Mai dau o lege, isi mai spala pacatele: Capela in Palatul Parlamentului

Vineri, 05 Septembrie 2014, ora 19:25
1759 citiri
Mai dau o lege, isi mai spala pacatele: Capela in Palatul Parlamentului

Deputatii si senatorii vor avea de acum un loc in care sa se roage, pentru ca in Palatul Parlamentului va fi construita o capela, la propunerea deputatului PMP Petru Movila.

"Cred ca, dupa 25 de ani de cand functioneaza Parlamentul, este cazul sa se infiinteze o capela mica, unde noi, parlamentarii, dar si angajatii sa ne putem reculege in liniste. Sunt unele momente in care ai nevoie sa te linistesti, sa cauti un pic de pace interioara, iar cel mai bun loc este in lacasul Domnului", sustine Petru Movila, citat de B1 TV.

Un fost ministru PNL cere sa fie mutat coaforul din Parlament: La acelasi etaj isi tin PSD-istii sedintele

Parlamentarul a mentionat ca lacasul de cult nu va fi construit din banii statului, ci din fonduri europene. Alesii vor sa angajeze si un preot, care sa aiba program de opt ore sau jumatate de norma.

Senatorii vor avea piscina, sala de fitness si sauna

"Asa cum exista capele in spitale, in institutii publice sau private, asa cred ca si aici ar trebui sa fie un astfel de loc. Nu este un efort bugetar pentru Parlament, intrucat noi il vom dota cu tot ceea ce este necesar", a completat deputatul PMP.

Capela va fi amenajata la etajul 1 al Palatului Parlamentului, chiar langa incaperea in care se tin sedintele deputatilor.

#capela Palatul Parlamentului, #Palatul Parlamentului biserica, #Palatul Parlamentului rugaciune , #parlament