Sesiune extraordinara - Baconschi demis, Opozitia zbiara anticipate, scandal si circ

Luni, 23 Ianuarie 2012, ora 17:36
20545 citiri
Sesiune extraordinara - Baconschi demis, Opozitia zbiara anticipate, scandal si circ
Foto: TVR Info

Premierul Emil Boc a anuntat in sesiunea extraordinara de luni a Parlamentului ca l-a demis pe ministrul de Externe, Teodor Baconschi, pentru afirmatiile jignitoare facute de acesta din urma la adresa protestatarilor.

La aceeasi reuniune extraordinara a Parlamentului, Victor Ponta a cerut demisia tuturor parlamentarilor, iar Crin Antonescu a cerut demisia presedintelui Traian Basescu.

Parlamentul s-a reunit in sesiune extraordinara pentru a dezbate situatia politica, sociala si economica a tarii, ca urmare a presiunii puse asupra intregii clase politice de manifestatiile de protest care au avut loc in ultimele zece zile in toata tara.

In debutul sedintei, senatorul independent Mircea Geoana a cerut ca Parlamentul sa il invite pe presedintele Traian Basescu marti, la sesiunea solemna organizata pentru 24 ianuarie, pentru ca el "personalizeaza Puterea actuala" si el trebuie sa prezinte solutiile proprii de iesire din criza actuala.

Solicitarea sa a fost respinsa si de USL si de PDL.

Ziare.com a transmis in format LIVE TEXT principalele evenimente si declaratii ale zilei:

17:15 - Presedintele de sedinta, Vasile Blaga, anunta incheierea lucrarilor primei zile a sesiunii extraordinare solicitate de USL. Senatorii si deputatii vor reveni marti la Parlament, la ora 11:00, pentru sesiunea solemna dedicata zilei de 24 Ianuarie.

17:05 - Emil Boc raspunde la acuzatiile aduse in timpul dezbaterilor. El i-a replicat lui Victor Ponta, care face deseori apropieri intre Romania si Grecia sau Italia, ca diferenta majora intre tara noastra aceste tari este ca Romania a luat toate masurile necesare, cu curaj. El a reamintit ca premieri precum Papandreou cum Zapatero au refuzat sa ia aceste masuri la timp, iar cei care au venit dupa ei sunt nevoiti sa o faca abia acum.

Emil Boc a mai afirmat ca "eforturile, suferintele si durerile poporului roman" nu trebuie sa fie uitate si le-a multumit parlamentarilor Puterii ca au inteles care este binele tarii si au sustinut Guvernul. "Este un alt mod de a face politica, la fel cum a facut si presedintele tarii, care si-a sacrificat imaginea", a mai amintit Emil Boc.

Liderul PDL a reamintit si de rezultatele referendumului, intreband USL de ce nu tine cont de votul poporului, pe care clameaza ca il sustine si il reprezinta. El a cerut inca o data revizuirea Constitutiei si trecerea la parlament unicameral cu maximum 300 de membri.

Emil Boc a subliniat ca nu este de acord cu propunerea USL de a arunca tara in instabilitate, doar pentru a avea alegeri anticipate cu doua luni inainte de cele programate, si a incheiat propunand inca o data pactul de stabilitate pentru 2012.

16:55 - Deputatul independent Daniel Oajdea, fost membru PDL, acuza Guvernul ca a taiat salariile si pensiile, dar a mentinut beneficiile "baietilor destepti", si a criticat numeroasele asumari de raspundere de catre Guvern. Totodata, el a acuzat si Opozitia, pentru faptul ca vrea sa se "impauneze" cu revendicarile protestatarilor dupa ce a fugit de la dezbaterile din parlament pentru legi importante.

16:50 - Elena Udrea, deputat PDL si ministru al Transporturilor, spune ca de 20 de ani, politicienii vand tara pentru voturi si acuza Guvernul Tariceanu ca "a lasat tara nepregatita".

"Oamenii ne-au trimis in Parlament nu pentru a injura toata ziua Cabinetul, presedintele, nu pentru a parasi sala cand se dezbat legi importante, ci pentru a ii reprezenta responsabil", a mai spus Udrea. Ea a prezentat cateva dintre realizarile sale ca ministru si i-a atacat pe liderii Opozitiei: "Imi pare rau ca domnii Ponta si Antonescu nu mai sunt in sala, le-as fi spus ca au fost amandoi la putere si nu a ramas nimic de pe urma lor".

