Ziare.com

PNL, inca o motiune: "Guvernul Ponta e incapabil sa scrie dupa dictare"

Miercuri, 18 Iunie 2014, ora 14:48

   

PNL, inca o motiune: "Guvernul Ponta e incapabil sa scrie dupa dictare"
Liderul grupului PNL din Senat, Puiu Hasotti, a anuntat, miercuri, in plen, depunerea motiunii simple cu titlul "Guvernul Ponta este incapabil sa scrie dupa dictare", semnata de senatorii PNL si PDL.

Presedintele de sedinta, social-democratul Ioan Chelaru, a declarat ca plenul a luat act de depunerea acestei motiuni simple si a adaugat ca se indeplinesc prevederile articolului 53 din Regulament.

"Voi inainta textul motiunii semnat de cei doi lideri, Puiu Hasotti si Dumitru Oprea, presedintelui Senatului, pentru fixarea termenului pentru dezbateri si sa inainteze textul Guvernului si ministerului de resort", a anuntat Ioan Chelaru.

El a mai mentionat ca in sase zile se va stabili termenul pentru dezbaterea acestei motiuni simple.

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a anuntat, luni, ca grupului senatorilor PNL va initia o motiune simpla pe tema absorbtiei fondurilor europene si a politicilor guvernamentale din acest domeniu.

"Este o decizie a grupului parlamentar, am asumat-o toti, am initiat-o. Tema majora este a fondurilor europene, a politicilor Guvernului, a incapacitatii Guvernului de a duce o politica eficienta si coerenta in aceasta privinta", a declarat Antonescu.

Sursa: MEDIAFAX

Articol citit de 1020 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Guvernul Ponta e incapabil sa scrie dupa dictare"

Adevarat.Guvernul Ponta poate doar copia.

 

Conti, mi-ai luat vorba din gura :)

"Guvernul Ponta e incapabil sa scrie dupa dictare".

Sa faca dl. Crin niste desene ca sa inteleaga si tov. Viorel care este chichirezul!

Ponta s-a inconjurat de o adunătură de analfabeti puscăriabili!

... Cu de-al dintr-ăstia s-a inconjurat Ponta - toti cu diplome cumpărate de la tarabele universitătilor particulare si doctorate plagiate. De asta oamenii lui Ponta fac alergie la adevăratii intelectuali - oameni pregatiti, buni profesionisti, competenti, responsabili. Asta e marele ghinion al oamenilor cu care Ponta a venit la guvernare - odată cu diplomele nu li s-a dat si desteptăciune.

Eroareee....

Nu pot sa scrie deloc,doar copiaza,ca doar asta este caracteristica guvernului.Se confuda doar cua prim ministrului.Siktir ponta si tot guvernul!

 

a

Pai scrisul dupa dictare presupune mai multa inteligenta decat sa copiezi rand cu rand ceva...saracii de la psd au ramas la stadiul copiatului, ne le duce capul ca sa si descifreze ce au scris, ce au semnat.Asta-i problema, din cauza asta este tara acolo unde este, pentru ca ne conduc niste incapabili, lipsiti de cunostinte si profesionalism in frunte cu Ponta.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor