceanu_Umbrarescu_Basescu
Berceanu_Umbrarescu_Basescu
rank 1
e timpul sa scap de tripleta berceanu videanu blaga