Elena Udrea a spus inca o data ca "solutia nu este sa il schimbi pe Boc cu Ponta", ci solutia este schimbarea clasei politice, care trebuie sa rezulte dintr-un dialog Putere-Opozitie-societate civila.

16:40 - Senatorul PDL Anca Boagiu, ministru al Transporturilor, spune ca astepta de la Opozitie sa iasa "barbateste" in strada si sa le spuna oamenilor ca nu au cum sa faca ce promit in mod populist.

"Eu cred ca ratiunea va invinge, va invitam sa discutam despre Romania reala, si nu despre Romania politicienilor. Cum putem asigura stabilitatea macroeconomica, aveti solutii concrete? Aveti reteta bunastarii? Daca nu o tineti secreta, ea poate fi discutata", a spus ministrul.

Totodata, aceasta a cerut USL sa inceteze demersul la PE. "Opriti denigrarea Romaniei, de dragul romanilor care asteapta cu totul altceva de la politicieni", a spus Boagiu.

16:27 - Teodor Baconschi a precizat la Realitatea TV ca nu a fost demis prin SMS ci a fost sunat de premierul Emil Boc.

16:26 - Prim-vicepresedintele PDL Roberta Anastase prezinta rezultatele unor sondaje de opinie care arata nemultumirea populatiei fata de clasa politica si acuza Opozitia ca in ultimii ani a avut doar un discurs politic, fara sa ofere si solutii economice. "Noi am facut economie si nu politica", a spus presedintele Camerei Deputatilor, caracterizand demersul USL la PE drept unul "extrem de periculos", mai ales in contextul in care se cere demisia Guvernului, demisia parlamentarilor si demisia presedintelui.

16:24 - Vicepresedintele Senatului, Cristian Diaconescu, le multumeste liderilor USL ca au facut clarificari cu privire la sesizarile facute la Parlamentul European spunand ca se bucura ca "lupta politica va ramane in Romania".

16:20 - Crin Antonescu ii da replica lui Ioan Oltean, spunand ca nu a venit la sesiunea extraordinara ca sa i se spuna pe ce loc a iesit la alegerile din 2008, iar oamenii nu sunt framantati de situatia lui. "Diferenta dintre noi doi este ca pe mine nu m-a vazut niciodata milogindu-ma intr-un cabinet ministerial sa obtin energie ieftina pentru firmele mele. Eu nu am luat nciodata spaga sa-l pun pe Botis ministru in Romania. Daca vrei sa intelegeti ceva din diferentele astea, sa fim sanatosi si ne intalnim la urne", a spus liderul PNL.

In replica, Oltean a revenit la microfon si i-a spus lui Antonescu ca el si-a castigat colegiul cu 51% si nu se teme de urne.

16:12 - Deputatul Adrian Nastase, fost ministru de Externe, critica demiterea lui Teodor Baconschi in actualul context si pentru motivul enuntat de premierul Emil Boc.

Din greseala, presedintele de sedinta, Vasile Blaga, l-a invitat la prezentat pe Adrian Nastase numindu-l "Adrian Severin".

15:48 - Ioan Oltean (PDL), l-a ironizat pe Crin Antonescu, intrat in Parlament de pe locul doi la alegeri: "Nu ne e teama de urne, noi, cei foarte multi, suntem creatia urnelor. Dumneavoastra, domnule Antonescu, trebuie sa va temeti de urne, pentru ca sunteti creatia calculatorului! Dumneavoastra domnule Antonescu trebuie sa spuneti 'Hai la calculator! nu la urne".

Secretarul general al PDL a mai declarat ca discursul lui Victor Ponta a fost echilibrat si a dat pentru scurt timp speranta ca se va putea purta un dialog politic Putere-Opozitie. "M-am inselat, domnul Crin Antonescu a dovedit ca USL nu a vrut si nu vrea un dialog, ci doar alegeri anticipate(...) Sculati-va voi sa ne asezam noi!", a mai rezumat Oltean cererile Opozitiei, adaugand catre Opozitie: "Exista riscul ca domnul Crin Antonescu sa nu ajunga la Cotroceni in 2014, iata ce va mana in lupta, nu grija fata de tara!".

