Palatul Parlamentului se scalda in roz, pentru a marca lupta impotriva cancerului

Vineri, 01 Octombrie 2010, ora 08:49
2171 citiri

Fundatia Renasterea organizeaza vineri, 1 octombrie, a zecea editie a evenimentului "Iluminare in roz" - simbol al luptei impotriva cancerului de san, imbracand in culoarea sperantei Palatul Parlamentului.

Lumina roz va fi aprinsa in prezenta a sute de invitati si a membrelor boardului Fundatiei Renasterea: Mihaela Geoana, Andreea Esca, Cristiana Copos, Camelia Sucu, Catherine Sofianou si Veronica Savanciuc.

Seara va continua cu un moment artistic sustinut de dansatorii Razvan Mazilu si Monica Petrica, un microrecital de "Zece" marca Florin Chilian si o receptie presarata cu surprize.

"Imi amintesc cu drag de perioada in care am avut ideea infiintarii acestei fundatii. Trebuie sa recunosc ca in Romania anilor 2000 parea un vis transpunerea modelului american al unei organizatii care activeaza intr-un domeniu atat sensibil.

Insa, satisfactiile care au urmat, faptul ca an de an am lansat noi programe, rezultatele celor zece ani de activitate sau cele 161.992 de femei care au beneficiat de serviciile medicale ale Fundatiei Renasterea stau marturie pentru locul pe care l-am castigat in randul ONG-urilor din Romania.

Nu intamplator, de 10 ani, evenimentul de referinta al Fundatiei Renasterea il reprezinta Iluminarea in Roz de la 1 octombrie. Rozul este simbolul femeii informate si constiente ca preventia si investigatiile medicale periodice ii pot salva viata", a declarat Mihaela Geoana, presedintele si fondatorul Fundatiei Renasterea, intr-un comunicat dat publicitatii joi.

Anul acesta, alte 7 orase din tara s-au alaturat Capitalei, iar lumina roz va transmite mesajul luptei impotriva cancerului de san in Botosani, Brasov, Constanta, Cluj, Pascani, Petrosani, Targu Mures.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Parlament roz, #Iluminare in roz, #cancer san, #Fundatia Renasterea , #parlament