Toni Greblă îi răspunde lui Nicușor Dan pe tema autorizațiilor ilegale din Kiseleff:„După răspunsul ISC vom întreprinde toate măsurile”
Politica / Nicusor Dan
Instituţia Prefectului Bucureşti – condusă de Toni Greblă – i-a transmis, sâmbătă, primarului general Nicuşor Dan, că nu a susţinut „cu niciun prilej” că refuză să atace în instanţă cele două autorizaţii de construire pentru imobilele de pe şoseaua Kiseleff şi că, după primirea răspunsului de la Inspectoratul de ...
Explicația primarului general al Capitalei pentru lipsa de apă calda din sectoarele 2 si 3 ale Capitalei: "CET-ul care este în revizie este cel mai mare"
Miercuri, 14 Iulie 2021, ora 18:42 - Explicația primarului general al Capitalei pentru lipsa de apă calda din sectoarele 2 si 3 ale Capitalei: "CET-ul care este în revizie este cel mai mare"
Politica / Nicusor Dan
Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, spune că în sectoarele 2 și 3 ale Capitalei nu există apă caldă pe motiv că unul din cele patru CET-uri este în revizie. "Bucureştiul are...
Prefectul Capitalei ataca in justitie detasarile de directori facute de Nicusor Dan. "Nu respecta legea, nu respecta Codul administrativ"
Joi, 17 Iunie 2021, ora 14:33 - Prefectul Capitalei ataca in justitie detasarile de directori facute de Nicusor Dan. "Nu respecta legea, nu respecta Codul administrativ"
Politica / Nicusor Dan
Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a declarat joi, 17 iunie, ca a atacat in contencios administrativ la Tribunalul Bucuresti detasarile de directori din Primaria Municipiului Bucuresti facute de...
Adevaratul motiv al tensiunilor dintre Nicusor Dan si USRPLUS. Ce se ascunde in spatele acuzatiilor
Miercuri, 05 Mai 2021, ora 11:29 - Adevaratul motiv al tensiunilor dintre Nicusor Dan si USRPLUS. Ce se ascunde in spatele acuzatiilor
Politica / Nicusor Dan
Refuzul consilierilor USRPLUS de a vota bugetul Primariei Capitalei a repus coalitia de guvernare intr-o situatie extrem de delicata. Multi liberali se tem ca lucrurile ar putea degenera intr-un...
Rares Bogdan intervine in scandalul dintre USR PLUS si Nicusor Dan: "Noi, liberalii, nu-i putem reprosa ca nu comunica. La ministrii guvernului a avut usa deschisa"
Miercuri, 05 Mai 2021, ora 11:00 - Rares Bogdan intervine in scandalul dintre USR PLUS si Nicusor Dan: "Noi, liberalii, nu-i putem reprosa ca nu comunica. La ministrii guvernului a avut usa deschisa"
Politica / Nicusor Dan
Prim-vicepreseintele PNL, Rares Bogdan a declarat marti, 4 mai, ca USR-PLUS si primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, vor ajunge la o intelegere cu privire la votul asupra bugetului subliniind...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Nicusor Dan . Această zonă va concentra articolele categoriei Politica din Ziare.Com care au subiectul principal: Nicusor Dan.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Nicusor Dan, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Politica , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.