15:40 - Vasile Blaga: "PDL a facut ceea ce a crezut de cuvinta pentru a mentine economia Romaniei. Nu noi, PDL, am adus criza in Romania, nici un om politic nu vrea sa faca rau propriului popor. S-au luat masuri dure, fara precedent, dar ele au fost corecte. Ne-am asumat cu buna stiinta pierderea voturilor".

"Succesul obtinut prin politicianism marunt are viata scurta. Conjunctura economica si sociala ne obliga sa ne ocupam mai mult de oameni si sa fim mai putin incrancenati in lupta politica. Le recomand colegilor mai putina politica si mai multa economie. Dumnezeu sa ne ierte pentru greselile noastre, daca le-am facut si sa ne dea intelepciune", a declarat presedintele Senatului, in aplauzele premierului Emil Boc.

15:30 - Aflat la Bruxelles, Teodor Baconschi a declarat pentru Mediafax ca a fost informat despre demiterea sa printr-un SMS primit de la premier in care i se explica faptul ca nu i se reproseaza activitatea depusa, ci a fost o decizie politica.

"Este o decizie pe care am luat-o in calitate de prim-ministru, e legata de declaratiile nefericite referitoare la protestatari. Vom propune un nou ministru de Externe dupa consultarea cu partidul, cu coalitia si cu presedintele, potrivit prevederilor constitutionale", a explicat Emil Boc, ca urmare a intrebarilor insistente ale jurnalistilor prezenti pe holurile Palatului Parlamentului.

15:17 - Varujan Pambuccian (minoritati): "Este bine ca parlamentul redevine ceea ce trebuie sa fie(..) Grupul nostru a cerut ca Romania sa fie republica parlamentara, sper ca acest lucru va veni. (...) Noi am sustinut toate guvernele, dar niciodata nu am fost la guvernare, de aceea multe dintre ideile noastre nu au razbatut".

El a mai spus ca masurile de austeritate au rostul lor, dar neacompaniate de masuri de crestere economica nu pot sa duca "foarte departe" pentru ca "se ajunge la fundul sacului". Totodata, a anuntat ca minoritatile nu vor mai gira angajari de raspundere pentru niciun Guvern.

15:12 - Gabriel Oprea (UNPR): "Poate ca anumite lucruri puteau fi facute mai bine, dar numai cine nu munceste nu greseste. (...) Solutia UNPR este dialogul responsabil intre guvern si partide, intre guvern si societate, focalizat pe ce vor oamenii".

Presedintele executiv al UNPR a mai spus ca, in timp ce coalitiei i s-a reprosat ca "invitatia la dialog a venit prea tarziu", el ar spune, in replica: "refuzul Opozitiei de a dialoga a venit prea devreme".

15:01 - Kelemen Hunor: "Nu ne-a facut nicio placere sa luam masuri drastice, dar intentia noastra a fost curata si buna. Trebuia sa mentinem posibilitatea de a plati salariile si pensiile. Nemultumirile trebuie tratate cu responsabilitate: sa gasim proiecte politice alternative, nu demagogie, nu populism".

Liderul UDMR a spus ca dialogul trebuie sa ramana institutionalizat, iar responsabilitatea se imparte intre Putere si Opozitie.

"Multi au spus in aceste zile ca soarta anticipatelor sta in mainile UDMR, poate ca este asa, asa a fost si in trecut, de fiecare data am dovedit responsabilitate. "Sa nu asteptati de la noi sa punem in dificultate stabilitatea economica, politica, sau tara", a anuntat liderul UDMR.

"Responsabilitatea noastra este sa nu lasam cale libera demagogiei, fortelor anti-sistem. Nu putem accepta sa demisioneze toata lumea, sa dam liber fortelor nationaliste, sa punem in pericol ceea ce am construit cu greu, toata lumea", a adaugat el.

