Opinii: Opozitia vrea destabilizare?

Luni, 25 Octombrie 2010, ora 12:14
4595 citiri
Opinii: Opozitia vrea destabilizare?
Foto: Antena 3 (arhiva)

Toata Europa este in fierbere. Oamenii sunt nemultumiti de masurile de austeritate si ies in strada cu milioanele in Franta, Grecia, Italia. Nemultumiti sunt si de noua lege a pensionarii, lege care se vrea unica pe tot cuprinsul Uniunii Europene.

Dar inca nu am auzit ca, in vreo tara a Uniunii Europene, Opozitia sa vrea sa darame Guvernul ori sa-l suspende pe presedinte. Din contra, vestile care ne parvin din exterior ne spun ca putere si opozitie stau la aceeasi masa cautand solutii pentru iesirea din criza.

Doar noi suntem unici, dar nu ca exemplu de urmat.

Se pare ca Opozitia de la noi are o singura idee si aceea fixa: inlaturarea actualei Puteri. Nu conteaza daca au sau nu au ce sa puna in loc, daca au sau nu au vreo solutie pentru iesirea tarii din criza sau ceea ce au e mai de soi.

PD-L si presedintele trebuie inlaturati pentru ca asa vrea Opozitia si nu pentru ca inlaturarea acestora ar rezolva in vreun fel situatia de acum a Romaniei si a romanilor.

Daca e sa se intample ceea ce vrea Opozitia, atunci ne vom confrunta cu o inflatie galopanta, investitorii straini vor fugi mancand pamantul ca si asa nu prea se inghesuie, se vor face alte si alte imprumuturi cu dobanzi uriase.

Si toate acestea daca se vor pune in aplicare masurile ultrapopuliste cu care PSD incearca sa minta, sa manipuleze ca sa castige bunavointa romanilor si sa arate ca se poate, dar ca PD-L nu vrea.

Nu stiu daca acum avem nevoie de haosul dorit de Opozitie atata timp, cat si Opozitia stie ca, in conditiile date, nu se poate mai mult si PD-L nu ar avea nici un interes sa puna atatea greutati pe umerii romanilor daca nu ar fi nevoie.

Toata aceasta lupta pe care Opozitia o duce de ani de zile impotriva PD-L si a presedintelui Basescu se rasfrange in final tot asupra romanilor simpli, a romanilor modesti, dar platitori corecti de taxe si impozite din care si politicienii isi primesc lunar salariile.

Ori interesul Opozitiei e sa intretina o permanenta stare de nemultumire si incordare a poporului impotriva Puterii si sa discrediteze actuala guvernare pana la grotesc, lucruri care avantajeaza Opozitia pe moment, dar nu o onoreaza in timp, pentru ca se stie cat va costa un nou guvern, un alt presedinte, o alta conducere care la un loc nu vor putea face nimic mai mult fata de cat au facut si fac cei care nu conduc acum.

Si toate acestea se fac cu bani, cu bani multi platiti de romani si nu din buzunarul Opozitiei ori acum visteria tarii e goala si sub nici o forma nu ar putea face fata cheltuielilor pe care le-ar vrea Opozitia.

Acum, Opozitia ar face mai bine sa se gandeasca la romanii amarati si necajiti si sa amane visul de a ajunge la butoane chiar in plina criza.

Opozitia sa mai astepte sa iasa Romania din criza si apoi n-are decat sa-si puna planurile in aplicare daca votul romanilor din 2008 si 2009 nu mai conteaza.

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#motiune cenzura Guvernul Boc, #Traian Basescu suspendare, #Romania relansare economica, #Romania masuri anticriza , #opozitie
Comentarii
A
anonymus
rank 1
Cand vorbesti de PSD nu te poti gandi decat la actiuni distructive.
Poza tieues
tieues
rank 5
Silvia Holotiuc;"Dar inca nu am auzit ca, in vreo tara a Uniunii Europene, Opozitia sa vrea sa darame Guvernul ori sa-l suspende pe presedinte"