Kelemen Hunor: Opozitia sa nu se grabeasca, trebuia sa castige alegerile din 2009

15:00 - Victor Ponta ii cere premierului Emil Boc sa ii dea afara pe revolutionarii aflati la balconul salii de plen si care huiduie. Totodata, el ii cere acestuia sa nu le dea banii luati inapoi. "Daca ii dati dumneavoastra, o sa ii iau eu", a spus premierul desemnat al USL.

14:45 - Crin Antonescu declara ca USL a cerut sesiune extraordinara pentru ca, in Romania, din 12 ianuarie, se intampla "lucruri grave, lucruri exceptionale", iar Puterea trebuie sa spuna ce solutii are.

Liderul PNL spune ca oamenii din strada au revendicari foarte clare: "Jos Basescu! Jos Guvernul! Alegeri anticipate" si ei exprima ceea ce doresc milioane de oameni, iar Puterea trebuie sa isi spuna parerea cu privire la aceste revendicari foarte clare.

Pentru noi solutia este una singura: "Alegeri anticipate!". Cerem demisia presedintelui Traian Basescu! Noi suntem primii gata sa ne dam demisia, sa faca oamenii curatenie in clasa politica romaneasca, a mai spus liderul PNL.

14:40 - In replica la pactul de stabilitate propus de Emil Boc, Victor Ponta cere un pact politic prin care toti parlamentarii sa demisioneze si "sa ne intoarcem la popor". El spune ca toti senatorii si deputatii USL sunt gata sa demisioneze si cer acelasi lucru si parlamentarilor Puterii.

"Nu va fi nicio nenorocire pentru Romania daca domnul Boc nu mai este prim-ministru", a subliniat liderul PSD, cerand inca o data guvern de tehnocrati.

Antonescu cere demisia presedintelui, Guvernului si Parlamentului

14:23 - Victor Ponta: "Nu pot decat sa fiu de acord cu decizia de revocare a ministrului Baconschi, dar este mult prea putin si mult prea tarziu. Oamenii asteapta solutii pentru problemele lor, nu pentru problemele de imagine ale PDL".

Liderul PSD spune ca spera ca demiterea lui Baconschi este "un gest sincer, nu o posibila mita pentru cei care au tradat", cu referire directa la posibilitatea ca mandatul sa fie preluat de Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe si presedinte de onoare al UNPR.

De asemenea, Ponta ii cere premierului sa renunte la comasarea alegerilor, dar si la viitoarele angajari de raspunderi. Liderul PSD mai propune un guvern de tehnocrati sustinut de toate partidele din parlament, care, in opinia sa, ar putea sa asigure cu adevarat stabilitate pana la alegeri.

Ponta, despre revocarea lui Baconschi: Prea putin, sper sa nu dati mita UNPR

14:14 - Senatorul PDL Radu F. Alexandru declara ca similitudinile dintre protestele actuale si cele din anii '90 din Piata Universitatii, clamate de Opozitie, sunt fortate. El spune ca oamenii din strada nu cer numai demiterea Guvernului si a lui Traian Basescu, ei spun si ca "PDL=USL, aceeasi mizerie", plangandu-se de intreaga clasa politica.

El acuza USL ca cere sanctiuni la Bruxelles impotriva Romaniei, la fel cum in timpul campaniei prezidentiale din 2009 liderii PSD s-au dus la Washington cu avertismentul ca, daca Traian Basescu va fi reales, Romania se va transforma intr-un "Afganistan al Europei".

14:08 - Emil Boc isi cere scuze pentru "stangaciile verbale" ale PDL si anunta ca l-a demis pe ministrul de Externe, Teodor Baconschi, pentru declaratiile facute pe blog la adresa protestatarilor.

Boc l-a demis pe Baconschi pentru "mahalaua inepta"

Luni, Teodor Baconschi este prezent la Bruxelles, unde participa in calitate de ministru la Consiliului de Afaceri Externe.

13:44 - Premierul Emil Boc prezinta situatia politica si economica actuala. "Suntem in mijlocul unei crize economice fara precedent dupa al Doilea Razboi Mondial, nimeni nu stie ce forme noi va adopta, nici cand se va incheia", a spus premierul, reamintind ca a preluat de la Guvernul Tariceanu "o casa care statea sa se prabuseasca".

Totodata, premierul a propus USL un "pact de stabilitate economica si politica" pentru 2012, in conditiile in care urmeaza alegerile, si a spus ca asteapta in continuare de la Opozitie propuneri economice, dar si responsabilitate.

Boc isi cere scuze in Parlament: Romanii au dat vot de blam politicienilor!

El a mai sustinut ca este necesara inlocuirea "confruntarii" politice, cu "competitia", prima insemnand ura, a doua solutii mai bune.

13:43 - Se supune la vot programul dezbaterilor si minutele acordate fiecarui grup parlamentar.

13:42 - Victor Ponta: "Fiecare membru al Parlamentului va decide unde va fi, daca va fi aici, daca va fi la Iasi, cum vom fi domnul Antonescu si cu mine, sau daca va fi in colegiul sau (...)Noi, cei de la USD, vom fi la manifestarile din fiecare oras, cei de la Putere vor fi unde considera ca e cel mai bine. Discutiile procedurale trebuie sa se incheie".

13:41 - Eugen Nicolicea (UNPR): Cererea lui Mircea Geoana nu este regulamentara, "a vrut sa le ia fata celor din PSD, ca si altadata".

13:40 - Mircea Toader anunta ca PDL nu este de acord cu propunerile lui Mircea Geoana. "Ne vom prezenta maine, sa omagiem cum trebuie ziua Unirii.

13:38 - Toni Grebla(PSD): "Propunerea de a-l invita pe presedintele Traian Basescu de a da explicatii pentru criza(...) nu-si are rostul intr-o sedinta solemna. Domnul Traiain Basescu poate sa participe la sedinta solemna adresand o solicitare Birourilor Reunite. Parlamentarii USL nu sunt de acord ca presedintele sa fie invitat maine. Un alt prilej ar putea fi binevenit. In legatura cu a doua propunere, de prelungire a sesiunii, ea ar putea fi luata in calcul".

13:36 - Vasile Blaga: "Aceasta propunere de organizare a unei sesiuni solemne pentru 24 ianuarie a fost votata in unanimitate in Birourile Permanente, la propunerea Opozitiei. Cititi stenogramele".

13:35 - Eugen Nicolaescu (PNL): "Unii parlamentari vor sa se ascunda in Parlament de protestele de strada(...) Parlamentarii USL nu vor participa maine, si se vor duce in strada sa sarbatoreasca cu oamenii".

13:28 - Mircea Geoana ia cuvantul si propune ca, marti, in a doua zi a sesiunii extraordinare, sa fie invitat in Parlament presedintele Traian Basescu. "Este evident ca cel care personalizeaza Puterea este presedintele(...) Aceste masuri de austeritate, declansarea protestelor, demiterea lui Arafat au pornit de la Palatul Cotroceni, iar presedintele trebuie sa iasa din tacere. Daca in primele zile a comunicat excesiv, acum tace excesiv. Sa iasa din izolarea splendida de la Cotroceni si sa ne spuna care sunt solutiile sale, ce formula politica are in vedere", a spus Geoana, care a propus si prelungirea sesiunii extraordinare pana la demararea celei ordinare, din cauza situatiei actuale.

Geoana propune prezenta lui Basescu marti, in Parlament, USL si PDL nu vor

13:27 - Sedinta este deschisa de presedintele Senatului, Vasile Blaga. Se face prezenta, se constata cvorumul de sedinta si se adopta in unanimitate prin vot.

13:20 - Deschiderea sesiunii intarzie. Premierul Emil Boc si membrii Guvernului au sosit la ora fixata, dar ii asteapta pe parlamentarii USL sa iasa din sedinta. La aceasta au participat si seniorii liberali Mircea Ionescu Quintus si Dinu Zamfirescu.

Un aspect inedit: mai multi reprezentanti ai Puterii, printre care Emil Boc, Daniel Funeriu, Sever Voinescu, Vasile Blaga, dar si Laszlo Borbey, poarta cravate violet.

13:10 - Liderul UDMR, Kelemen Hunor, le-a declarat jurnalistilor ca formatiunea sa este constienta de greutatile cu care se confrunta populatia, dar este nevoie de dialog politic constructiv, demisia din Parlament nefiind o solutie, pentru ca nu ar conduce la alegeri anticipate.

"Trebuie tinut cont de Constitutie, altfel noi insine descalificam Parlamentul si ramane anarhia. Noi nu dorim asa ceva", a spus Kelemen Hunor, reamintind ca oricum, in cateva luni, vor fi alegeri si romanii se vor putea exprima.

In ceea ce priveste dezbaterile de azi, Kelemen Hunor a spus: "cu santaj nu functioneaza nicio democratie, nu e loc nici de cinism, de aroganta, nu e loc nici de santaj", iar Puterea si Opozitia trebuie de dialogheze, pentru ca "intelepciunea nu se imparte in mod aritmetic, neuronii nu se impart dupa algoritm".

13:00 - Senatorul PNL Varujan Vosganian a declarat la Romania TV ca "ideea unei demisii in bloc este unanim impartasita printre membrii nostri, este semnalul ca obstacolele procedurale pot fi inlaturate, alegerile anticipate ar putea sa fie organizate.(...) O asemenea decizie, daca va fi luata de delegatiile permanente, va deveni obligatorie pentru toti parlamentarii".

12:35 - Purtatorul de cuvant al PDL, Sever Voinescu, a anuntat ca democrat-liberalii au stabilit care vor fi propunerile cu care vor participa la dezbateri. In opinia lor, demisia tuturor parlamentarilor nu ar duce la alegeri anticipate, conform Constitutiei existand o singura posibilitate in acest sens: dizolvarea Parlamentului dupa doua respingeri consecutive de noi guverne.

Sever Voinescu a mai spus ca nu s-a luat in calcul demisia Guvernului, dar, in opinia sa, o remaniere va fi facuta "foarte curand, dupa sesiunea extraordinara".

Voinescu: Si daca ne dam toti demisia din Parlament, Curtea nu ar valida alegerile

11:50 - Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a anuntat ca in cadrul Coalitiei s-a decis ca alegerile trebuie sa aiba loc la termen, iar Guvernul sa isi duca mandatul pana la capat.

11:30: - Birourile Permanente ale celor 3 partide componente ale USL, PSD-PNL-PC, se reunesc in premiera. Se discuta mai multe strategii posibile, inclusiv demisia din Parlament a tuturor senatorilor si deputatilor Opozitiei.

Ponta si Antonescu explica UE "minciunile gogonate" ale lui Boc

11:15 - Marian Vanghelie le declara jurnalistilor prezenti la Palatul Parlamentului ca, in opinia sa, USL ar trebui sa scoata 100.000 de oameni in strada, in semn de solidaritate cu protestatarii si pentru a maximiza presiunile asupra guvernantilor.

Vanghelie: Sa scoatem 100.000 de oameni in strada si sa stam acolo

11:00 - Birourile Permanente ale PSD si ACD s-au reunit pentru a decide ce solicitari vor exprima oficial liderii Opozitiei de la tribuna Parlamentului. Crin Antonescu a declarat ca se va cere in primul rand demisia Guvernului.

11:00 - PDL si UDMR se reunesc in forurile de conducere pentru a se pozitiona fata de solicitarile Opozitiei.

10:00 - Coalitia de guvernare s-a reunit in sedinta, pentru a pregati o pozitie comuna pentru dezbaterile ce vor avea loc in Parlament.

USL a solicitat organizarea unei sesiuni extraordinare pentru dezbaterea situatiei actuale a tarii in contextul recentelor protestelor din strada.

Parlamentarii Opozitiei spera sa obtina in aceasta sesiune extraordinara demisia Guvernului Boc, dar si organizarea de alegeri anticipate, in timp ce puterea doreste ca in Parlament sa se gaseasca solutii pentru detensionarea situatiei explozive din tara.

Mii de oameni au iesit in ultimele zece zile la proteste de strada, exprimandu-si nemultumirea fata de masurile de austeritate si fata de actuala coalitie de guvernare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#sesiune extraordinara Parlament, #retragere Opozitie, #demisie parlamentari , #parlament
Comentarii
Poza Jerome
Jerome
rank 5
Am primit pe surse discursul lui Emil Boc
Poza Jerome
Jerome
rank 5